cziczu 24.04.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Czy styropian(styrodur) przyklejony do fundamentu morze odstawać 2-3cm od ściany czy ma do niej przylegać?.Klejony jakąś specjalną pianką do styropianu punktowo.Wydaje mi się że to właśnie ta pianka go odsadziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cziczu 25.04.2012 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Czy styropian(styrodur) przyklejony do fundamentu morze odstawać 2-3cm od ściany czy ma do niej przylegać?.Klejony jakąś specjalną pianką do styropianu punktowo.Wydaje mi się że to właśnie ta pianka go odsadziła. Podpowiedzcie jak to ma wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 25.04.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 u mnie szpara między styrodurem, a ścianą fundamentu została uszczelniona jakąś pianką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 25.04.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 niepotrzebnie kleili pianka, sa mazidla ktorymi sie przykreja styrodur - ma wytrzymac tylko do zasypywaniu fundamentow, pozniej ziemia juz dociska. Jesli kleili pianka po obwodzie plyt to ok, a jesli na placki to troche gorzej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netcom 08.05.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Też kleiłem pianką, i też odsadziło.Tylko że ja robiłem pianką warkocze po obwodzie płyty, a nie punkty czy placki.Proponowałbym szczeliny wypełnić pianką, tylko radzę mało jej dawać bo mocno puchnie i może poodginać brzegi płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts