beata 28.05.2002 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 kupiłam specjalnie w doniczce jodłę, ponieważ dopóki się nie przeprowadzę do domu, musi stać u nas w pokoju,gdyż przeczytałam że jest dobra dla alergików(to dla mojego dziecka). A w sprzedaży była tylko ta jodła.Chyba się zrobiłam jednak w bambuko, bo nigdzie w internecie,nie znalazłam czegoś takiego jak jaodła kanadyjka, jest owszem kanadyjka, ale choina, a to różnica. Czy ktoś mi może powiedzieć, czy rzeczywiście istnieje taka odmiana jodły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2002 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Nie jestem specjalistą ogrodnikiem, ale może sprzedawca nie przeczytał dokładnie etykiety na Twojej jodle, jest bowiem odmiana: Abies concolor "Candicans" czyli jodła jednobarwna "Candicans". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr witt 19.02.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Witam, szczerze mowiac nie slyszalem nigdy o jodle kanadyjskiej, a mam u siebie kilka dosc grubych przewodnikow po iglakach. A moze chodzilo o jodle balsamiczna ? A tak na marginesie, oprocz jodel takze sosny i jalowce wydzielacja lotne olejki eteryczne, majace na ludzi korzystny wplyw. Duzo zdrowia dla twojego baby. Do nastepnego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts