mimika 25.04.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kolor tynku wyszedł okropny, Bardzo mi się nie podoba..Czy jest jakiś sposób na jego przyciemnienie...Na razie pokrywa tylko część ściany ale już przyprawia mnie o dreszcze a ponoć na większej powierzchi ma byc jeszcze bardziej intensywny,brrrr...Niestety kupiono na całość i dlatego szukam sposobu na jego zmianę, np. przez dodanie jakiegoś pigmentu, czy coś,,,..? Czy to jest w ogóle możliwe? Proszę pomóżcie, bo jesli czegoś nie zrobię, to przez najbliższe kilkanaście lat nie będę mogła patrzeć na swój własny dom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 25.04.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 wrzuć zdjęcie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimika 25.04.2012 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Poprawionej? Jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 26.04.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 zagadaj ze sprzedawcą, jak dobry fachowiec to powinien umieć "ręcznie" dodać odpowiedniego barwnika (o ile jest to mozliwe dla obecnego koloru, ale jeśli piszesz o przyciemnieniu to raczej tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 26.04.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 wlać cały tynk do jednego pojemnika - dodać barwnik - dokładnie wymieszać - powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimika 04.05.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dzieki za podpowidzi ale tak się przestraszyłam "tego" co wyszło,że postanowiłam zmienić na diametralnie inny kolor:) Podobno tamten będzie można wykorzystać na klatce schodowej??? A,że jest to róż majtkowy to wiecie- będzie w przejściu wesoło:)-córcia się bardzo cieszy,że nie tylko jej pokoik będzie różowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 04.05.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Przypomniało mi się, jak parę lat temu w rodzinie był przypadek "poprawiania" koloru. Był wstępnie zielony, ale inwestorom wydał się zbyt zimny i ciemny. Dodali więc pigmentu żółtego, który w zamyśle miał ocieplić i rozjaśnić tą zieleń. W efekcie dom jest w kolorze za przeproszeniem sraczkowatym. Dlaczego zakupiony tynk tak mocno odbiega od wyobrażeń? Nie było możliwości zobaczenia go na większej powierzchni? Jaka była propozycja wykończenia elewacji w projekcie domu? Ogólnie - dlaczego majtkowy róż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts