asizo 26.04.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 http://www.joemonster.org/filmy/43946/Niezwykle_meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 26.04.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Świetne to jest, aż się pojawił uśmiech na mojej twarzy:) A jak z cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 26.04.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Zapewne paradoksalnie nie na kieszeń posiadaczy blokowych klitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata_Ko 30.09.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 (edytowane) Uwielbiam takie rozwiązania. Ceny pewnie są mega wysokie. Szkoda, również, że cięzko jest znaleźć takie meble w normalnych sklepach, chociaż coraz więcej proponuje w tym temacie IKEA, albo [reklama] . Oczywiście nie jest to tak zaawansowana technologia, ale zawsze miło mieć meble, które np. rosną z dziećmi Edytowane 30 Września 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AntekSM 30.09.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Jak dla mnie rewelacja, uwielbiam takie rozwiązania - tym bardziej że sama jestem posiadaczką 48 m2... Niestety zgadzam się z Asizo - jeżeli kogoś stać na zakup takich mebli, to najprawdopodobniej stać go również na większy metraż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 01.10.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 W ikei jest takie fajne łóżko na antresoli, planuje kiedyś wymienić swoje na własnie takie Tylko trochę się obawiam budzenia rano uderzeniem głowy w sufit. a kiedyś widziałam filmik o chłopaku który żył na jakichś 10 m2 i miał wszystko super zorganizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 01.10.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 E tam ceny, przecież niektóre z tych rzeczy stolarz może zrobić na zamówienie bez problemu. Np to biuro w szafie - nic tam nie ma czego by za komuny nie wymyślili. Tylko materiały lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szczurek_86 15.10.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Kiedyś też były popularne takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 E tam ceny, przecież niektóre z tych rzeczy stolarz może zrobić na zamówienie bez problemu. Np to biuro w szafie - nic tam nie ma czego by za komuny nie wymyślili. Tylko materiały lepsze. Kiedyś też były popularne takie rzeczy otóż to 30 lat temu miałam łóżko wysuwane z szafy i składane biurko, które jednocześnie było drzwiami szafy. Oczywiscie wtedy to była płyta pilśniowa i laminat udający fornir...ale pomysły z czasów PRL u niejednokrotnie prześcigaja te współczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_am 16.10.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Świetne to jest, aż się pojawił uśmiech na mojej twarzy:) A jak z cenami? Faktycznie sprytne rozwiazanie. szczegolnie stolik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 19.10.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 otóż to 30 lat temu miałam łóżko wysuwane z szafy i składane biurko, które jednocześnie było drzwiami szafy. Oczywiscie wtedy to była płyta pilśniowa i laminat udający fornir...ale pomysły z czasów PRL u niejednokrotnie prześcigaja te współczesne. A ja miałam takie taboreciki co to teraz za dizajn robią, o take: http://www.glamstore.com.pl/pl/p/Tam-Tam-Krystal-Mango/1793 Tylko moje były czerwone z białymi siedzeniami. Ech, kochana komuna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts