lolek30 26.04.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 WitamNie planuję narazie kłaść wierzchniej warstwy tynku, chce zostawić same wyszpachlowane caparolem białym ściany. Czy do gruntowania koniecznie trzeba użyć Puzgrunt z Caparola czy narazie można Atlas (na 2 -3 lata) a potem przed nałożeniem farby dać dopiero Puzgrunt ? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 27.04.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 halo fachowcy , wiem że teraz sezon na elewacje i większość jedzie z koksem ale może ktoś doradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielw 27.04.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 halo fachowcy , wiem że teraz sezon na elewacje i większość jedzie z koksem ale może ktoś doradzi ? Nie jestem fachowcem ale jak dasz inny grunt niz w systemie caparol, to możesz mieć problemy z gwarancja gdyby cos poszlo nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 27.04.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 takich rozwiazan sie nie powinno praktykowac wcale... producent nie poleca pozostawienia warstwy zbrojacej bez wyprawy elewacyjnej ktora zapobiega wnikaniu wody w cementowa warstwe siatki z klejem.ale... wiadomo jak jest....w tym przypadku: Putzgrunt610 teraz i przed nalozeniem tynku: odpylenie, oczyszczenie, odtluszczenie elewacji, naprawa ewentualnych uszkodzen i ponownie Putzgrunt610 i dopiero wyprawa elewacyjna.Zadnych Unigruntow itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 28.04.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts