tomek_2 30.03.2004 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 A swoja droga dostalem dzisiaj takze dosc ciekawa oferte na grzejniki RADEL (podobno - wg dystrybutorki - jest to dokladnie to samo, co DeLonghi tylko inna nazwa handlowa). Czy ktos cos o nich slyszal i moglby sie wypowiedziec? Wygladaja sympatycznie, cenowo ogolnie zblizone do Purmo, Kermi i innych (ale mam fajny upust), ale zupelnie nic o nich nie wiem. A wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaras 05.04.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Wlasnie zakupilem grzejniki Stelrad i z rozczarowaniem stwierdziłem, że są bardziej zołte niż te, ktore wisialy w sklepie. Nie wygląda to najlepiej ale moze jak ściany dostaną koloru to grzejniki dostaną bieli. Na tle białych ścian są niestety zżólknięte, co mnie nieźle wkurzyło. Co sądzicie o tej marce?Pozdrawiam Yaras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19 06.04.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Radson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxtor 17.04.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2004 Również Radson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kastel 20.04.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 mam brugmany już 3 lata i są bialutkie... pozatym wydają mi się jednymi z lepiej wykończonych grzejników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 21.04.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 mam radsony i też są bielutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 21.04.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 mam purmo i tez nie narzekam a względem bieli tez sie zastanawiałem ale stwierdziłem że to wszystko zależy od światła które wpada do pomieszczenia oraz od wielkości pomiesszczenia. WSZYSTKO JEST WZGLEDNE ALE NAJWAŻNIEJSZE JEST TWOJE ODCZUCIE ŻE WŁAŚCIWIE WYBRAŁEM GRZEJNIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts