IKaWu 26.04.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Dziś obejrzałam sobie jak montują u mnie okna dachowe Zupełnie sie nie znam, jednak to chyba nie tak powinno wyglądać Szanowni forumowicze proszę o opinię jak bardzo mam się zdenerwować ?na razie udałam że nie widzę ...http://images50.fotosik.pl/1540/000efaca0136e807m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 27.04.2012 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Daj więcej zdjęć i napisz więcej o tym dachu.Widząc to jedno zdjęcie od razu nasunął mi się pomysł rozebrania tego dachu do krokwi albo jak będzie potrzeba to i do wieńców. Folia dachowa jest uszkodona,z oknem na 100% jest coś nie tak ale proszę podaj więcej szczegółów i fotki od zewnątrZ też a na pewno ktoś coś napisze co cię zmartwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IKaWu 27.04.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 tak na siłę przyczepiać się nie chcęmam pytanie, bo to co widać to zagięty elemet chyba oknada się to wyprostować bez uszczerbku dla jego funkcjonalności?a folię dachową jak są dziurki czy rozdarcie trzeba wymieniać ? nie da się zakleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 27.04.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 tak na siłę przyczepiać się nie chcę mam pytanie, bo to co widać to zagięty elemet chyba okna da się to wyprostować bez uszczerbku dla jego funkcjonalności? a folię dachową jak są dziurki czy rozdarcie trzeba wymieniać ? nie da się zakleić? Na siłę??? Przecież robią tandetę na twoim dachu , a ty boisz się zrobić im uwagę??? Dziury da sie zakleic tylko kto bedzie placił za podartą folię na twoim dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 28.04.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Nic na siłe, wstawiasz foto i dostajesz info od ( ludzi z forum) czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts