Penetrarore 27.04.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam Mamy dwie muszle Roca NEXO. Jedna w łazience (tam jest deska) a druga jest na uboczu w malutkim pomieszczeniu gdzie nie kupiliśmy od razu deski WC. Jako że na deski do naszego modelu zaczynają się od 190zł za sztuke a na drugiej muszli nie potrzebujemy super eleganckiej deski to pytanie: ... czy na muszle NEXO można zastosować jakąś tańszą deskę? Byłem z Leroy-u i gościu nie miał nic do zaoferowania. Otwory jak na zdjęciu (tylko z góry), bez otworów bocznych. Rozstaw 16cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Penetrarore 30.04.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 podbijam temat .. . ma ktoś sugestie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 02.05.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Z doswiadczenia powiem tak.Kładziemy gazete na muszli.Obrysowujemy ją z zewnatrz oraz od wewnatrz zaznaczając miejsce śrub oraz długość miski.Wycinamy i udajemy sie do sklepu.Przymierzamy każdą deskę tak aby pokrywała dokładnie nasz wzór.Sprawdzone w milionach przypadków.Działa.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rblondi 04.06.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Mam te deski sedesowe w domu 4 szt. Użytkuje od 08.2011. I niestety pierwsza pękła w grudniu. Wtedy serwis uznał wymianę ( rzekomo grzecznościowo ). Nowa wymieniona pękła po 3 miesiącach dokłądnie tak samo jak poprzednia. I tutaj jest problem z serwisem i gwarancją. Przestrzegam deska ma wadę techniczną i pęka każda po jakimś czasie. W tych które są na razie całe są już przeprężenia na plastiku które już wskazują jak będzie wyglądało pęknięcie - dokłądnie tak samo jak w tych które już pękły. szczerze odradzam. Jedyny plus to fakt że są bardzo ładne , ale to nie wystarczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzanka 08.07.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 A może mi ktoś powiedzieć, jak zamontować wiskę wc roca nexo? Jakich srób użyć, skoro one nigdzie na zewnatrz nie wychodzą i nie ma ich jak dokręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dota1 30.11.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 A może mi ktoś powiedzieć, jak zamontować wiskę wc roca nexo? Jakich srób użyć, skoro one nigdzie na zewnatrz nie wychodzą i nie ma ich jak dokręcić? podbijam, czy komuś też pękła taka czarna plastikowa część w którą wchodzą bolce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts