Mychadita 06.12.2014 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Asti, obiecałaś....obiecałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 08.12.2014 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Mycha - przepraszam. Ale już nadrabiam Jutro postaram się zrobić zdjęcia kuchni z blatem i salonu. W salonie niewiele się dzieje. Jest śliczna opaska pójdzie listwa ledowa i będzie na bajerze 15.12 wchodzi Pan układać parkiet. Będzie jesion. Nie wiem, czy w naturalnym kolorze, czy może jakoś go przerobimy w okolice brązu... Się okaże.. Dużo się dzieje i niewiele. Łazienka rozgrzebana. Światła kupione - nie pomontowane. Ja maluję co mogę - nadal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 08.12.2014 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 kuchniaaaa + świateła w przedpokoju jutro zrobię fotki, których nie będę musiała przekręcać... No Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 25.12.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 http://images68.fotosik.pl/473/6f420f9e978e7de8med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.12.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Odnalazłam ! Przeczytałam ! Gratuluję ! Zazdroszczę ! I Ty marudzisz, że nic się nie dzieje ? Kochana...jest super Kiedy mogę do Ciebie wpaść ? Wszystkiego najlepszego w Nowym roku. Niech Ci się spełni bo zasłużyłaś na to. Ściskam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 01.01.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 http://www.dobry-trening.pl/public/UserFiles/image/nowy%20rok.jpg Czekamy na relację z przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.01.2015 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Też czekam cierpliwie na kolejne relacje. Ps. Wszystkiego dobrego w nowym roku. Oby Wam się szczęśliwie mieszkało w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 20.01.2015 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 No klękajcie narody!!! Mari!!! Znalazłaś Dzięki kobietki za odwiedziny, za życzenia. My mieszkamy. Już miesiąc. Dokładnie miesiąc temu, 20 grudnia przewoziliśmy nasz dobytek na nowe kąty Domek oswojony. Trochę to trwało. Trochę było rozterek. Ale to raczej nie do napisania na forum Teraz aby do wiosny. Aby wyszykować dom do końca. Aby pogrzebać trochę w ziemi Zasadziłam tulipany, zasadziłam krokusy... Zobaczymy co z tego wyjdzie Nieogarnięta jestem w ogóle. Nie wiem, gdzie jest kabel od telefonu. Nadal nie wiem, gdzie jest milion innych rzeczy... Jak doprowadzę się do ładu, a dom do pokazania - pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 22.01.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 No pokazuj, pokazuj. Czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 25.01.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 No narszcie, gratulacje i wszystkiego dobrego na nowym miejscu.Czekamy na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.01.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Narody uklekły... Troszku zaniemogłam. Odezwę się jak dojde do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 17.02.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Asti jak tam domek? Zaglądam, zaglądam i cisza Pozdrawiam Was cieplutko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts