pawel i klodi 10.03.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Witam, a ta cegła to jakieś wyrównanie czy pierwsza warstwa że się tak zapytam?Idzie wam świetnie a jak się ciepło zrobi to poleci z górki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 10.03.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Msdracula, witaj :)jak najbardziej można tu komentować Nie sądzę, żeby dyskusja tak się rozszalała, żeby trzeba było osobne komentarze . Noo nie mów chop zanim nie przeskoczysz . Ale zawzięta brygada inwestorów aż miło popatrzeć . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 11.03.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) Edytowane 13 Maja 2013 przez asti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 11.03.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Suporeks na działce pewnie nieźle cieszy co? oj pamiętam u nas tą chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 12.03.2013 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Edytowane 13 Maja 2013 przez asti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.03.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Skąd ja znam te emocje też tak wszystko przeżywam, każdą pierdołkę teraz fajny etap macie, wszystko będzie ładnie rosło...potem zapach drewnianych stempli, betonu na stropie aaaahhh a jak więźba pachnie! a daleko macie budowę od miejsca zamieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 12.03.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Inwestory zawzięte nie ma lipy Ja już nóżkami przebieram czekając na plusowe temperatury Mąż to już nawet podskakuje niecierpliwie No pewnie, że nie ma lipy. Z taką energią proszę ja Was to bez problemu machniecie jeszcze ze dwie chałupy . Zapowiadają jeszcze tydzień zimy,a potem już ma byc ciepło. Obyyy:cool:. U mnie też się pali ogień w tylniej części pleców . Przed świętami zacznę wyładowywać zgromadzoną energię, a sporo sie tego zebrało . Pozdrawiam, oczywiście będę zaglądał, aaa coo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 13.03.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 (edytowane) Edytowane 13 Maja 2013 przez asti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 29.03.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Edytowane 13 Maja 2013 przez asti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.04.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 no trochę się naczekaliśmy na tą wiosnę. mam nadzieję, że marazm odszedł w niebyt i teraz to już tylko zapał został. witam się oficjalnie w Twoim dzienniku (bo już wcześniej zaglądałam tu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 16.04.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Edytowane 13 Maja 2013 przez asti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 25.04.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Edytowane 13 Maja 2013 przez asti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 07.05.2013 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 (edytowane) Edytowane 13 Maja 2013 przez asti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.05.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 będzie pięknie. a co ma nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rkowal79 23.06.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Witaj Asti.Pozdrawiamy Ciebie i całą twoją rodzinkę serdecznie.Dlaczego wymazałaś wszystko z dziennika? odpowiedziałem Tobie dopiero teraz na pytanie u nas w komentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 24.06.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Tadammmmm Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 21.12.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Dawno mnie nie było w dzienniku. Dziennik cały w pajęczynach.. Może jeszcze ktoś tu kiedyś zaglądnie.. Domek stoi, ma się dobrze Zima jeszcze nie przyszła, za to przyszedł kredyt (nareszcie ) i na budowie zaczyna się dziać W poniedziałek panowie dachowcy kończą swoją pracę, więc mam nadzieję na śnieg na święta, ale dopiero od 23.12 tak dobrze po południu. W załączeniu fotki. Boszszsze, jak nam się ten nasz dach podoba Po nowym roku jak pogoda dopisze będą okna i brama garażowa - garaż tyle co potrzeba już otynowany i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 23.12.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 no mam nadzieję, że to nie jest znów jednorazowy wpis i nie znikniesz na kolejne miesiące.super, że pomimo zimy - niezimy prace posuwają się na przód. z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam samych szczęścliwości,radosnych i spokojnych chwil spędzonych w gronie najbliższych, a w Nowym Roku oczywiście bezstresowego wykończenia Waszego domu i zamieszkania w nim. ściskam Kasia max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 03.01.2014 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Kasia, dziękuję za życzenia Oby się spełniały Póki co mamy nerwa... Jest piękna pogoda, a my czekamy... Czekamy na okna... Zamówione 09.11.13.... Czekamy. I mamy czekać do 23.01.2014. Obawiam się, że zawali nas toną śniegu. I d...pa. Realizacja miała być od 02.01.2014. Przestanę wierzyć ludziom. Pan nam nagle podaje termin z 3 tygodniowym wahnięciem. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... Ale dach już jest w całości Piękny, cały Czy niecieknący to się okaże Oby nie Panowie dachowcy skończyli w poniedziałek przed świętami. Poszło szybko i sprawnie. Z czego się cieszyliśmy Zmykam. Jak coś się zacznie dziać zrobię aktualizejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 11.01.2014 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2014 Witaaaam Jeszcze chwilunia, jeszcze momencik i będą okna Normalnie dni odliczam niczym żołnierz w wojsku do wyjścia Mam nadzieję, że piękne, cudne, że nie będę rozczarowana Miał być złoty dąbek (wszechobecny wśród naszych sąsiadów)... stanęło na orzeszku. Orzeszek popsuł moją koncepcję, ale został przyklepany, przygarnięty niczym kropek kiedyś w tvn.... A już w ten wtorek będziemy mieć skrzynkę prądową nie tylko w granicy działki, ale w chacie To już prawie mieszkać można et Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts