Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koza i dwie kurki czyli dom farmera ;) - Komentarze

anel111

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

anel witam się u Ciebie. Podglądam od samego początku Twoją budowę i aż serce się rwie jak te mury rosną. Wasz domek bardzo mi się podoba. Myślałam, że będę budować według tego projektu, ale okazało się, że nie ma wszystkiego czego nam potrzeba. Pewnie się skończy projektem indywidualnym na podstawie Prostego.

Robiliście w ogóle jakieś zmiany? Bo chyba widzę tam drugi garaż? Mylę się?

Trzymam kciuki za dalsze postępy w budowie i będę dalej podglądać.

A witam witam.

Nam tez domek sie podoba ;) chociaz teraz na etapie budowy wydaje mi sie taki maluni. Mam nadzieje, ze 'urosnie' jak zniknie las ze srodka i sciany zrobia sie biale.

Ze zmian zrobilismy tylko jedna : powiekszylismy garaz do 2-stanowiskowego, aby zmiescic nasz majdan samochodowo, motocyklowo, rowerowy. Tak poza tym dom jest nietkniety.

Dzieki i zapraszam serdecznie do podgladania ! Zaraz cos niecos tam wrzuce nowego.

Rere Bedziemy pokrywac dachowka aluminiowa (nie mylic z blachodachowka ;)). Monsz tak wymyslil za namowa architekta. Ale teraz niestety bedzie troche przerwy i widoczki z dachowka beda dopiero w drugiej polowie lipca :/

witam serdecznie Reni u mnie. Podgladalam wczesniej Twoj dom i z zazdroscia spogladalam na wnetrza :)

http://pl.prefa.com/typo3temp/pics/Dachschindel_dc4535fb6b.jpg

to sie dokladnie nazywa dachowka lupkowa :) jak zdejmiemy z dachu to co dzis tam powiesilismy celem ogledzin to zrobie fotki i tu wrzuce.

Fotki z dnia dzisiejszego.....:oops: takie troche niewydarzone sa i musi byc druga sesja zdjeciowa jutro :)