Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koza i dwie kurki czyli dom farmera ;) - Komentarze

anel111

Recommended Posts

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anel, a co to za BIG D, przez który możesz cierpieć na bezsseność tej nocy? :D

Cześć rere,

Właśnie czytam wszystko o Prostym 1 w wątku anel i trafiłem na Twoj stary wpis...ciekaw jestem na jakim etapie teraz jesteście, i na jakim projekcie stanęło? Indywidualny inspirowany Prostym , czy coś innego? Pozdrawiam,

Bizzi​, stanęło na projekcie indywidualnym, ale tylko dlatego, że potrzebowaliśmy o jeden pokój więcej na parterze. Teraz czekamy, aż architekt poskłada wszystko do kupy i złoży do gminy projekt. Ma to nastąpić w ciągu paru dni.

Anel, a co to za BIG D, przez który możesz cierpieć na bezsseność tej nocy? :D

Bizzi​, stanęło na projekcie indywidualnym, ale tylko dlatego, że potrzebowaliśmy o jeden pokój więcej na parterze. Teraz czekamy, aż architekt poskłada wszystko do kupy i złoży do gminy projekt. Ma to nastąpić w ciągu paru dni.

Hej rere,

Super :) Gratuluje zatem i licze ze moze pokazesz na forum efekty prac architekta. Zakladam, ze projekt bedzie mial w sobie duzo z Prostego 1 , czy cos sie zmienilo?

dzięki Anel, pięęęękny masz ten kolor. U mnie cena pomiędzy Urzędowskim a Sokółką wyszła ok 15 tyś zł (a Urzędowski sosna lita), no ale ten kolor...

my sie uparlismy na sokolke... ale domy z wizja podaja jeszcze kilka firm, ktore maja podobny kolor stolarki. Nie wiem czy wszystkie nadal istnieja, ale moge podac jesli chcesz.