Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koza i dwie kurki czyli dom farmera ;) - Komentarze

anel111

Recommended Posts

• Odpowiedzi 385
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W tym roku odsniezalismy tylko raz :)

BorÓwki14 - dzieki :) W domu to juz w miare koniec - zostalo oczywiscie troche spraw, ale te mozna zamykac powoli. Na zewnatrz za to jeszcze mnostwo pracy. Wciaz brakuje ogrodzenia, ogrodu i tarasu.

Zasubskrybowalam Twoj dziennik, wiec bede zagladac. Ciekawa jestem bardzo innych realizacji prostego.

Edytowane przez anel111

A jak Wam się mieszka? Miejsca chyba nie brakuje ;) Ja mam wiele pytań i zagwostek już na etapie stawiania murów...:confused:

Widziałam, ze masz ładne ażurowe schody - mi też się takie podobają, jednakże obawiam się, że po nimi jest pełno paprochów z

papuci i butów, anel111 powiedz jak to u Ciebie w praktyce wyglada, bo co osoba to opinia... A każda dla mnie praktyczna porada jest na wagę złota :D

Mieszka sie dobrze. Nie narzekamy. Piszac o miejscu masz na mysli dom, czy miejsce dokola :) ? A powaznie to miejsca nie brakuje ani w srodku ani na zewnatrz :) Jest fajnie, dom jest jasny dobrze doswietlony i bardzo przyjemnie sie w nim spedza czas, szczegolnie jesli dzien jest w miare sloneczny.

Jesli chodzi o azurowe schody to ja nie narzekam. My nieco pod schodami mamy ustawiony stol i nic na niego nie leci. Gdyby w tym miejscu umiescic 'zabudowane' schody to nagle straciloby sie sporo przestrzeni w czesci jadalnia/salon i ja uwazam ze to niekorzystnie wplyneloby na te pomieszczenia. Swoja droga to salon/kuchnia/jadalnia do oblbrzymich nie naleza...

Witam,

Właśnie jesteśmy na etapie wykańczania domu Prosty 2. Od dawna śledzę postępy prac przy budowie Państwa domu. Oczywiście dom bardzo mi się podoba.

Mam pytanie odnośnie łazienki na dole. Prezentowała Pani zdjęcia łazienki w fazie projektowej (kolor płytek biało-szaro-seledynowe). Mam pytanie czy mogłaby Pani podać firmę i rodzaj płytek bo bardzo mi się podobają i chciałabym zastosować takie w swojej łazience.:) Niestety nigdzie nie znalazłam takiego seledynowego dekoru.

Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam i życzę powodzenia przy urządzaniu ogrodu.:)

anel111 dzięki wielkie :hug: jest tyle wyborów przed i w trakcie budowy że człowiek głupieje, zwłaszcza jak każdy znajomy/rodzinka szepta Ci do ucha swoje racje ;) hehe

Salon/kuchnia i jadalnia może nie są jak z katalogów wnętrzarskich, ale będą w sam raz i do użytkowania i do zagospodarowania:)

Witam, przyszłam od Morelki fajny domek,ciekawa jestem dalszych losów wykończeń.

Mam pytania białe drzwi wenwętrzne jakiej są firmy?

Ja stolika kawowego też poszukuję ,ale nie mam jeszcze kanapy,a w pierwszej kolejności o niej muszę pomyśleć,ale się powolutku zaczynam rozglądać

Witam u mnie :)

Drzwi wewnetrzne sa firmy Stolpol.

U mnie kanapa do wymiany - ale to na pewno dluzsza sprawa bedzie. A stolika nam juz zaczyna baaardzo brakowac. Nawet kubka z herbata nie ma gdzie postawic. Boje sie, ze skonczymy z jakas wielka plama na kanapie. Ktora mimo, ze do wymiany to nie na smietnik ale jako 'chwilowka' do gabinetu. Warto wiec zeby byla w sensownym stanie :)

Edytowane przez anel111