rere79 23.03.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Długi podjazd faktycznie minus. Trzepie po kieszeni i wkurza zimą przy odśnieżaniu. W tym roku Wam się chyba upiekło Wątku nie mam i na razie nie zakładam. Budujemy systemem gospodarczym i na dodatek my nie jesteśmy na miejscu, więc wszystko idzie powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorÓwki14 23.03.2014 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 anel111 piękny domek Wam wyszedł na pewno sporo przed Wami jeszcze pracy, ale widać już koniec Jak tylko roślinki Ci podrosną wg planu będzie jak z bajki! Nie mogę się doczekać kiedy i my będziemy na takim etapie!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 25.03.2014 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 (edytowane) W tym roku odsniezalismy tylko raz BorÓwki14 - dzieki W domu to juz w miare koniec - zostalo oczywiscie troche spraw, ale te mozna zamykac powoli. Na zewnatrz za to jeszcze mnostwo pracy. Wciaz brakuje ogrodzenia, ogrodu i tarasu. Zasubskrybowalam Twoj dziennik, wiec bede zagladac. Ciekawa jestem bardzo innych realizacji prostego. Edytowane 25 Marca 2014 przez anel111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinaciosaniec 02.04.2014 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam! Po wcześniejszych wizualizacjach można wywnioskować, że ogród zapowaiada się ciekawie, a i domek macie bardzo ładny. Pozwólcie, że bedę tu do Was zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 02.04.2014 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Witam i oczywiscie zapraszam do ogladania, komentowania i generalnie odzywania sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorÓwki14 02.04.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 A jak Wam się mieszka? Miejsca chyba nie brakuje Ja mam wiele pytań i zagwostek już na etapie stawiania murów... Widziałam, ze masz ładne ażurowe schody - mi też się takie podobają, jednakże obawiam się, że po nimi jest pełno paprochów z papuci i butów, anel111 powiedz jak to u Ciebie w praktyce wyglada, bo co osoba to opinia... A każda dla mnie praktyczna porada jest na wagę złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 02.04.2014 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Mieszka sie dobrze. Nie narzekamy. Piszac o miejscu masz na mysli dom, czy miejsce dokola ? A powaznie to miejsca nie brakuje ani w srodku ani na zewnatrz Jest fajnie, dom jest jasny dobrze doswietlony i bardzo przyjemnie sie w nim spedza czas, szczegolnie jesli dzien jest w miare sloneczny. Jesli chodzi o azurowe schody to ja nie narzekam. My nieco pod schodami mamy ustawiony stol i nic na niego nie leci. Gdyby w tym miejscu umiescic 'zabudowane' schody to nagle straciloby sie sporo przestrzeni w czesci jadalnia/salon i ja uwazam ze to niekorzystnie wplyneloby na te pomieszczenia. Swoja droga to salon/kuchnia/jadalnia do oblbrzymich nie naleza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doraq 03.04.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Witam, Właśnie jesteśmy na etapie wykańczania domu Prosty 2. Od dawna śledzę postępy prac przy budowie Państwa domu. Oczywiście dom bardzo mi się podoba. Mam pytanie odnośnie łazienki na dole. Prezentowała Pani zdjęcia łazienki w fazie projektowej (kolor płytek biało-szaro-seledynowe). Mam pytanie czy mogłaby Pani podać firmę i rodzaj płytek bo bardzo mi się podobają i chciałabym zastosować takie w swojej łazience. Niestety nigdzie nie znalazłam takiego seledynowego dekoru. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam i życzę powodzenia przy urządzaniu ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 03.04.2014 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Plytki na wizualizacji lazienki na dole to byly rozciagniete plytki tubadzin z kolekcji M.Zienia - mozaika scienna barcelona 4B. Nie uzylismy jej ostatecznie. Sprobuje wieczorem wrzucic co tam mamy ostatecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doraq 03.04.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Dziękuję za szybka odpowiedź. Czekam na pozostałe informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorÓwki14 03.04.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 anel111 dzięki wielkie jest tyle wyborów przed i w trakcie budowy że człowiek głupieje, zwłaszcza jak każdy znajomy/rodzinka szepta Ci do ucha swoje racje hehe Salon/kuchnia i jadalnia może nie są jak z katalogów wnętrzarskich, ale będą w sam raz i do użytkowania i do zagospodarowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 03.04.2014 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Szare plytki to graffiti center. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 07.04.2014 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Zanim dojdzie do konkretnych wyborow to jeszcze moze Ci sie wszystko 10 razy zmienic. A niektore decyzje zostana podejete przez portfel niestety :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.04.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Witam, przyszłam od Morelki fajny domek,ciekawa jestem dalszych losów wykończeń.Mam pytania białe drzwi wenwętrzne jakiej są firmy?Ja stolika kawowego też poszukuję ,ale nie mam jeszcze kanapy,a w pierwszej kolejności o niej muszę pomyśleć,ale się powolutku zaczynam rozglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 08.04.2014 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam u mnie Drzwi wewnetrzne sa firmy Stolpol. U mnie kanapa do wymiany - ale to na pewno dluzsza sprawa bedzie. A stolika nam juz zaczyna baaardzo brakowac. Nawet kubka z herbata nie ma gdzie postawic. Boje sie, ze skonczymy z jakas wielka plama na kanapie. Ktora mimo, ze do wymiany to nie na smietnik ale jako 'chwilowka' do gabinetu. Warto wiec zeby byla w sensownym stanie Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez anel111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BorÓwki14 08.04.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Juź czuję oddech zasobności portfela ! Zamiast płaskiej dachówki, bierzemy z falką, cóż... min. 10tys różnicy w prawo czy w lewo nie chodzi piechotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 09.04.2014 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisz proszę co to za lampy : w sypialni na sufit i nad stół w jadalni , fajne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 09.04.2014 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 W sypialni to zdaje sie axo Nely straight. A w jadalni artemide tolomeo. Ta ostatnia to droga niestety. Ale koniecznie chcialam zeby byla regulowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 09.04.2014 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Dzięki bardzo , też chcę żeby nad stołem w jadalni była regulowana fajny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 09.04.2014 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts