Justynka 13.04.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witaj anel Zdradź proszę co to za boskie płytki w górnej łazience? Te lekko seledynowe, jakby szklane...i ta mozaika na wannie...Chyba wywrócę swoją wizję łazienki do góry nogami Fajnie urządzona chałupka Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 13.04.2014 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 czesc, witam u mnie Ciesze sie, ze sie podoba. Plytki zielonkawe na gorze to VENIS Crystal Acid. A mozaika na wannie to Englass (biala) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 13.04.2014 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Dzięki za błyskawiczną odpowiedź Na prawdę pod wpływem Twojej łazienki zmienię koncepcję, nawet pomimo tego, że dziś zaliczkowałam część innych płytek ;P Napisz mi jeszcze proszę z jakimi białymi płytkami na ścianach i podłodze je zestawiłaś? A może mogę prosić więcej fotek tej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 13.04.2014 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Biale na scianie to tez Venis Crystal tyle tylko ze White. A na podlodze gres Koshi Bianco. A co konkretnie chcialabys zobaczyc na zdjeciach ? Bo juz wszystko w sumie bylo kiedys w watku. Lazienka nie jest jakas ogromna, wiec ciezko zrobic jakas lepsza 'pogladowa' fotke. Bardziej ewentualnie jakies szczegoly. Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez anel111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 13.04.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Może ujęcia płytek białych (Crystal White i Koshi) i mozaiki z bliska - jeśli to nie kłopot... A jaką fugę zastosowaliście? A jak w ogóle z jakością tych płytek? Płytkarz nie narzekał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 13.04.2014 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Biale Crystal sa na zabudowie nad sedesem. Widac je na zdjeciu na stronie 10 jesli dobrze pamietam. Sa po prostu czysto biale, gladkie, tez tak szkliwione jak te zielonkawe. Nic na zdjeciu nie widac :/ Pobieglam do lazienki zrobic zdjecia rowniez tych na podlodze. Ale kompletnie nie wychodzi mi ujecie tego jak one wygladaja. Sprawdzalam tez w necie i zdjecia od producenta nie oddaja tego jak plytka wyglada. Najlepsze jest chyba to (tylko ze u mnie na monitorze wyglada jakby plytka byla szara, a jest zupelnie biala w rzeczywistosci): http://www.specialtytile.com/images/phocagallery/products/imola_koshi/thumbs/phoca_thumb_l_koshiw.png Te plytki sa po prostu troche blyszczace troche matowe, takie maja jakby 'zacieki'. Ale sa zupelnie gladkie i zupelnie biale. Fuge - niestety nie pamietam. Pamietam pojemniczek z wzorami, ale nie moge sobie przypomniec firmy. Wiem, ze to nie byla jakas nie wiadomo jaka fuga. W kazdym markecie budowlanym mozna kupic. Jesli chodzi o wykonawce to nie narzekal za bardzo - plytki rowne jesli chodzi o ksztalt. Mowil ze te Koshi mialy rozne odcienie bieli w jednej paczce, ale poukladal je sensownie, znaczy sie te odbiegajace kolorem sa pod szafka Plytki Crystal sa natomiast slabe jesli chodzi o docinanie, bo to szkliwo potrafi odpryskiwac na krawedziach, wiec trzeba mocno uwazac. Ale nic nie peklo, nie uszkodzilo sie ostatecznie i polozone jest ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 13.04.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Dzięki serdeczne za szybkie i wyczerpujące odpowiedzi No i za inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.05.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 A te stoliczki to Twoje? można wiedzieć gdzie takie kupić i czy drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 10.05.2014 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Moje. Ja kupilam w NAP. Nazywaja sie Medley. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.05.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 fajne czyli każdy kupuje się osobno.A średnice jakie masz ,bo są chyba różne.Bo na zdjęciach są też po dwa,ale to chyba propozycja?Są stabilne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 10.05.2014 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Tak, kazdy kupuje sie osobno. Na zdjeciach w sklepie to tylko propozycja. Ja mam srednice 50 i 60 cm. Ten mniejszy jest za to nieco wyzszy. Jesli chodzi o stabilnosc to sprawa wyglada tak, ze nie ma problemu zeby cos postawic, nic sie nie buja itp. Natomiast jesli oprzesz sie o krawedz to stoliczek sie przechyla. Mozna zatem na nim usiasc ale trzeba pamietac zeby nie robic tego na krawedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semcio 30.06.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Witaj! Po wizycie w Waszym domu w zeszłym roku od razu wiedzieliśmy, że Prosty1 jest świetnym projektem. No i się zdecydowaliśmy! Od marca pod Trzebnicą powstaje nasz Prosty i jesteśmy coraz bardziej zadowoleni z wyboru! No i nie możemy się już doczekać etapu, na którym jesteście, bo na razie, to ściany, dach i instalacje. Zresztą - zapraszam do dziennika. Z pewnością niektóre widoki będą znajome Pozdrawiam i wielkie dzięki za ogromną pomoc w podjęciu decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 01.07.2014 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Czolem No nareszcie Dziennik jeszcze uzupelniacie ? Bo widzialam do tej pory zdjecia chyba do etapu plyty ... bedzie cos dalej ? Czy jestescie wlasnie na tym etapie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semcio 02.07.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Hej, troche tego jest, więc uzupełniam zdjęcia i wpisy po kolei. Jutro zaczynamy z więźbą dachową, więc mury już stoją. Jak wrażenia z użytkowania Prostego? Nie męczą Was troche schody zabiegowe? Bo tego się troche boje. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonek123 15.07.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Hej anel, bywasz tu jeszcze ? Jak tam prace ogródkowe? Mozesz polecic jakąś firmę projektującą ogrody? Tyle tego jest a jak przeglądam realizacje to jakieś bez charakteru to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 15.07.2014 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Hej, bywam czasem. Prace ogrodkowe zakonczone. Teraz oby wwszystko roslo.Ja projekt zamowilam u Elfir. A realizacja zajela sie lokalna firma. Zrobili wszystko co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonek123 15.07.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Ok, dzięki. Mam nadzieję że podzielisz się fotkami jak już urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.08.2014 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 No Kozuniu, piękny ogród Ci się tworzy..... I mniemam, że miło Cię poznać. Pozdrawiam Was Kozy i kurki kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anel111 16.09.2014 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Ano Mam nadzieje, ze cos wyrosnie i wytrzyma do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semcio 16.09.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Kurka, bardzo słychać tą rurę w salonie? Bo toalety na piętrze nie ma gdzie podłączyć poza tym miejscem. A do tego instalator oczywiście powiedział, ze 'Paaaanie, gdzie tam bydzie słychoć, ni ma takij możliwości...' Taaa.... Co do mokrej działki, to dobrze wiem, co masz na myśli! Nasza zamienia się w bagno po deszczu, ale jakoś drenaż znacznie poprawił sytuacje, więc u nas taras będzie prawie na poziomie gruntu. A co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts