husky03 12.06.2012 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 termin na położenie nowego dachu mamy na koniec lipca. Nowy wykonawca namawia nas na dachówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
husky03 12.06.2012 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Jeszcze jedno, nowy wykonawca el-dach także potwierdził przewiercenie śrub przez kołnierze, i powiedział aby nie naciągać na koszt nowych to cytuje "zaklei to". Czy w tym przypadku polish patent zda egzamin czy lepiej pociągnąć poprzedniego wykonawce i poprosić o zakup nowych ? Edytowane 13 Czerwca 2012 przez husky03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUDLIKI 27.10.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Witam, nie wiem czy ten wątek jeszcze ktoś odwiedza, dopiero teraz trafiłem na niego przez przypadek. Mianowicie jestem właścicielem tego drugiego domu z bali który budował Pan R. w Chwaszczynie. Na szczęście udało mi się dosyć szybko zorientować jakie ten pan posiada wady (fantazjowanie, brak realizacji w terminie) i umówiłem się z nim na odbiór etapami. Powiem tylko tyle, że Pan R. stawiał u nas tylko konstrukcję domu malował elewacje i montował okna (taką mieliśmy umowę) . Resztę prac wykonałem sam przy minimalnej pomocy rodziny oprócz elektryki i hydrauliki. Najbardziej denerwowała mnie nieterminowość i czasowy całkowity brak kontaktu (kilkakrotnie po około tygodniu nie odbierał telefonów). Co do jakości wykonanych prac ciesielskich nie mam zarzutu (z mojej strony nadzór był praktycznie cały czas, może dlatego). Rozumiem Panią w 100%, mało brakowało, a też byśmy się dali naciąć. Myślę że po doświadczeniach z Państwa budową może się trochę Pan R. "obudził". Trzymam kciuki w walce z nieuczciwym wykonawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts