dadus18 28.04.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Witam serdecznie, zamierzam się wziąć za remont strychu. Oczywiście na początek trzeba zacząć od dachu, jest pokryty blachą (duże arkusze na zakładkę). Blacha nie przecieka i jest dobrze zabezpieczona i nie mam zamiaru jej ściągać, teraz moje pytanie w jaki sposób izolować dach by nie ściągać blachy?? Oczywiście konstrukcja dachu sprzed 20 lat, krokwie nie impregnowane, deski pod blachę bite od zewnątrz, proszę o jakieś sugestie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 29.04.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Co to znaczy izolować dach. Można konserwować np. więżbę . deski , blachę . Może chcesz ocieplić ?. Mając pełne deskowanie sprawa jest prosta . Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadus18 29.04.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Jan, tak dokładnie chodzi mi o ocieplenie(może źle określiłem), deskowanie nie jest pełne, deski są co jakiś czas. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 29.04.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Jeśli na deskach nie ma papy to musisz wszystko rozebrać. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 29.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Amen! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dadus18 29.04.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Tego się obawiałem :/ dzięki za odzew i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts