Kolinml 30.04.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Mam pytanie gdzie w okolicach Wołomina można dostać najtańsze materiały budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ultramarika 30.04.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Witam Sąsiada.Ja słyszałam, że np stal jest tania w Zielonce, chyba w Stalko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 30.04.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Dzięki na pewno sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Żubr 30.04.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 sprawdź też ZAKPOL w Nieporęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 01.05.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Na plac najtaniej wychodzi łupek granitowy. Jest tańszy od najtańszej kostki betonowej. Poniżej 20 zł m2. Żeby zobaczyć jak to wygląda wystarczy zerknąć na zdjęcia na pierwszej pozycji w zakładce cennik granitu na mojej www. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diodonna 03.05.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Mam pytanie gdzie w okolicach Wołomina można dostać najtańsze materiały budowlane? Fajnie byłoby stworzyć podgrupy, np. dachy, beton, stal, drewno z ADRESAMI i TELEFONAMI miejsc. Ułatwiłoby to szybkie poszukiwania asortymentu, bo czasem w kwadrans trzeba coś grubszego zamówić i ... po co przepłacać? A może razem zaczniemy poszukiwania, będzie nas więcej, może chociaż duże zakupy byłyby tańsze, np beton, drewno, pustaki lub ceramika, teriva, bloczki betonowe, cement? A może wymieniajmy się też telefonami usług z tego regionu, np panowie koparkowi, pompy do betonu? Ja buduję na granicy Zielonki z Markami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qana 04.05.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Fajnie byłoby stworzyć podgrupy, np. dachy, beton, stal, drewno z ADRESAMI i TELEFONAMI miejsc. http://forum.muratordom.pl/group.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORDIMER. 04.05.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Dobra rada: wyślij e-mailem lub faksem zapytanie cenowe do kilku składów. Wybierz najkorzystniejszą ofertę i udaj się tam osobiście aby jeszcze się targować-jeszcze zejdą z ceny.Adresy w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kolinml 05.05.2012 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Na pewno tak zrobie dzieki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts