macin21 30.04.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Witam! W piątek założyli mi wreszcie na działce licznik.Niestety nie było mnie przy tym, bo może nie maiłbym teraz głupich pytań;)Czy stan początkowy licznika może wskazywać 31238,7?Nie powinno być gdzieś bliżej zera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 30.04.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Może. Nie ma obowiązku zakładania nowego licznika odbiorcy. Ważne tylko byś w protokole instalacji miał również wpisany taki stan początkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macin21 30.04.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Protokołu nie mam, bo nie byłem przy zakładaniu licznika. Jak sądzę to przyjdzie pocztą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasprzyk 01.05.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Hmm, powinieneś podpisać protokół z numerami seryjnymi licznika i aktualnym jego wskazaniem zaraz po montażu, być może ktoś z takich flepem do Ciebie podejdzie, najlepiej zadzwoń do nich i się upewnij.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts