ikaria 04.05.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Nie musisz całej łazienki w ten sposób wykańczać.To jest tylko podpowiedź jak mozna zaaranżować blat lub zabudowe geberita np.A dzrwi szklane dzielone przesuwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.05.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Działasz coś w temacie? Praktycznie, bo teoretycznie wiesz już chyba sporo A ja mam pytanie o kuchnię. Chyba u Szocika przeczytałam ,że będziesz miała bez okna. Ja tak mam teraz i myślę to zmieniać (szukam pomysłów). Masz jakiś pomysł na nią? Będziesz ją łączyła w jakiś sposób z salonem? Może masz jakiś swój wątek kuchenny to proszę daj namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 05.05.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Rocia - działała będę bliżej września / pażdziernika takze jeszcze troszke czasu mam a co do kuchni to powstała bez okna ponieważ z 2 pokojowego mieszkania zrobilismy 3 i dlatego wolalam w kuchni nie miec okna jak w pokoju. Moja kuchnia bedzie otwarta na salon wiec mam nadzieje ze choc troszke swiatła dojdzie, choc ono bedzie dosc daleko. Narazie jeszcze watku z moja kuchnia nie zakladalam, choc projekt mam juz gotowy Bedzie to IKEA STAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.05.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Rocia - działała będę bliżej września / pażdziernika takze jeszcze troszke czasu mam a co do kuchni to powstała bez okna ponieważ z 2 pokojowego mieszkania zrobilismy 3 i dlatego wolalam w kuchni nie miec okna jak w pokoju. Moja kuchnia bedzie otwarta na salon wiec mam nadzieje ze choc troszke swiatła dojdzie, choc ono bedzie dosc daleko. Narazie jeszcze watku z moja kuchnia nie zakladalam, choc projekt mam juz gotowy Bedzie to IKEA STAT U mnie kuchnia też jest daleko od okna. Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 06.05.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8af1cafb5ae9994b.html moj pierwszy drobiazg do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 09.05.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 To teraz mebelki do kompletu: http://www.cersanit.com.pl/katalog.php?mod=seria&id=109&dzial1=109&nr_dz_gl=2&lang=pl ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 10.05.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Kochani! mam ogromny dylemat małżonek przyniósł mi wczoraj 2 metry plytek z ktorych stwierdzil ze zrobimy plat pod umywalke. ja planowalam zrobic taki z drewnopopodobnych plytek ale jasnych. Przypomne ze moja koncepcja byla - biale na scianie, szare na podlodze plus ten blat z jasnego "drewna" A pluteczki ktore przyniósł to MY WAY paradyz, rovere giallo. Mi sie wydaje ze one sa poprostu za ciemne http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/6176/paradyz-rovere-by-my-way-giallo-taco-9-8-x-9-8-cm.jpg ja bardziej myslalam nad takimi http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/6098/paradyz-rovere-naturale-by-my-way-taco-satyna-9-8x9-8.jpg a co w myslicie? zaznacze ze płytki trafiły nam sie za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 10.05.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Z zastrze\zeniem ze monitory przeklamuja kolory jak dla mnie zdecydowanie te ciemniejsze. Maja bardziej drewniany kolor i mnie sie wydaje, ze bedzie ladniejszy kontrast z biela i szaroscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.05.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Darowanemy koniowi w zeby nie zagladają Mnie tez się ciemniejsze bardziej poodbają Hmmm, chyba mi sie zrymowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 10.05.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Zgadzam się rónież ,że ciemniejsze będą lepsze.Tylko teraz musisz już pod ten odcień dobierać pozostałe dodatki,żeby nie wprowadzać kilku odcieni kolorów drewna;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 11.05.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 jutro postam sie wrzucic real fotki tych plyteczek jurto tez 1 raz jade zobaczyc wnetrze mojego M. ale jestem podekscytowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.05.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Madzia czyżby aż tak zachwycił Cię widok Twojego M, że przepadłaś w tych wnętrzach? My tu czekamy na relację z tej wizyty Drobiażdżek cudny Jak na mój gust płyteczki ciemniejsze wprowadzą ożywienie klimatu w łazience (ale to moje skromne zdanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 26.05.2012 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 strasznie Was przepraszam ze zniknalam ale dosc mocno sie pochorowalam :cry: juz jest lepiej ale niestety teraz znow krzyz sie odezwal. zaraz postaram sie zrobic fotke tym płyteczkom póki swiatłko jako takie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 26.05.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 http://images41.fotosik.pl/1543/c7329d9d8dd38db9.jpg http://images49.fotosik.pl/1552/afc310c42c696255.jpg i jako rekompensata moje roslinka balkonowa http://images42.fotosik.pl/383/f40b6c8451d6671c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 26.05.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 kurcze na fotkach to nawet fajnie kolor wyszedl. no tak ale ja nadal planuje biale plytki na snianach a szare na posadzce. Jak zrobie taki drewnopodony blat pod umywalke to jaka dac fuge by to sie ładnie komponowalo? maz radzi by jak najbedziej zblizona do tych plytek i jak najciensza. co myslicie? doradzcie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 26.05.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Podtrzymuję moje zdanie, że kolor blatu fajnie będzie się komponował z resztą łazienki. A co do fugi to chyba tak jak radzi mąż - jak najmniej się odróżniająca od płytek. Szybkiego powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 27.05.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 A jaki wymiar mają te płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 28.05.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 a jaki wymiar mają te płytki? 14,8 x 89,8 na fotkach jest zrobione zdjęcie cokołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 28.05.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Myslę,żę fuga powinna miec ok 1,5-2,0 mm.Jednak to długa powierzchnia i będa pracowały,wiec na 1mm bym sie nie porywała.A czy te płytki są rektyfikowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 28.05.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 w odcinku 6 Pan i Pani House jest wlasnie taka kolorystyka jak mi sie podoba i wlasnie tam tez byl blat pod umywalke. drewniany ja chce drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts