szocik 01.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) I jeszcze jedno zblizenie wersji II http://images39.fotosik.pl/1487/400155078ca73165med.jpg Można byłoby ta cegiełkę czymś ladnie wykończyc, można byłoby dać jakies lustro w stylu bardziej retro - ale moj program ubogi w takie bajery Edytowane 1 Maja 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 02.05.2012 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 szociku bardzo Ci dziekuje za pomoc!!! Fajnie to wszystko tak sobie zobaczyc, bo w glowie to mozna sobie wszystko wymyslec Tak sie wlasnie zastanawiam czy nie dac plyteczek w takiej konfiguracji: -sciana z lustrem - na calej dkugosci do wysokosci wlasnie lustra - sciana z grzejnikiem - do wysokosci prysznica czyli te 200cm A ten pas co pozostanie na gorze wymalowac farba w kolorze szarym. Moze ktos sie jeszcze odwazy wypowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.05.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 (edytowane) Cos jeszcze poprawiamy? Może szara farba ciemniesza/jaśniejsza? A co robimy z wc? tez obudowac małymi? A może to lustro jakieś bardziej retro - doda uroku tej łazience... (nie mam wiec nie wstawie ) http://images39.fotosik.pl/1488/e1f557d92025f9fb.jpg Edytowane 2 Maja 2012 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 02.05.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 szociku - obudujmy WC- szarosc na scianach troszke jasniejsza- szara podloga a masz takie kafelki cegielki ale kladzione na prosto a nie na mijanke? kurcze boje sie troche tego lustra retro, nie wiem jaby to wygladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.05.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Potrzebuje kogos kto posprzata mi chałupe - zamiast wycierać kurze ukladam cegiełki :D Maz mnie z domu wyrzuci niedługo http://images46.fotosik.pl/1498/21c105fd552af007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 02.05.2012 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 DZIEKI!!!! fajowo to wyglada! co myslisz? Hej -ja proponuje bys zkrzyknela wszystkie osoby ktorym wykonalas wizualizacje aby teraz one sie odwdzieczyly w ten sposob i pomogly Ci w uporzadkowaniu twojego domku Mow kiedy to urlop wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.05.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Cegielka układana na prosto zdecydowanie lepiej wygląda, jakoś tak lżej. Ja zbytnio na cegielkach się nie znam to kompletnie nie moja bajka - poproś juliannę - ona jest fanka cegielek, wiec lepiej oceni ten "projekt". Płytki które tu wrzuciłam to MUGAT- nie wiem jak wygladają w rzeczywistości, ale może nazwa ci się przyda. A co do sprzatania... dobry pomysł. Skrzyknę wszystkich przed przeprowadzką Z byle kurzem w mieszkaniu dam rade, ale sprzatanie po wykończeniówce to już bedzie grubsza sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 02.05.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 kurcze tak sobie patrze i patrze na ta ostatnia wizualizacje i bardzo mi sie podoba moze ktos jeszcze zabierze glos?????? bede wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 02.05.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Potrzebuje kogos kto posprzata mi chałupe - zamiast wycierać kurze ukladam cegiełki :D Maz mnie z domu wyrzuci niedługo Co to FM wyprawia z porządnymi ludźmi Dokładnie tego samego się obawiam (tzn. wypisania mnie z rodziny) Przed chwilą M. kończył za mnie odkurzanie. A co do wizualek świetnie to robisz. Idę odwiedzić Twój domek Pozwolisz, że się wproszę? kurcze tak sobie patrze i patrze na ta ostatnia wizualizacje i bardzo mi sie podoba Ostatnia wersja jest świetna, dopracowana. Rzeczywiście cegiełka ułożona na mijankę wprowadza niepotrzebny chaos (moim skromnym zdaniem) Jak pokazałam M. Twój pomysł na łazienkę to poszedł do naszej łazienki sprawdzić czy u nas by się tak dało (stwierdził, że po pewnych przeróbkach jest to wykonalne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 02.05.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Proponuje zastanowic się nad kolekcja Arsenica z Opoczna: http://www.opoczno.eu/plytki.php?kolekcja=k006&m=111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 02.05.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Proponuje zastanowic się nad kolekcja Arsenica z Opoczna: http://www.opoczno.eu/plytki.php?kolekcja=k006&m=111 kolekcja ładna ale nie bialo szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 02.05.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ostatnia wersja jest świetna, dopracowana. Rzeczywiście cegiełka ułożona na mijankę wprowadza niepotrzebny chaos (moim skromnym zdaniem) Jak pokazałam M. Twój pomysł na łazienkę to poszedł do naszej łazienki sprawdzić czy u nas by się tak dało (stwierdził, że po pewnych przeróbkach jest to wykonalne) Tez mi sie bardzo podoba ale jak pokazałam mojemu M. to zaczał krecic nosem ze on by wolał wieksze płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.05.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Magdalenko - nie wiem czy widziałaś tą łazienkę, ale pomysł szafa na pralkę+prysznic idetyczny jak u Ciebie. Na załaczonej fotce - szafa pod sufit:http://i.deccoria.strefa.com.pl/files/42316/50952/33a9276a52d9dafc114ad5078af45b49.jpg wiecej fotek TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 03.05.2012 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 szociku jestes niesamowita!!!!!!!! Ogromnie Ci dziekuje! Nie ma to jak zobacztc cos na wykonczonej lazience super patent tez na poki kolo geberitu moge ten pomysl tez wykorzystac u mnie np. na papier Jejku jak Ci strasznie dziekuje!!!!!!:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.05.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Siedze ostatnio na necie w poszukiwaniu inspiracji do mojej górnej łazienki - tak przy okazji mi sie ta napatoczyła więc wrzuciłam. W końcu Magdalenki muszą sie trzymać razem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 03.05.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 hehe nie wiedzialam ze jestes moja imenniczka a juz niedlugo bedziemy mialy co swietowac bo nasz imie ma swieto w maju pewnie ze musimy sie trzymac razem 1. te same immeinniczki 2. te same rozterki "wnatrzarskie" i jeszcze pewnie poznamy w miare czasu mase powodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.05.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Tu na forum jest duuuuuzo Magd! Tak czuje w uszach, ze wszystkie jestesmy ze zbliżonych roczników, kiedy to imie było strasznie modne. W mojej klasie licealnej było 5 Magdalen i 1 Magda. Na studiach natomiast mieszkałysmy na stancji we 4 - w tym były .... 3 Magdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 03.05.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 kolekcja ładna ale nie bialo szara To może coś z mozaiką szro-białą Palette pokombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 03.05.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 ikaria - bardzo ladna , ale przypuszczam ze nie wyrobie na cos takiego finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalenkaa 04.05.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Kochani moze mi ktos podpowie z czego zrobic te drzwi d zabudowy pralki plus do szafki pod umywalke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts