Kazet82 02.05.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 (edytowane) Zapraszam do komentowania dziennika budowy wg projektu Przemyślany M42C L Edytowane 2 Maja 2012 przez Kazet82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 02.05.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 witam dlaczego ja nie widze zdjec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazet82 02.05.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 hmm rzeczywiście coś jest nie tak.. zaraz postaram się to naprawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazet82 02.05.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Już jest ok - zdjęcia powinny być widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 02.05.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 oo teraz widzę gdzie sie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazet82 02.05.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 no to super, że widzisz zdjęcia. Budujemy się około 20km od Poznania - w pobliżu Mosiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.A 10.05.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ooo witam kolejnego przemyślanego:welcome:. My też budujemy M42cl,też mamy działkę z wjazdem od południa,co prawda jesteśmy z budową troszkę dalej,ale bardzo chętnie popodglądam Wasze poczynania.Budujecie w wielkopolsce tak jak My tyle że My na południe wlkp.Życzę powodzenia i czekam na dalszą fotorelację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazet82 20.05.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Witam również pasjonatkę przemyślanego przeglądałam Twój dziennik budowy już kiedyś i sama się nie mogę doczekać kiedy będziemy na tym etapie co Ty, choć nie ukrywam dużo się dzieje obecnie ale więcej w dzienniku budowy (tylko nie wiem KIEDY ja to wszystko opiszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaktusikm 22.05.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 My również wybraliśmy ten wariant przemyślanego i tez trochę zmian wprowadziliśmy. Tak jak u was zrezygnowaliśmy z garderoby na koszt dużej szafy,w salonie wstawiliśmy jedno duże okno zamiast dwóch, kuchnie częściowo zabudowaliśmy tzn. zostawiliśmy otwór na podwójne drzwi lub przesuwane , z garażu dwustanowiskowego zrobiliśmy jednostanowiskowy ( w ten sposób zyskaliśmy dodatkowe pomieszczenie - być może pralnio suszarnie lub schowek albo może taki pokoik gościnny?). Co zaś się tyczy rozplanowania to uwierz mi, że to dopiero początek...pomyśl na przykład o elektryce...uf ja na szczęście mam to już za sobą... pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazet82 07.07.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Pierwsze przymiarki do elektryki mamy za sobą - zrobiłam plan kuchni i wiem gdzie co będzie, ale gdzie reszta?? Wiem że będzie sajgon, dlatego muszę jeszcze "zaprojektować" resztę - będę przynajmniej spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onazis1974 28.07.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 to drugie male forum na muratorze, zapraszam tutaj, ful wypas o przemyslanych http://forum.muratordom.pl/showthread.php?102055-Dom-M42-Przemyślany-z-Muratora-Projekt-domu-Przemyślany-Murator-M42 , pozdrawiam! Mariusz z Kalisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts