grania 02.05.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 zlewozmywak w zalaczniku standardowo montuje sie w szafce naroznej w taki sposob, ze ta czesc ktora jest na dole rysunku jest blizej osoby ktora przy nim stoi. czy cos stoi na przeszkodzie zeby zamontowac go "do gory nogami" ? a drugie pytanie - nie jestem przekonana do struktury lnu. wole jak jest gladka stal. moze jednak mnie przekonacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.05.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 myśle, że od strony technicznej nie ma problemu z odwrotnym montażem. zwróć tylko uwagę, że narożna szafka nie przypadkowo ma kształt równoległoboku i ten krotszy bok jest tak, gdzie stoi osoba zmywająca. jesli zamontujesz zlew "do góry nogami" najpewniej komora wejdzie w światło sąsiednich szafek. czyli szuflady/zmywarka po sąsiedzku odpadają co do dyskusji stal/len - odsyłam do wyszukiwarki. masa dyskusji na ten temat była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 16.05.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Miałam len i gładką stal. Gładka lepiej się czyści. Ludwik na myjkę, dwa ruchy, spłukać i po zawodach. Z lnem użerałam się bardziej, samo spłukanie nie wystarczyło, zostawały zacieki. Nie wiem czy to kwestia stali, gladką mam z Pyramisa, len był z Franke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.05.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ja tez mam gładka stal pyramisaGdyby nie dość twarda woda byłoby idealnie, ale to akurat mały miki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 16.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Duś, ja mam niewielki procent wody w kamieniu (sic), ale ten Pyramis daje radę bezproblemowo Franka wysiadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts