Yorey 05.05.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Sprawa wygląda typowo - trafiłem na oszusta mieniącego się znakomitym expertem w dziedzinie budownictwa, podziękowałem mu za współpracę, ale ów nie chce mi oddać projektu domu (dostał jeden z egzemplarzy). Pytanie brzmi - czy brak tego egzemplarza może stanowić kłopot przy odbiorze i walczyć o niego, czy nie ma sensu się z dziadem szarpać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 05.05.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Wyślij do niego pismo( napisz w tonie urzędowym) poleconym ze zwrotką. Postrasz sankcjami karnymi, nie odpuszczaj! Nasza bierność jest źródłem jeszcze większej beszczelności takich cwaniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 05.05.2012 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 OK, ale wracam do meritum - czy ewentualny brak tego jednego egzemplarza może stanowić dla mnie jakiś problem w przyszłości? Oczywiście nie odpuszczę i będę walczył, ale co, gdyby się zawziął, zniszczył go, albo cokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Do odbioru potrzebujesz 1 szt projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 05.05.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Dzięki serdeczne! Ponoć jutro ma oddać, ale jakoś nie ufam mu za grosz, więc.... zobaczymy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek4 09.05.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Do odbioru potrzebujesz 1 szt projektu. A możesz rozwinąć, w którym momencie ? Gromadzę właśnie papiery do PINBu, ale nie ma tam takiej pozycji. Chyba, że masz na myśli poszczególne odbiory jak elektryczny czy kominiarski, podczas którego panowie życzą sobie okazanie projektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 U mnie zostałam poproszona o przedstawienie do wglądu. Przy odbiorze decyzji projekt został mi zwrócony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts