kami88 05.05.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Serdecznie witam wszystkich Poniżej standardowy projekt zakupionego mieszkania w zeszłym roku. Mieszkanie dla pary młodych jak najbardziej, jednak chwilę po oddaniu mieszkania w III dekadzie roku przyjdzie na świat szkrab... W tym projekcie miały być dodane drzwi przesuwne do sypialni od korytarza wejściowego. Teraz zastanawiam się nad podziałem przestrzeni, aby stworzyć:1. kącik dla dziecka2. miejsce z biurkiem do pracy3. ogólnie aby wszyscy domownicy mogli w jakiś sposób znaleść miejsce "dla siebie", aby inni mu nie przeszkadzali - wiadomo że z niemowlakiem to będzie niezbyt możliwe ale myślę, już o czasie kiedy będę chciała wrócić do normalniejszego funkcjonowania, czyli pracy (elastycznej do wolnego czasu i w większości wykonywanej w domu) i czasem "swobody" wieczornej oraz jakiegoś życia towarzyskiego czasem... Myślę, że taki stół w wykuszu będzie niefunkcjonalnym rozwiązaniem i jakiś mniejszy będzie bliżej aneksu.wypoczynek i telewizor raczej tak muszą pozostać. Czy znajda się jakieś pomysły na rozwiązania, od osób które mają jakiś zmysł projektanta? http://fotoo.pl//out.php/i222606_m3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts