tb69 05.05.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 W łazience mam lustro, duże, wklejane na ścianę. Lustro ma fazę 1,5 cm. Niestety fachowiec który robił mi przy nim fugę zarysował całą fazę, tak, że wzdłuż niej pojawiła się masa rysek o głębokości średnio pół milimetra. Czytałem, że takie coś można usuwać tlenkiem ceru.. na ile takie rozwiązanie może być skuteczne w przypadku mojego problemu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dawidowski 08.05.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Mam taki sam problem lustro w łazience też zostało porysowane i nie wiem co zrobić aby rysy były mniej widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 25.01.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 odświeżam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rgal 26.01.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Mie jestem tu specjalistą, ale osobiście próbowałbym metod stosowanych w motoryzacji, tam problem porysowanych szyb jest dość częsty. Ja to widzę tak: odpowiednia pasta polerska, filc na dremelku i jedziemy - dobrze że te rysy na brzegach bo ewentualne zafalowania nie będą tak widoczne. Ewentualnie są chyba preparaty wypełniające rysy ale nie wiem jaki efekt pozwalają uzyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts