mi_mała 25.03.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Kuchnia piękna I tak z ciekawości - na jakie urządzenie jest ta pozioma dziura w dolnych szafkach? Mój monitor twierdzi, że łóżko jest szare Chcemy więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.03.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Magda, jest coraz piękniej. Nie przejmuj się czasowymi obsuwkami. Są niezależne od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 25.03.2014 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Kuchnia piękna I tak z ciekawości - na jakie urządzenie jest ta pozioma dziura w dolnych szafkach? Mój monitor twierdzi, że łóżko jest szare Chcemy więcej zdjęć W tej dziurze brakuje szuflady. Uszkodziła się i poszła do naprawy. Łózko jest w kolorze kamienny beż, tak bym to określiła. Bardzo ładny jest ten kolor, no ale nie szary. ta pierwsza sofa ładna Prawdopodobnie ta zostanie Magda, jest coraz piękniej. Nie przejmuj się czasowymi obsuwkami. Są niezależne od Ciebie Wiem pestko, ale Dziewczyna na pewno się denerwuje. A ja w niektórych sprawach nie umiem jej pomóc. Miałam takiego świetnego fachmana, który robił nam gres w kuchni, na którego liczyłam w sprawie tych drzwi, ale jak dziś do niego zadzwoniłam to okazało się, ze nie ma go w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.03.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Madziu, kuchnia świetnie się prezentuje. Łóżko faktycznie wpada w beż, ale co tam piękne jest Nie stresuj się rzeczami, na które nie masz wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.03.2014 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Magda,Może Arek pomoże z drzwiami - zadzwoń do Niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 26.03.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 kuchnia piękna marzenie kolorystyczne a te tubki to petfine? bo one są mniejsze od massive... tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 26.03.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Magda,strasznie podoba mi się fantastyczna, stonowana kolorystyka całego mieszkania, jest spójnie i pięknie!!!Kolory w kuchni super, zwłaszcza szarość- ale mam dwa pytania: wyspa będzie tak malutka, czy to tylko jej część na razie?I czy celowo zostawiłyście między zabudową kuchenną a sufitem parę cm "luzu"? W Moma Studio mają duży wybór sof MTI Furninova,w świetnych cenach i czasie oczekiwania do 5 tygodni - może jeszcze jakieś modele wpadną Wam w oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.03.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Madziu, wprowadzam się tam;) Co to za łóżko? Bardzo mi się podoba - tapicerka wygląda na miękką (szukam takiego ni szarego ni beżu, więc dla mnie idealne). W moim kompie kolor jest bardziej beżowy. Jesteś super zdolna babka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.03.2014 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 jezusie jak piękna wielka kuchnia, czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 26.03.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 rewelacyjna kuchnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 26.03.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Magda, czekałam na Twoja kuchnie, będę miała takie same kolorki tylko u mnie dół biały, a górne szafki szare pięknie !! Łóżko naprawdę fajne i czarna ściana extra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 26.03.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Cudnie jest!! zachoruję chyba na winiarkę i cienkie blaty. Bez drzwi da się tydzień pomieszkać gorzej z tym powiązanym z nimi wykończeniem łazienki. Ale myślę, że w euforii zamieszkania w tak cudnie urządzonym mieszkaniu, klientka prawie nie zauważy tej odrobiny więcej pyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.03.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Magda wyszło rewelacyjnie wiedziałam ze będzie super , ten szary mnie zaintrygował w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.03.2014 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 i jeszcze zapytam - jaka to czarna farba w kuchni ?? oraz jakie gniazdka tam wybrałaś na tą scianę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 26.03.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Madzia superaśnie wyszło. Szary rzeczywiście śliczny i duża szansa, że postawię na niego w szafie sypialnianej:) Kolor łóżka też przyjemny. No i inwestorka ma już kwiatki! Mam tylko pytanie o te przerwy przy suficie oraz czy to kwestia perspektywy czy górne szafki kończą się ciut niżej niż wysoka zabudowa? a i ja bym troszkę podniosła piekarnik z mikrofalą by tam wstawić szufladkę na blachy, ale to już moje przyzwyczajenie, że te blachy mnie zawsze irytują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 26.03.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Ładnie, a najładniej w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.03.2014 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 (edytowane) A skąd Was się tyle tu pojawiło:eek: Niektórych chyba jeszcze nie miałam przyjemności poznać więc się witam Zbiorowo bardzo dziękuję i już odpowiadam na pytania Magda, Może Arek pomoże z drzwiami - zadzwoń do Niego. Myślałam wczoraj o Nim, ale już Dziewczyna zdecydowała się na montera z salonu. kuchnia piękna marzenie kolorystyczne a te tubki to petfine? bo one są mniejsze od massive... tak?? Karolino, dokładnie tak:yes: Te pet fine są dużo mniejsze i lżejsze od Massive. Magda, strasznie podoba mi się fantastyczna, stonowana kolorystyka całego mieszkania, jest spójnie i pięknie!!! Kolory w kuchni super, zwłaszcza szarość- ale mam dwa pytania: wyspa będzie tak malutka, czy to tylko jej część na razie? I czy celowo zostawiłyście między zabudową kuchenną a sufitem parę cm "luzu"? Sharlotko, to jest tak na razie, bo czekamy na blat, który zamówiłam u Hazelki. Wyspa będzie bardzo duża. Całość będzie miała 250 cm. W zasadzie będzie to wyspo-stoł. Tam gdzie jest szafka, blat będzie się zawijał w "elkę", natomiast na drugim końcu blatu, przy wejściu będą nogi od stołu. Dobrze to napisałam Nad szafkami przy suficie i nad słupkiem nie będzie tej pustki, będzie zabudowa z k-g. Tam jest trochę nierówno i zdecydowano, że wykończenie nad szafkami będzie po montażu kuchni. Madziu, wprowadzam się tam;) Co to za łóżko? Bardzo mi się podoba - tapicerka wygląda na miękką (szukam takiego ni szarego ni beżu, więc dla mnie idealne). W moim kompie kolor jest bardziej beżowy. Jesteś super zdolna babka! Chloe, Ty to mi słodzisz Łóżko to Furninova Vesta. Nie wiem jaki to nr tkaniny ale wiem, ze to alcantara. Bardzo miła w dotyku. jezusie jak piękna wielka kuchnia, czad No duża wyszła I pomyśleć, że deweloper zaplanował ją praktycznie bez okna Magda, czekałam na Twoja kuchnie, będę miała takie same kolorki tylko u mnie dół biały, a górne szafki szare pięknie !! Łóżko naprawdę fajne i czarna ściana extra!! mariomilli, a gdzie masz dziennik Cudnie jest!! zachoruję chyba na winiarkę i cienkie blaty. Bez drzwi da się tydzień pomieszkać gorzej z tym powiązanym z nimi wykończeniem łazienki. Ale myślę, że w euforii zamieszkania w tak cudnie urządzonym mieszkaniu, klientka prawie nie zauważy tej odrobiny więcej pyłu Kroowko, teraz już nie ma wyjścia. Ja uważam, że i tak, przy takiej pracy, kiedy praktycznie nie ma Jej w domu, a nawet na miejscu to świetnie poradziła sobie logistycznie i praktycznie cała wykończeniówka zajęła tylko 3 mies. Ja tylko w niektórych sprawach Ją wyręczyłam. i jeszcze zapytam - jaka to czarna farba w kuchni ?? oraz jakie gniazdka tam wybrałaś na tą scianę ? Ivy, Czarna farba to Para Ceramic nr 2143-41 Wszystkie ściany są malowane Parą, tylko o innym przeznaczeniu. Jeśli chcecie jeszcze nr innych kolorów to piszcie. Niestety nie wiem czy jest zakupiony osprzęt. Proponowałam Berkcera, ale nie umiem w tej chwili powiedzieć co tam będzie. Czasami moje pytania do Inwestorki zostają kilka dni bez odpowiedzi i wierzcie mi, ze momentami nie wiem na czym stoję Madzia superaśnie wyszło. Szary rzeczywiście śliczny i duża szansa, że postawię na niego w szafie sypialnianej:) Kolor łóżka też przyjemny. No i inwestorka ma już kwiatki! Mam tylko pytanie o te przerwy przy suficie oraz czy to kwestia perspektywy czy górne szafki kończą się ciut niżej niż wysoka zabudowa? a i ja bym troszkę podniosła piekarnik z mikrofalą by tam wstawić szufladkę na blachy, ale to już moje przyzwyczajenie, że te blachy mnie zawsze irytują Domi, tam już mama i tato robią porządki. Co do wysokości szafek to są na równo, to tylko złudzenie. Natomiast nie chciałam dawać wyżej piekarnika i mikrofali bo mikrofala byłaby już za wysoko. Poza tym kuchnia jest dość duża jak na jedna osobę, dużo jest szafek, a pod piekarnikiem sa dwie szuflady. Można tam dać blaszki Edytowane 26 Marca 2014 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.03.2014 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Magda,masz już jakiś rabacik w punkcie farb Para? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.03.2014 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Wiesz co? Słabo u nich z rabatami na farby. Akurat dobór farb wzięłam na siebie, a Dziewczyna sobie tylko przyjechała je odebrać. Sugerowałam im jakiś rabat, ale usłyszałam "nie za bardzo", "zobaczymy", "raczej na akcesoria malarskie". Może jak Ona przyjechała to może coś wynegocjowała ale nie pytałam już. No w każdym razie chętni nie byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.03.2014 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 dzięki Madziu za odpowiedź no to teraz nie wiem które chcę u mnie będzie 275cm wysokości i myślałam że te pet to zginą i że lepiej dać massive - podpowiesz??? a możesz mi powiedzieć jeszcze na jakiej wysokości od podłogi jest zamontowana bateria w kibelku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts