ivy17 27.03.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 dzięki Madziu za odpowiedź no to teraz nie wiem które chcę u mnie będzie 275cm wysokości i myślałam że te pet to zginą i że lepiej dać massive - podpowiesz??? Karola massive mozesz kupić prawie w kazdym casto i LM wiec zawsze mozesz jeden na próbę przyłożyc do sufitu tutaj fajne zdjęcie Basi pokazujące porównanie wielkości : ja mam wersje budzetowe firmy nowodvorski, bardzo podobne do pet fine tylko cena niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 27.03.2014 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 oooooo o tym by kupić i w razie co oddać nie pomyślałam dzięki za fotkę porównującą ivi czyli u Ciebie w kuchni będą te małe? jaką masz tam wysokość?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.03.2014 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 oooooo o tym by kupić i w razie co oddać nie pomyślałam dzięki za fotkę porównującą ivi czyli u Ciebie w kuchni będą te małe? jaką masz tam wysokość?? mam niżej 250 chyba wyszło u mnie bedą TE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 27.03.2014 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Magda, czy łóżko to ten sam kolor co ma Sylwia_LBN ? Jeśli tak to uważam, że jest świetny. Bardzo podoba mi się cegiełka w sypialni, wyszło super. Czarna ściana robi wrażenie:jawdrop: Poważnie rozważam posiadanie takowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.03.2014 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Magda, rewelacyjnie już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.03.2014 01:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 dzięki Madziu za odpowiedź no to teraz nie wiem które chcę u mnie będzie 275cm wysokości i myślałam że te pet to zginą i że lepiej dać massive - podpowiesz??? a możesz mi powiedzieć jeszcze na jakiej wysokości od podłogi jest zamontowana bateria w kibelku??? Przy tej Twojej wysokości to bym zamontowała Massivy. A bateria jest na wys. 105 cm Magda, czy łóżko to ten sam kolor co ma Sylwia_LBN ? Jeśli tak to uważam, że jest świetny. Bardzo podoba mi się cegiełka w sypialni, wyszło super. Czarna ściana robi wrażenie:jawdrop: Poważnie rozważam posiadanie takowej. migotko, nie mam pojęcia czy łóżko ma taki sam kolor jak to Sylwi Ale masz racje, kolor tkaniny jest bardzo ładny. Czarna sciana wymiata:) Magda, rewelacyjnie już jest Ja teraz z niecierpliwością czekam na drewniany blat i ten ogromny kinkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 28.03.2014 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Magda pierwszy raz się witam i od razu z pytaniem Czy możesz napisać na priv ile kosztowało to łóżko?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 28.03.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Żeby nie było, że mnie tu nie ma - to cały czas podglądami i jestem pod wrażeniem Twoich poczynań Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.04.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 Niesamowitą rewolucję przeprowadziłaś Madzia Inwestorka powinna Cię za to na rękach nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 02.04.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Magda, padłam… kuchnia piękna!! Brawo! A jak już będzie wyspa to w ogóle będzie ekstra efekt!! Kolorystyka też super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.04.2014 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Magda, ale odpierniczylas te kuchnię piękną jest!! Panno Migotko, gdzieś przegapilam Twojego maila czy sprawa jeszcze aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.04.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Oł jes:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.04.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Magda Jest news! Zamówiłam czarną błyszczącą: Udało mi się znaleźć tańszą ale czas oczekiwania na tę ślicznotkę wynosi 3 miesiące;) no nic, jakoś muszę wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 07.04.2014 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Co to za cudo, na które trzeba czekać 3 miesiące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 07.04.2014 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Ale ten czas leci !!! Nawet nie mam czasu za bardzo na forum zaglądnąć, bo parę urzędowych spraw mi spadło na głowę. Nie wiem:rolleyes: czy pisałam, ale jakiś czas temu zdecydowałam się na wykup mieszkania od gminy, w którym kiedyś mieszkałam. Z 90% bonifikatą. Procedura nie jest jakaś skomplikowana, ale zanim każdy wniosek, każdy podpis nabierze mocy urzędowej to trwa miesiące. My czekamy już pięć i jesteśmy dopiero, a może już na etapie wyceny. To jeszcze nie jest wycena ostateczna, bo na wysokość bonifikaty ma wpływ to, jakie remonty były w bloku od 2005 roku. Pani w urzędzie obiecała, że do 15 kwietnia się z tym upora. Później jeszcze notariusz i ...nie wiem co jeszcze:no: Druga sprawa, która totalnie mnie zaskoczyła (niektórzy już wiedzą ) to to, ze zajumali mi w sobotę pod Magnolią tablice rejestracyjne:mad: Brak słów. Jutro zasuwam do urzędu komunikacji bo bez samochodu to trochę jak bez nogi. W mieszkaniu nie byłam. Wiem, że udało się obrobić te futryny i w tym tygodniu maja być montowane skrzydła. No i cały czas jestem w kontakcie z Olgą i w tym tygodniu ma być też zamontowany blat na wyspę. Mam nadzieje, że nie będzie niespodzianek i będą zdjęcia Żeby nie było, że mnie tu nie ma - to cały czas podglądami i jestem pod wrażeniem Twoich poczynań Magda Niesamowitą rewolucję przeprowadziłaś Madzia Inwestorka powinna Cię za to na rękach nosić Magda, padłam… kuchnia piękna!! Brawo! A jak już będzie wyspa to w ogóle będzie ekstra efekt!! Kolorystyka też super! Magda, ale odpierniczylas te kuchnię piękną jest!! Dzięki Dziewczyny. Magda Jest news! Zamówiłam czarną błyszczącą: [ATTACH=CONFIG]253405[/ATTACH] Udało mi się znaleźć tańszą ale czas oczekiwania na tę ślicznotkę wynosi 3 miesiące;) no nic, jakoś muszę wytrzymać. Super migotko Co to za cudo, na które trzeba czekać 3 miesiące? minko, to Jielde Signal Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.04.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Po notariuszu, zgłoszenie w hipotece i wniosek o założenie księgi wieczystej. A i jeszcze zdaje się trzeba w skarbówce zgłosić nabycie. Ale tu nie jestem pewna, bo dawno załatwiałam. Może wystarczy tylko w rozliczeniu rocznym PIT. Tablice, psia kość Nam gwizdnęli spod stacji kolejowej 2 lata temu. Mam nadzieję, że natychmiast zgłosiłaś na policji. Kradną Ci tablice, a potem objeżdżają ile się da stacji benzynowych, tankują na ful i uciekają. A kamera łapie Twoje numery i Ciebie ścigają. Im wcześniej zgłosiłaś policji tym mniejsze niebezpieczeństwo, że pójdzie to na Twój rachunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 07.04.2014 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Tez nie wiem czy zakup mieszkania trzeba zgłaszać do US, ale to się dowiem. Wiem tylko, że taki zakup zwolniony jest z podatku. Co do tablic to od razu zgłosiłam kradzież tylko cholera mnie bierze na takie praktyki. Najgorsze, że przez takich kretynów trzeba poświęcić czas, urząd jest w centrum, ciężko gdziekolwiek tam zaparkować. Nie cierpię tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.04.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Tez nie wiem czy zakup mieszkania trzeba zgłaszać do US, ale to się dowiem. Wiem tylko, że taki zakup zwolniony jest z podatku. przezornie lepiej zgłosić Co do tablic to od razu zgłosiłam kradzież tylko cholera mnie bierze na takie praktyki. Najgorsze, że przez takich kretynów trzeba poświęcić czas, urząd jest w centrum, ciężko gdziekolwiek tam zaparkować. Nie cierpię tego. czym Ty chcesz parkować autem bez tablic poruszać się po drodze nie można:no::no:. wszak prawie spod domu masz autobus 122, prawie pod sam wydział komunikacji:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 07.04.2014 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Super migotko minko, to Jielde Signal aaaaa, ja tylko loft kojarzyłam (i nawet marzyłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 07.04.2014 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 czym Ty chcesz parkować autem bez tablic poruszać się po drodze nie można:no::no:. wszak prawie spod domu masz autobus 122, prawie pod sam wydział komunikacji:yes: Wiem, wiem, ale A. ma jeszcze samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts