szocik 23.07.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 alez tu sie dzieje!!! Melduje ze wracam do watku - musze tylko sie cofnąć w czytaniu o kilka stron bo jakos poza tematem jestem. Wiem ze mieszkanie, babcia, ze teraz układ inny... ide czytac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 24.07.2014 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Hej Madziu Już myślałam, że nas opuściłaś na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.07.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Madziu Tarta wygląda smakowicie - mniam Dziękuję za przepis Jestem ciekawa Twojej dalszej wizji tego wnętrza - pokażesz więcej? Trzymam MOCNO kciuki za MOOD PROJECT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.07.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 A tu znowu sie dzieje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.07.2014 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Madziu Tarta wygląda smakowicie - mniam Dziękuję za przepis Jestem ciekawa Twojej dalszej wizji tego wnętrza - pokażesz więcej? Trzymam MOCNO kciuki za MOOD PROJECT Ewuś, na zdrowie, chociaż może pójść w boczki Oczywiście, że pokażę więcej wnętrz :yes:Wszystko już dopinam i niedługo wrzucę. A tu znowu sie dzieje ) mari, jak się dzieje, jak właśnie nic się nie dzieje nudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.08.2014 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Hej I znowu zmagam się z moim kręgosłupem. :(A było już tak pięknie, nawet zaczęłam spacerować na długie dystanse. Aż jakieś dwa tygodnie temu splot dziwnych sytuacji spowodował, że miałam odwieźć męża do pracy, ale zanim pojechaliśmy to mój mężuś postanowił jeszcze wstąpić po drodze do Tesco. Mogłam poczekać w samochodzie, ale wysiadłam i idąc, nie zauważyłam krawężnika i stopą "tapnęłam" w dół. I to był moment. Lekko zabolało, a w nocy już miałam ścierpnięte dłonie, kark i nogi. Teraz już tego nie mam, ale walczę z tym cholernym bólem na różnych odcinkach. Najgorzej jest z piersiowym, bo nie mogę tam dosięgnąć, żeby sobie to miejsce wymasować. Dzisiaj boli mnie kark, szyja i lewa łopatka aż do łokcia. Ogólnie jestem do doopy, zesztywniała, podenerwowana, zmęczona i zniechęcona. Najgorsze, ze rehabilitację mam dopiero 29 września. No ale co robić? Trzeba jakoś dawać radę. W dzień jest trochę lepiej, bo ruch bardzo dużo mi daje. Wierzę, że znowu będzie dobrze No to się trochę wyżaliłam. Tak przy okazji, bo w sumie to chciałam Wam pokazać co powstało w kamienicy. Brakuje łazienki, ale już ją dopinam. Kuchnia i salon http://foto3.m.onet.pl/_m/722cb35131c7837ab310805160e14c4b,21,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/a488b141d0dec26d838e7472b86936ff,21,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/09460563548a58ad8551f8a10e38d989,21,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/c4388fe26b433a81ca01f4aa088cdafc,21,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/939509d50c191c22b9558e71ab479a3f,21,19,0.jpg Opcja z czerwoną cegłą http://foto2.m.onet.pl/_m/8fccf48987d194b6ef24aad5e53b6a1a,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.08.2014 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Mam jakieś problemy z onetem. Nie chce mi załadować zdjęć, a niektóre zapisuje mi po dwa razy:mad: Sypialnia. Niestety tylko dwa ujęcia. Jutro wrzucę wszystko na fejsa:yes: http://foto1.m.onet.pl/_m/b798b4190bec0d51c26121ffc489e269,21,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/752b36f90c5984fd1b4ea9cb448e5c03,21,19,0.jpg I opcja z czerwoną cegłą http://foto2.m.onet.pl/_m/0bcc11c36776df888f43e534ca053836,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.08.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Magda, współczuję, że znów Cię dopadło Mieszkanko piękne. Czarna kuchnia i koniecznie ta cegła w sypialni dla przeciwwagi Super W czym robisz projekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.08.2014 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Jak dla mnie bomba! Czarna ściana i kuchnia super! Zdrowka życzę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.08.2014 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Madzia Obyś szybko wróciła do siebie Projekt fenomenalny Nie mogę się napatrzeć Madzienia masz może jakiś lepszy rzut na tą śliczną szafę którą umieściłaśw salonie? Chcę zamówić szafę do wiatrołapu i szukam inspiracji :) ta Twoja bardzoooo mi się spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.08.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Madziu, przejść z kręgosłupem współczuje... Widziałam wnętrza kamienicy na FB. Za każdym razem zachwycasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 18.08.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Magda, świetny projekt Bardziej chyba podoba mi się z czerwoną/ceglastą cegłą Zachwyca prostotą. Co do kręgosłupa - musisz wzmocnić mięśnie, które będą Ci go łazdnie trzymać. Rehabilitacja i systematyczne ćwiczenia powinny poprawić sytuację. Życzę dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.08.2014 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję :hug:Mogłabym się tam przeprowadzić Czekam jeszcze na łazienkę, bo taka fajna, kamieniczna wyszła. Trochę ją zmodyfikowałam, bo przy takich meblach w kuchni bez cokołu, musiałam znaleźć dla pralki inne miejsce i padło na łazienkę. Dałam tam najprostsze białe kwadratowe płytki, ale też super umywalkę. Sprawę z kręgosłupem muszę póki co, wziąć we własne ręce. Nie mogę czekać na rehabilitację, chociaż pewnie sam masaż by mi pomógł. Za to bardzo, ale to bardzo pomaga mi chodzenie. Szybki marsz. Nawet sobie endomondo ściągnęłam na fona i niektórzy wiedzą, że się staram. Ciągnę ze sobą męża. Zamówiłam sobie kijki do nordic walking, obejrzałam sobie wszystkie kursy chodzenia i też spróbuję. A co ! Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 18.08.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Magdo, na kręgosłupowe problemy mogę polecić genialnego masażystę spod Warszawy. Sprawdzony, uratował mnie niejednokrotnie Mnie poleciła go znajoma, którą uchronił przed operacją kręgosłupa. Ostatnio na bóle pleców skarżyła się moja córka. Po wizycie u ortopedy i rtg okazało się, że jedna noga jest 1 cm krótsza, skrzywione łopatki. Dostała skierowanie do szpitala na miesięczną rehabilitację. Po wizycie u pana Tadeusza obie nogi są już równe (potwierdzone badaniem u tego samego ortopedy), łopatki także Jeżeli jesteś zainteresowana, wyślę kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.08.2014 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Tomkowa, ale to trochę za daleko, bo ja jestem z Wrocławia Ale bardzo Ci dziękuję. Mam tu na miejscu fantastyczną dziewczynę od terapii manualnej, tylko że na fundusz. Tyle ośrodków rehabilitacyjnych, w których byłam przez ostatnie 1,5 roku nauczyły mnie jak sobie radzić samemu, jakie ćwiczenia robić w domu. To doraźnie pomaga, ale nie spodziewałam się, że własnie chodzenie, ale takie z wciągniętym brzuchem, zaciśniętymi pośladkami i miednicą do przodu tak super robi na kręgosłup lędźwiowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 19.08.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Magda,PIĘKNIE - a jak ta poprzednia kuchnia z tą obłędną długą wyspą, masz już fotki??? I co gdzie jak na FB??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.08.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Madzieńko Bardzo mi przykro z powodu kręgosłupa Mam nadzieję, że wszystko co planujesz pomoże Ci w dyskomforcie i bólu. Mój M. ma za sobą operację, więc domyślam się jaki to ból. Projekt? NAJPIĘKNIEJSZY jaki widziałam - naprawdę ogromnie mi się podoba http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif. Cieszę się, że pokazałaś czarną ścianę z półeczkami w kuchni - zachwyca Aga ośmieliła mnie w zakresie czarnego koloru, u Ciebie widzę potwierdzenie i chyba zdecyduję się na więcej czerni u siebie. Kiedyś nieśmiało miałam to a jednym z wariantów, ale odwagi było brak . Co do cegły, to dla mnie wariant z naturalną jest super. U siebie też nie mam zamiaru jej czyścić tylko odkurzę i zaimpregnuję Magda, PIĘKNIE - a jak ta poprzednia kuchnia z tą obłędną długą wyspą, masz już fotki??? I co gdzie jak na FB??? TUTAJ Aniu Aż żałuję, że nie mam konta na FB - bronię się rękami i nogami Łazienka też bardzo mi się podoba Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 19.08.2014 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Szalenie podobają mi się Twoje wizualizacje - w każdym z wnętrz czuję się swojo. Kuchnia czarno-czarna to obłęd - dopinguję ją i u Agi, bo jest odważna i nie można oczu oderwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.08.2014 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Magda, PIĘKNIE - a jak ta poprzednia kuchnia z tą obłędną długą wyspą, masz już fotki??? I co gdzie jak na FB??? Sharlotko, dzięki, niestety, nie mam zdjęć z tego apartamentu. Już nawet przestałam się łudzić, że kiedykolwiek będą:( Szkoda, bo tak super się zapowiadało. Madzieńko Bardzo mi przykro z powodu kręgosłupa Mam nadzieję, że wszystko co planujesz pomoże Ci w dyskomforcie i bólu. Mój M. ma za sobą operację, więc domyślam się jaki to ból. Projekt? NAJPIĘKNIEJSZY jaki widziałam - naprawdę ogromnie mi się podoba http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif. Cieszę się, że pokazałaś czarną ścianę z półeczkami w kuchni - zachwyca Aga ośmieliła mnie w zakresie czarnego koloru, u Ciebie widzę potwierdzenie i chyba zdecyduję się na więcej czerni u siebie. Kiedyś nieśmiało miałam to a jednym z wariantów, ale odwagi było brak . Co do cegły, to dla mnie wariant z naturalną jest super. U siebie też nie mam zamiaru jej czyścić tylko odkurzę i zaimpregnuję TUTAJ Aniu Aż żałuję, że nie mam konta na FB - bronię się rękami i nogami Łazienka też bardzo mi się podoba Ewuś, bardzo dziękuję. Muszę to napisać, ale Ty tak pięknie potrafisz myśli ubrać w słowa. Z Twoich wpisów przebija tyle dobroci, wyczuwa się tyle empatii. :hug:No nie wiem, jak to określić. To się tak rzadko teraz spotyka. Tyle jadu i agresji jest wszędzie. Łazienkę wrzucę jutro, ale cieszę się, że już teraz Ci sie podoba :hug: Szalenie podobają mi się Twoje wizualizacje - w każdym z wnętrz czuję się swojo. Kuchnia czarno-czarna to obłęd - dopinguję ją i u Agi, bo jest odważna i nie można oczu oderwać. Anetko, bardzo miło mi to czytać. Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 22.08.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Magda, piękne, spójne mieszkanie. Łazienka śliczna A tak wogóle, to co to za czarna armatura? Twój pomysł czy coś z reala? I jeśli z reala, to czy mega drogie? Bo śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts