Magda 34 16.05.2012 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Brakuje mi gniazdka przy oknie. To, które jest jest do zmywarki, a w tamtym miejscu będziesz miała wolny blat. Nie wiem, czy na wszelki wypadek nie zrobiłabym włączników po prawej od wejścia, Jakbyście chcieli kiedyś zabudować lewą wnękę .... pomiędzy zmywarką a tą kreskowaną ścianą jest zlewozmywak. Tej wnęki już nie zabuduję. Prędzej się wyprowadzę Dzięki za info o blacie. Jak nas koszty przerosną to będę zainteresowana:) Edytowane 16 Maja 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.05.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Wybrałas już oprawy podszafkowe? Większość opraw podszafkowych ma wbudowane włączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.05.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 chodzi mi o ten kawałek między zlewem a płytą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.05.2012 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Tak maylandziu, umówiłam się z Panem od kuchni, że chcę listwy ledowe ukryte w takich rynienkach w dnie szafki. http://foto2.m.onet.pl/_m/2581e8782804cdc6514fb61e71019c1a,21,19,0.jpg Edytowane 17 Maja 2012 przez Magda 34 insoiracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.05.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 chodzi mi o ten kawałek między zlewem a płytą. No tam nie dawałam gniazda, bo to dość mokry kawałek blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.05.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Mayland, gdzie znalazłaś tego sprytnego cudaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.05.2012 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Mayland, gdzie znalazłaś tego sprytnego cudaczka Pestko, tutaj http://www.planetadesign.pl/?1155,lampka-retro-scienna-black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.05.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Magda, chowaj kontakty Są w Leroy i na Allegro tyż. Dodatkowa korzyść, że z jednego robi się 4. Można też fiknąć je do góry nogami i schować w szafce wiszącej. Wtedy nie przeszkadza na blacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.05.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 To ten teleskopowy, a ten wiszący. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.05.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 To ten teleskopowy, a ten wiszący. ? Nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.05.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) MAM http://luerro.pl/pr_LP-126_116.htm 180 zł A to do kompletu http://luerro.pl/pr_LP-125%20S_294.htm Edytowane 16 Maja 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.05.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 MAM http://luerro.pl/pr_LP-126_116.htm 180 zł A to do kompletu http://luerro.pl/pr_LP-125%20S_294.htm Spryciula, wystarczyło najechać kursorem na zdjęcie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.05.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 I chyba mi się wreszcie rozwiązał problem lampek na blatem w kuchni przy oknie. Ciągle wiszą tam zwykle żarówki, bo nie mogłam wybrać. Jak mi się podobało to za drogie. A w tym Luerro są po 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 16.05.2012 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Nie widzę, które to są, bo ciągle otwiera się główna strona. Będę musiała pomyśleć nad osprzętem. Mam taki plan, że za szafkami, czyli w miejscach niewidocznych zamontujemy takie najzwyklejsze, natomiast tam gdzie gniazda i włączniki są na wierzchu to może jakieś lepsze no i droższe. Kiedyś oglądałam ze Spireą osprzęt Epafel-a i bardzo mi się podobał. Biorę też pod uwagę Berkera, Simon i Girę. Teraz już się pożegnam, bo oczy mi się zamykają Do jutra:) Edytowane 16 Maja 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.05.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 dziewczyny, a propos starć z naszymi brzydkimi połowami w tematach wnętrzarskich, to ja mam teraz taki patent, że się zgadzam na pomysły A. i czekam. chce bakłażanowe meble w kuchni? luz, zbieram mu zdjęcia, inspiracji, linki od kochanych forumowych koleżanek, ale oczywiście zawsze wśród tych fioletów mignie coś ze "starych inspiracji". jakieś biele, jasne drewno... no i ostatnio A. wyznał, że on się zaczął wahać nad tym bakłażanem, bo może to nam się szybko znudzi i będzie za bardzo zobowiązujące... cóż mogłam mu to samo powiedziec pół roku temu, ale lepiej jak sam siebie przekona, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 17.05.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) dziewczyny, a propos starć z naszymi brzydkimi połowami w tematach wnętrzarskich, to ja mam teraz taki patent, że się zgadzam na pomysły A. i czekam. chce bakłażanowe meble w kuchni? luz, zbieram mu zdjęcia, inspiracji, linki od kochanych forumowych koleżanek, ale oczywiście zawsze wśród tych fioletów mignie coś ze "starych inspiracji". jakieś biele, jasne drewno... no i ostatnio A. wyznał, że on się zaczął wahać nad tym bakłażanem, bo może to nam się szybko znudzi i będzie za bardzo zobowiązujące... cóż mogłam mu to samo powiedziec pół roku temu, ale lepiej jak sam siebie przekona, nie? Dobre :) Tylko czasu potrzeba U mnie pomaga czasem jeszcze - "Skoro Ci się podoba... Ja wprawdzie zorbiłabym ZUPEŁNIE inaczej, ale jeśli bardzo Ci na tym zależy to też może być :D" I nagle okazuje się, że warto się jeszcze zastanowić. Edytowane 17 Maja 2012 przez Aantenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.05.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Aantenka - metoda "skoro Ci sie podoba, to ja się zgadzam" też stosuję; ale są granice - przy b. ciemnych lub białych podłogach z takimiś fugami powiedziałam, że się zgodzę, jeśli dostanę na piśmie, że ilekroć stwierdzę, że są brudne, to je nazajutrz wyczyści szczoteczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 17.05.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Wygląda na to, że oprócz nielicznych wyjątków, prawie każda z nas ma jakieś sztuczki na swojego faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.05.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) Z pokorą trzeba jednak przyznać, że Panowie też miewają swoje sposoby gdy im na czymś zależy (i nie chodzi bynajmniej o kwestie urządzania wnętrz, a np. rozwijanie swoich pasji). Najważniejsze by w efekcie było obustronne zadowolenie . Pięknie rozwija się Twój wątek Madziu i tyle ważnych pożytecznych informacji niesie, że zaglądam z prawdziwą przyjemnością . Mam małą wątpliwość odnośnie tych chowanych w blacie gniazdek... Z jednej strony bezdyskusyjnie oszczędzają miejsce na ścianie, ale... 1. ograniczają miejsce w szafce. Raczej wykluczają użycie wówczas w tym miejscu szuflady. 2. są takie sprzęty, które są podłączone na stałe do gniazdka (np. czajnik elektryczny). Takie wysunięte z blatu gniazdko bardziej zaburzałoby moje poczucie estetyki niż gniazdko w ścianie. Dodatkowo przy wysuniętym na stałe gniazdku trudniej byłoby utrzymać je w czystości, bo okruszki z blatu z pewnością urządziłyby sobie tam zjeżdżalnię . No chyba, że to ma być gniazdko do zadań specjalnych, tylko na użytek sprzętu z którego korzysta się sporadycznie. Piszę to jednak jedynie jako obserwatorka, a nie użytkowniczka, więc mogę się mylić . Edytowane 17 Maja 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 17.05.2012 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) Ewo, bardzo mi miło, że do mnie zaglądacie, bo się w ogóle nie spodziewałam jakiegoś zainteresowania, a tu wątek pędzi jak oszalały. Odnośnie tych wysuwanych gniazdek,które pokazała pesteczka, to de facto jest to estetyczne i praktyczne rozwiązanie, ale wymaga jednak trochę więcej miejsca. W moim przypadku odpada, bo ja go jak widać nie mam. A teraz chciałam Wam pokazać przekrój ściany z wiszącymi szafkami. Opcja z szerszymi i ocja zaproponowana przez mayland: z szafkami 2x60 i 2x30. Wizualnie jednak wszystkie mają drzwiczki szer. 30 cm. http://foto1.m.onet.pl/_m/241ab469cd00fd0b9b1583f680349ed1,21,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/9dd7d936aadd1dbd707c265b43172053,21,19,0.jpg I jak? Edytowane 17 Maja 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts