Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarska rewolucja Magdy J.

Recommended Posts

Mam jakby mieszane odczucia ;) Na tym pierwszym rysunku wiszące wyglądają ciężko. 30tki wyciągają ścianę w górę i robi się pasiasto.

myślę, że wszystko zależy o tego z czego będą fronty i jak mocno będą zaznaczone podziały drzwiczek.

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szafki wiszące mają być w białym mdf-ie w połysku, bez uchwytów.

Coś takiego, jak tu:

http://foto0.m.onet.pl/_m/3a9d4bb6550e484079333fada3571b38,21,19,0.jpg

Albo tutaj fragmencik:

http://foto2.m.onet.pl/_m/97c3cb9e633397dbf8446153fb33a50a,21,19,0.jpg

Można jeszcze tak zaplanować te szafki: od lewej 60-30-60-30-60 jako jedno - drzwiczkowe

Madzia - co ja się dzisiaj naszukałam tej firmy kuchennej....Autem chyba z 6 razy w tę i tę, patrzę na szyldy-nic...

Zaparkowałam i jeszcze na piechotę szlajałam się z godzinę. Ano znalazłam, drzwi na kłódkę zamknięte.

Wiem, mówiłaś by się umówić się wcześniej. Ale akurat byłam w okolicy i "wpadłam" :)

A tak nawiasem mówiąc skąd znasz te firmę?

Hejka, nie pisałam...bo w sumie nie ma o czym. Robię casting na baterię do kuchni, zlewozmywak i sprzęt, ale wszystko jest w zawieszeniu, konkretne decyzje nie zapadają. Mój mąż wyłączył się całkowicie, bo ma "kupę" roboty w związku z tym Euro. :(

Madzia - co ja się dzisiaj naszukałam tej firmy kuchennej....Autem chyba z 6 razy w tę i tę, patrzę na szyldy-nic...

Zaparkowałam i jeszcze na piechotę szlajałam się z godzinę. Ano znalazłam, drzwi na kłódkę zamknięte.

Wiem, mówiłaś by się umówić się wcześniej. Ale akurat byłam w okolicy i "wpadłam" :)

A tak nawiasem mówiąc skąd znasz te firmę?

a co to za firma i gdzie jej trzeba szukac?

Natalio, Wojtku, oni są przedstawicielem Komandora i robią szafy. Mi robili jakieś 6 lat temu 3 szafy i stąd ich znam. Kiedyś mieli swój punkt na Piłsudskiego, ale teraz mają w Borku na Hallera. http://www.komandor-borek.pl/index.php?/firma/bezp%C5%82atny%20pomiar%20i%20wycena.html

Rajmunda, właściciela firmy najlepiej złapać telefonicznie, bo On często jest na pomiarach. Pewnie dlatego nikogo nie było na miejscu.

Małgos -pewnie, ze chcę :)

A od kogo się tak ukrywacie:) niegrzeczne dziewczynki

Madzia, ja ich na Hubskiej szukałam ( na ich stronie jest podany adres) A jak szukałam to wlazłam do studia Molto Meble kuchenne ( na Hubskiej) No to wycena była na razie najniższa. Już sama nie wiem, trochę mi w pamięci ta piękna kuchnia z Domaru siedzi,

a powiedz czy fronty PCV foliowane to szmelc jakiś? Cenowo ja w Ikea wyszło :):):)