malgos2 01.06.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A czemu Magda piszesz, ze folia to taka strasznie zla jakosc? Ja mam juz prawie rok i nie narzekam, nic sie nie odkleja, a cena jakby 3 razy nizsza niz frontow lakierowanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.06.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Gosik, piszę tylko i wyłącznie na podstawie opinii, jakie czytałam, bo nigdy nie miałam z folią do czynienia. Zdarza się, że w sąsiedztwie ciepła i pary, czyli tam gdzie się gotuje może ta folia odchodzić,dlatego napisałam Natalii, że może lepsze są już meble z Ikei. Zresztą... lakier też nie jest idealnym rozwiązaniem. Zdarzają się odpryski i to już mówię z autopsji. Dużo tez pewnie zależy od tego jak intensywnie się z kuchni korzysta i czy są dzieci. Tak myślę. Pisząc tego posta, przypomniało mi się, że chyba moja teściowa ma takie fronty i to od kilku ładnych lat. Jak będę u niej na Boże Narodzenie to się przypatrzę w jakim stanie ma te meble;-) Edytowane 1 Czerwca 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.06.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Madziu, Gratuluję zakupów, ale nade wszystko cieszę się z lepszego samopoczucia . Trzymaj tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.06.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Wybieraj, kupuj i realizuj wszelkie chciejstwa To zawsze działa pozytywnie na samopoczucie tia, potem tylko mala zj..ka od meża za przekroczony limit na karcie i mozna zacząć kolejne zakupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.06.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Pisząc tego posta, przypomniało mi się, że chyba moja teściowa ma takie fronty i to od kilku ładnych lat. Jak będę u niej na Boże Narodzenie to się przypatrzę w jakim stanie ma te meble;-) a to kiedy chcesz konczyć remont kuchni??? wydawalo mi się, że to jakaś szybka akcja, a Ty do Bozego...z wyborem mebli będziesz czekać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.06.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (edytowane) a to kiedy chcesz konczyć remont kuchni??? wydawalo mi się, że to jakaś szybka akcja, a Ty do Bozego...z wyborem mebli będziesz czekać...? Wojtku, mam wybrane fronty meblowe. Pisałyśmy o frontach foliowanych i będę musiała zerknąć u mojej teściówki w jakim stanie ona ma te swoje meble. Tylko, że ja do tej kobiety chodzę raz na rok;) Pozostając przy temacie foliowanych frontów, wczoraj napisałam do gościa, który robi meble i zapytałam o te fronty. Dzisiaj dostałam taką odpowiedź: "Foliowane niestety nie sa tak trwale . Odklejaja sie kolo piekarnika, zmywarki , okapu . Folia to jedno z najtanszych rozwiazan, niestety zrobione zeby imitowac lakier nie jest tak samo trwale" Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.06.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 ale do tego czasu kuchnia Twoja zmieni swe oblicze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.06.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 ale do tego czasu kuchnia Twoja zmieni swe oblicze...... Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i do końca lipca będę mogła już korzystać z nowej kuchni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.06.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i do końca lipca będę mogła już korzystać z nowej kuchni:rolleyes: łał, będę pod wrażeniem jak Ci się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.06.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Myślisz, że jestem zbyt dużą optymistką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.06.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Myślisz, że jestem zbyt dużą optymistką? nie mam zamiaru podcinać Ci skrzydeł.... trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.06.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) Madzia -dobrze czytam do końca lipca? Czy to znaczy, ze wnet musisz zamawiać meble? Nie chcę foliowanych, różnica nie jest taka duża jak u Małgos - ok. tysiąca, zbyt mało żebym się denerwowała odpryskami za rok czy dwa. Mam pytanie - odnośnie blatu. Gdzie będziesz zamawiała ten okropnie drogi blat ? Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Natalia Stanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.06.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 nie mam zamiaru podcinać Ci skrzydeł.... trzymam kciuki! No dzięki:p Madzia -dobrze czytam do końca lipca? Czy to znaczy, ze wnet musisz zamawiać meble? Nie chcę foliowanych, różnica nie jest taka duża jak u Małgos - ok. tysiąca, zbyt mało żebym się denerwowała odpryskami za rok czy dwa. Mam pytanie - odnośnie blatu. Gdzie będziesz zamawiała ten okropnie drogi blat ? Natalio, baterię zamawiałam tutaj: http://www.armaland.pl/bateria-zlewozmywakowa-stojaca-teka-arco-chrom.php?off=4 I odbierałam osobiście. Blat zamierzam kupić u Rajmunda, tego, który będzie mi robić kuchnię. A tak a propos, dzwoniłaś do Niego, żeby Ci wycenił Twoją? Może macie rację, że do końca lipca to jakiś kosmos będzie:rolleyes: Pożyjemy, zobaczymy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.06.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Co ja naciskam, ze mi posta wcina? Brrr... piszę od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.06.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ja Madzia klucze odbieram dopiero 6 czerwca, dlatego łaziłam po studiach kuchennych i wyceniałam wg mojego projektu. Do twojego stolarza zadzwonię jak już będę miała klucze. A napisz na priva na ile ci wyliczył twoja kuchnię, bo ja też chcę fronty biały wysoki połysk i głowię się nad blatem. Kiedyś chciałam laminat, ale doszło co do czego to kręcę nosem. Chociaż w Lupusie robią fajne blaty z taką aluminiową osłoną U mnie jak na razie najtańsza wycena to 9600 bez sprzętu oczywiście. W Ikea nawiasem mówiąc tez tyle, tylko że ze sprzętem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.06.2012 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Wysłałam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 07.06.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Madzia - mieszkanka nie odebrałam, tyle fuszerek Nie miałabyś ochoty z wizualizować moją łazienkę? http://forum.muratordom.pl/images/smilies/rolleyes-2.gif Tyle mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.06.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Magda wróć już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.06.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 może zaczęła kuchenne remonty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.06.2012 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 O, kto to się objawił Wojgoc, a co nowego u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts