Magda 34 10.07.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 U mnie też gładzie wszędzie. Mój klął w żywy kamień, ale zrobił SAM:yes: Pesteczko ja się chyba zlituję i na przedpokój, wiatrołap wezmę ekipę ale kuchnię i jadalnie to mąż a miałam się jeszcze Ciebie zapytać na jaki klej kleisz bambus? Nasza kuchnia jest mała, więc wszystko robimy sami. No oprócz gresu na podłodze, ale tylko dlatego, że nie mamy odpowiedniej maszyny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 10.07.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Kaloryfer -c.d. Wyjaśniła się także sprawa z kaloryferem. Można go bez problemu ściągnąć. Również wczoraj przyjechał do nas hydraulik i specjalnym urządzeniem do zamrażania rur ściągnie kaloryfer i założy zawór odcinający wodę. Świetny przykład, na to, że zawsze znajdzie się rozwiązanie na beznadziejne sytuacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.07.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 no własnie,na ogrzewaniu podłogowym podłoga drewniana nie moze być pływająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.07.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Magda,sprawdź jeszcze czy stan Twojej rury przezyje zamrażanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.07.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) Magda, sprawdź jeszcze czy stan Twojej rury przezyje zamrażanie... Przeżyje:yes: Był już hydraulik u nas wczoraj. Powiedział, że wyrówna nam ładnie rurki i założy na dolną rurkę zawór odcinający wodę. Aaa, chciałam jeszcze Wam napisać, tak informacyjnie, że warunkiem zamrożenia rury jest posiadanie min. 30 cm odcinka rury. My na szczęście mamy więcej. Ufff. Edytowane 10 Lipca 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.07.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 to problem kaloryfera rozwiązany.ten osprzęt to wybieraliscie na Alianckiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.07.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Tak:yes: Maja tam duży wybór. Można dotknąć, pstryknąć, posłuchać radyjka:D Ale osprzęt głownie markowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.07.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 a jak cenowo się przedstawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.07.2012 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Cenowo? Wg mnie raczej tanio nie jest. Ja mam tego mało, ale do domu to już raczej bez szans. Chyba, że w wygrałabym w lotto. Nie mam jeszcze wyceny na swoje pstryczki, ale jak dostanę to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.07.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 czyli do mnie trzeba by wydać kuuupę kasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.07.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Myślę, że sporo:yes: Ale możesz pojechać i pooglądać. To jest w domku jednorodzinnym. Jest spokój i Pan poświęci tyle czasu ile chcesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.07.2012 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Magdo meble kuchenne zamówiłaś już?nie mogę się doczekać metamorfozy:)Dziewczyny ja chociaż mam miejsce na mikrofalę do zabudowy ,to daję do spiżarki wolnostojącą,chyba właśnie takie mają więcej opcji i są tańsze.Akurat ostatnio zastanawiałam się jaką mikrofalę kupić i znowu spadłyście mi z nieba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.07.2012 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Nie Basiu, jeszcze nie zamówiłam mebli:no: Nie mam też wybranego sprzętu, bo cały czas nie wiem co zrobić z piekarnikiem i mikrofalówką. Jak trochę ogarniemy się z tym wszechobecnym pyłem to cos trzeba będzie w końcu zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.07.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Na Alianckiej, czyli gdzie? Jakieś zdjęcia nowe som?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.07.2012 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Na Alianckiej, czyli gdzie? Jakieś zdjęcia nowe som?? No tak szybko nam nie idzie:no: Ale jak tylko będę miała co pokazać, to wrzucę Aliancka 10, sklep Nota Bene. Ja jadę Powstańców Śl., a później na Karkonoskiej, za budynkiem telewizji na światłach skręcam w lewo w Turniejową, następnie druga przecznica w lewo to jest Aliancka. Można też dojechać Ślężną Edit. Sklep czynny tylko do 16-stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Magda, patrz jakie rewelacyjne tapety http://www.zazous.co.uk/PBSCCatalog.asp?CatID=1505659 Może znajdziesz coś do swojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.07.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Magda, patrz jakie rewelacyjne tapety http://www.zazous.co.uk/PBSCCatalog.asp?CatID=1505659 Może znajdziesz coś do swojej kuchni mnie kusi takie coś w sumie to nie wiem tapeta fototapeta? ale to na końcu i tylko w jadalni na jednej ścianie Magda jak tam postępy w pracach;)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Kasia, ale w pobliżu stołu i reszta ściany w jednym z kolorów z tej tapety, żeby się wtopiła Zobacz tapety Anny Wand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.07.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Magda, patrz jakie rewelacyjne tapety http://www.zazous.co.uk/PBSCCatalog.asp?CatID=1505659 Może znajdziesz coś do swojej kuchni Pestko, rewelacyjne:yes: Prawie wszystkie mi się podobają. W trakcie czekania na meble kuchenne będę miała trochę czasu, żeby coś pokombinować. mnie kusi takie coś w sumie to nie wiem tapeta fototapeta? ale to na końcu i tylko w jadalni na jednej ścianie Magda jak tam postępy w pracach;)? Po zbitych kaflach na ścianach powstały straszne nierówności. Dosłownie dziury na 5-8 mm. :bash:Dzisiaj się za to wzięliśmy i wyrównaliśmy wszystkie te miejsca. Praktycznie położyliśmy zaprawę wyrównującą na wszystkie ściany. Ciężko szło, bo mój A. nie jest wprawiony w takie roboty, ale jakoś skończyliśmy. Jutro planujemy zrobić elektrykę i może obudujemy rury od c.o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 13.07.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Do przodu idziecie ostro.... Ja w poniedziałek umówiłam się z Rajmundem na pomiar i wycenę kuchni, ale prawdę mówiąc chciałabym zacząć od łazienki , bo tam tez mam szafki. Magdo-mam pytanie. Szukam umywalki 80ki meblowej, ale TAKIEJ głębokości, żeby ładnie licowała się z blatem na sąsiedniej szafce. Dolomitowe są płytkie, ceramiczne mają takie zaoblenia, że nie wiem jak to się spasuje z blatem obok... masz jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts