Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarska rewolucja Magdy J.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też mam takie informacje, ale co tam - ważne, że z tych brudów wyjdziemy:wiggle:

A gres śliczny i podobno dobrze się na nim pracuje:) Zapraszam Was w tygodniu to sami zobaczycie:yes:

A co to jest ten "Wakacyjny pomagacz"? Że niby tylko w wakacje pomagamy:rotfl:

Edytowane przez Magda 34

Dziękuję Spireo:)

Chciałam jeszcze cyknąć fotkę umytych płytek, ale akumulator się rozładował.

Wczoraj przyjechał Andrzej położyć fugę, ale ostatecznie tego nie zrobił. Stwierdził, że jest jeszcze za mokro na epoksyd i On nie chce ryzykować. Także fuga będzie dopiero za dwa tygodnie, jak On będzie we Wrocku. Do tego czasu mamy sobie spokojnie wykończyć ściany. :)

Układ szafek

Ponieważ w środę przyjdzie Rajmund, muszę ostatecznie zdecydować się na jakiś konkretny układ szafek górnych. Najbardziej podoba mi się szafka 60 cm z podziałem na dwa otwierane fronty po 30 cm. Akurat tak się składa, że można by tak było zrobić prawie wszystkie szafki. Typowe 30-stki były tylko 3 szt. Trzymałabym w nich spożywkę, a szkło w tych 60-tkach.

Co myślicie o takim podziale szafek górnych? Może być? :rolleyes:

Ściana z drzwiami

http://foto3.m.onet.pl/_m/99d739d23b388465dbfc3ca45b5d81f7,21,19,0.jpg

I ściana na wprost wejścia

http://foto0.m.onet.pl/_m/1ce25930b53a20a0da9d7badb209d748,21,19,0.jpg

Układ szafek jest nie ok ,ale jest super,ale to to samo prawda Wojgoc :D

Układ wygląda tak jakby kuchnia była do niego dopasowana a nie odwrotnie.No i właśnie tak można stworzyć kolejną ładną kuchnie,a nie było z górki...

Oj dziewczyny jak macie tam we Wrocku fajnie ,a o mały włos bym była w Waszej grupie