wojgoc 26.07.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 a montaż mebli na kiedy jest przewidziany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.07.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Umowę mamy podpisać w poniedziałek, ale na montaż to czekamy min. 4 tygodnie. Wcześniej się nie da, bo długo czeka się na fronty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.07.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 A na jaki blat w końcu się zdecyowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.07.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Na razie stoi na tym rausolidzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.07.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 ja w łazience też będę mieć rausolid, a w kuchni jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.07.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Co do lodówki, no że tak powiem drastycznie zmniejszenie Ale pocieszające jest to, że zużywa niewiele energii I trzeba się będzie więcej gimnastykować... Poza tym odgapiłam pomysł z zabudową rur c.o. od blatu do góry. My planowaliśmy na całej wysokości, ale to co wymyśliliście jest chyba praktyczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.07.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 A jak cenowo wychodzi ten rausolid? (za m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 28.07.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Madziu faktycznie wielkosc lodowki nie jest powalajaca ale powiem Ci na pocieszenie ze ja przez kilka lat w bloku tez taka mialam i jakos dawalismy rade .Ty masz dodatkowo zamrazarke wiec wlasciwie masz lepiej Powiedz mi prosze czy Twoj gres w kuchni odbija swiatlo czy jest typowo matowy? Ten kolor to jest taki zimny bez czy wpada w zolty? Szukam do siebie czegos w jasnych szaroscach lub zimnym bezu i dostaje juz malpiego rozumu zwlaszcza ze cos co mi sie bardzo spodoba ma cene nie do przeskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.07.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 (edytowane) A jak cenowo wychodzi ten rausolid? (za m2) Moorelko, jutro Ci napiszę, bo będę miała oficjalna wycenę kakusku, ten gres nie odbija światła, jest matowy. Podobno jest z powłoką Cera Clean, która ułatwia utrzymanie podłogi w czystości. Kolor trudno określić jednoznacznie. Jak płytka stała oparta o ścianę to wydawało się, że jest typowo jasno-bezowa, ale jak już leży na podłodze to cały czas mam wrażenie, że wpada w taki rozbielony róż. Wszystko też zależy od światła. Jak bierzesz pod uwagę również szarości to w tej serii jest bardzo ładny jasny szary, który też brałam pod uwagę. Nawet gdzieś na pierwszych stronach dziennika (chyba 5) wrzucałam takie zestawienie. Co do lodówki to na pewno jest mała, ale myślę, że nam starczy. Jak wyciągnę z niej wszystkie puszki i słoiki, które wcale w niej nie musza stać i schowam do przeznaczonej dla nich szafki, to w lodówce jest prawie pusto. Bardzo się cieszę własnie z tej zamrażarki:D. Edytowane 29 Lipca 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.07.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Mały kroczek naprzód Z robotami zastój straszny. Raz, że A. skończył się urlop i chodzi do pracy, dwa – ukrop skutecznie nas rozleniwia. Przez trzy dni przymierzaliśmy się do wyrównania trzech wystających ze ścian kominów, tak, żeby „złapać” kąt prosty. W końcu wczoraj zabraliśmy się za robotę. Zgodnie z instrukcją fachowców przykleiliśmy płyty k-g na te kominy i jest idealnie. Tak mi się wydaje. Chciałabym już zakończyć te gładzie w przyszłym tygodniu i posunąć się z następnymi pracami. Zostało kupić i przywiesić kaloryfer, pomalować ściany i zafugować gres. Będę się mogła w końcu skupić na detalach typu wykończenie ścian, zastanowić się nad krzesłami, oświetleniem, itp. Mam kilka typów i na pewno wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.07.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Madziu widzialam Twoje zdjecie szarego gresu ale musze jednak zobaczyc go w realu bo szukam szarej szarosci a na fotkach (przynajmniej na moi monitorze) ten ktory pokazalas wpadal mi w taki golebi szary . Buduje na odleglosc wiec pierwsze rozeznanie robie w necie a pozniej kiedy starcza czasu podczas krotkich i bardzo sporadycznych urlopwo staram sie odnalezc te moje gresy w sklepach Masz racje lodowka spokojnie starczy na biezace zakupu (wedlina ,mleko itd ) Obecnie wiele rzeczy kupuje sie na biezaco a nie jak dawniej robilo zapasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 30.07.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Fajny ten sprzęcik wybrałaś! Lodóweczka niewielka - ale starczy. Miałam taką przez kilkanaście lat na 4 osobową rodzinę (ba, nawet jeszcze mały zamrażalnik tam był) i było ok. Dodatkowo fajna zamrażarka. Myślę że z piekarnika będziesz zadowolona. Ja uważam że połączenie z mikrofalą to naprawdę super sprawa. No, i ciekawa jestem tych Twoich mebli, oj ciekawa....Jak coś fajnego znajdziesz (lampy na przykład ) zapodaj foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.07.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Magdo, a te listwy podłogowe wyglądają jak ze styropianu, tylko twardsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.07.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Magda wiesz znalazłam we wrocawiu wzornik z tymi tapetami o których rozmawiałyśmy jak to się mówi pod nosem w sklepie na brucknera:) mam nadzieję że sie nie rozczaruję jak gładzenie ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.07.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Natalia, one są jak ze styropianu, tylko gładziutkie i twardsze. Lepi sie je nawet na elewacji i wystarczy potem pomalować. Dziewczyny, a jakiej firmy te tapety. Ciekawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.07.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 o takie:http://www.kwintesencja.info/subgroup.php?gid=8&sgid=27 poluje na nie już dłuższy czas żeby je zobaczyć w realu w planach mam je mieć w sypialnipesteczko dawno Cię nie widziałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.08.2012 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Pikne te tapety co cud Ja bym je na ślepo brała. Kasieńko przywaliło mnie robotą i ledwo dycham jeszcze parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.08.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Kasia, no to super z tymi tapetami. Nie mam teraz czasu nigdzie się wyrwać, coś pooglądać, bo ciągle tylko te ściany:sick: Wczoraj jeszcze robiłam ostatnie poprawki, bo dzisiaj ma przyjść Leszek, kolega A. i położyć ostatnią warstwę. Potem tylko gładzenie i koniec z tymi gładziami. Mam taki plan, że do piątku wygładzimy sufit i ściany i zagruntujemy. Może uda się też pomalować sufit. W sobotę ma przyjechać kafelkarz i położyć fugę. Edit: Zupełnie bym zapomniała. Kuchnia została zamówiona, umowa podpisana!!! Czas oczekiwania: 4-6 tyg. Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.08.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 kurcze te terminy maja straszne, ja tez czekałam 6 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.08.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 malkul, podobno najdłużej czeka się na fronty, min. 4 tygodnie. Korpusy szafek do tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts