pestka56 11.08.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Magda, a widziałaś malunek naścienny mojej córy? Mam trochę literniczych wzorów, które mogłabyś niekomercyjnie wykorzystać, jak jesteś zainteresowana, wyślę Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.08.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 z tego wszystkiego, co było wklejone, to najbardziej pasowałaby (IMO oczywiście) tapeta Woods. Optycznie, te pnie podwyższą Ci kuchnie. Esy-floresy - wygląda fajnie, bo to wielka ściana. Ty masz tam jakieś niecałe 2m (nie pamiętam dokładnie). Chociaż mnie by zmęczyły po jakimś czasie. Literki jakoś mi nie pasują do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.08.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Na swojej ścianie machnęłabym tapetę perspektywiczną z iluzją głębi. Artofwall ma takie http://www.artofwall.com.pl/go/_category/index.php?idc=3_36&page=2&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.08.2012 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Magda, a widziałaś malunek naścienny mojej córy? Mam trochę literniczych wzorów, które mogłabyś niekomercyjnie wykorzystać, jak jesteś zainteresowana, wyślę Ci. No jasne, że widziałam. Pisałam nawet, że masz uzdolnioną córę Kasieńko, bardzo chętnie wezmę od Ciebie wszystko czym możesz się podzielić Wielkie dzięki:hug: z tego wszystkiego, co było wklejone, to najbardziej pasowałaby (IMO oczywiście) tapeta Woods. Optycznie, te pnie podwyższą Ci kuchnie. Esy-floresy - wygląda fajnie, bo to wielka ściana. Ty masz tam jakieś niecałe 2m (nie pamiętam dokładnie). Chociaż mnie by zmęczyły po jakimś czasie. Literki jakoś mi nie pasują do kuchni. No właśnie Spireo. Masz rację. Ta ściana ma 180 cm, a to niewiele, dlatego chciałabym coś "lekkiego" wizualnie. Te brzozy bardzo mi się podobają i pasowałyby do Tolomeo. Pobawiłabym się pewnie jeszcze z tą ściana, ale czas mnie goni, bo do czasu montażu mebli muszę już coś postanowić. Jeśli to ma być tapeta to musi być przyklejona przed meblami, a czas oczekiwania to ok. 3 tygodni. Dzisiaj pomalowałam dwie ściany farbą, bardzo jasno szarą i ostatecznie zdecyduję się chyba na te brzozy. Zrobiłam sobie przekrój tej ściany i tak to mniej więcej będzie wyglądać. http://foto2.m.onet.pl/_m/9454f18590c1f8a80885b7407be14dba,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.08.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 bardzo fajnie wygląda. Napisz tu http://dekodeco.home.pl/pl/p/Tapeta-COLESON-WOODS/396napisali, że mają na stanie 12 rolek, a u Ciebie wyjdą 2-3, więc starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.08.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) Dzięki Spireo własnie zamawiam, ale przy okazji wyszło, że te tapety są jeszcze w wersji czarne brzozy na srebrnym tle (jakby lustrzanym). No i nie wiem: Lepiej matowe tło czy to odbijajace światło? A tak to wygląda http://3.bp.blogspot.com/-nCyOUrbvIY0/TjZfAl2YxpI/AAAAAAAADns/bvQUptwfK1s/s320/woods1.jpg Edit: Chyba matowe lepsze... Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.08.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 te pierwsze, kuchnia jest prosta i czysta w formie. Idź w jak najprostsze rozwiązania, które nie będą się "narzucać". A jeśli się uda, to może obklej tapetą też listwę (chociaż to pewnie mało praktyczne jest). Na tym drugim zdjęciu odcięcie listwą wygląda kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.08.2012 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) Wielkie dzięki Spireo. Już myślałam, że nikt nie odpisze i kupiłam tę matową, ostatnią rolkę Bardzo fajna i przemiła obsługa w tym sklepie. Przesyłkę wynegocjowałam gratis:D Planuję jeszcze kupić, ale to później, dwa taborety Charlesa Ghosta http://dekodeco.home.pl/userdata/gfx/7ce02f42f34fb944a6d79bca476a7299.jpg No chyba, że znajdę w międzyczasie coś innego:rolleyes: Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.08.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 To się spóźniłam, ale brzózki ładne Chciałam Ci jeszcze podrzucić takie z Houzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.08.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Madziu, śliczna gładkolica kuchnia ukazała się mym oczom . Gratuluję podpisanej umowy - czyli zostało już tylko 2-4 tyg . Czekamy na tapetowe cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 13.08.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Madzia-chcesz oryginalne taborety czy inspirowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.08.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Chciałabym oryginalne. A dlaczego pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.08.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Dobrze, że kupiłaś matową, bo mi też się bardziej podoba, choć nie potrafię tego uzasadnić tak ładnie jak Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.08.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Moorelka, pierwszy wybór najczęściej jest trafny:D A z tym błyszczącym tłem było tak, że Pan mi zaproponował ją za niższą cenę i dlatego nastąpiło u mnie chwilowe zaćmienie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.08.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 pierwszy wybór najczęściej jest trafny - u mnie tez się to potwierdza:yes:. ale aby do tego dojść, trzeba objeździc wszystkie sklepy:mad:, by wrócic do pierwszego wyboru:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.08.2012 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Za dużo jeździsz po sklepach, za dużo oglądasz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.08.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 zza duży wybór w sklepach:Dpoza tym w sklepie np. kafle inaczej wygladaja jak w pomieszczeniu, w którym mają byc położone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.08.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Wojtku, zgadzam się z tym:yes: Wszystko inaczej wygląda w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.08.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Miałam w zakładkach ten sklepach, ale wyczyściłam niedawno swój folder, bo nie mogłam doszukać się potrzebnych rzeczy. Ale ja komuś namiar wysyłałam z forum, jak wrócę wieczorem z Wrocławia spróbuję znaleźć przez pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.08.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Finiszujemy Chyba mogę już napisać, że remont dobiega końca i jakoś przeżyliśmy. Wszystkie najbrudniejsze prace są skończone. Zostało nam jeszcze parę drobiazgów, które musimy dokończyć przez montażem kuchni. Wczoraj hydraulik zamontował nam grzejnik, a dzisiaj pomalowaliśmy kuchnię. Sufit na biało, a ściany pięknym jasno szarym kolorkiem. I najważniejsze. A. zamontował oświetlenie sufitowe. Nareszcie mamy światłość. Do montażu kuchni musimy jeszcze zamontować parapet i położyć tapetę (dostałam info, że już została wysłana). Jak będę miała chwilkę, zrobię podsumowanie wydatków, żeby zobaczyć ile nas to kosztowało. Może przyda się komuś, kto planuje remont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts