pestka56 14.08.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Magda oklaski w antrakcie. Standing ovation będzie później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.08.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Dzięki Kasiu:D W sumie mało osób tu zagląda, więc będzie mi bardzo miło Musze nieskromnie przyznać, że jak na razie wszystko bardzo mi się podoba, jest takie jak chciałam, więc jestem happy:cool: Jaki będzie efekt końcowy? Zobaczymy:D Edit: jutro trochę uprzątnę i zrobię zdjęcia przed meblami Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.08.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Na pewno zaglądają. Tylko może nie zostawiają wpisów. Sama tak wędruję po różnych wątkach i często nie zostawiam po sobie śladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.08.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Racja:yes: Ja też tak robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.08.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Świetny jest ten moment, gdy rano budzisz się w swim starym mieszkaniu i nagle przypominasz sobie, ze masz świeżo wyremontowana np.kuchnię i zaraz przyrzadzisz w niej pyszne śniadanie... Życzę Ci Madziu wielu takich radosnych porankow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 14.08.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 No, ja zaglądam i to często!!!!!! I bardzo Ci kibicuję! Czekam na zdjęcia przygotowanej kuchni: możesz wstawic kolo siebie zdjęcie "przed" i "po" - fajnie będzie wyglądać przemiana (nie trzeba będzie szukać wiele stron wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.08.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Racja:yes: Ja też tak robię I ja. Witam się Madziu u Ciebie i podglądam dalej. Jak przyjdzie czas na brawa będę głośno biła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.08.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Że channelka wpada to wiedziałam, :Dale że rere do mnie zagląda to nie:o Bardzo mi miło :DRozgość się proszę, bo załapałaś się na finisz, a to najfajniejszy etap:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.08.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Świetny jest ten moment, gdy rano budzisz się w swim starym mieszkaniu i nagle przypominasz sobie, ze masz świeżo wyremontowana np.kuchnię i zaraz przyrzadzisz w niej pyszne śniadanie... Życzę Ci Madziu wielu takich radosnych porankow Dzięki Moorelko Masz rację. Jeszcze nie mam mebli, ale jak wstaję to to sobie stanę w drzwiach kuchni i się napawam widokiem tych czystych, pachnących farba scian:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.08.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 no to ja też dam znać ze zaglądam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.08.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Kasia, spróbuj tylko nie zaglądać. W końcu jesteśmy na podobnym etapie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.08.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 To już nie narzekasz, że nie zaglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.08.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 No dobra,już nie marudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.08.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja zaglądam tu od początku, tylko jakoś tak śmiałości nie mialam . A pewnie tu takich w ukryciu dużo kuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.08.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Znaczy się, że klient jest tym zachwycony i masz mu zrobić coś na podobieństwo tego? Jeśli tak, to słabe to to jest. :sick:Szkoda, że nie można zobaczyć twojej propozycji dla porównania:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.08.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Ja zaglądam tu od początku, tylko jakoś tak śmiałości nie mialam . A pewnie tu takich w ukryciu dużo kuka. rere, przyznam się bez bicia, że ja też jestem nieśmiała i do tego raczej małomówna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.08.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Dzięki Moorelko Masz rację. Jeszcze nie mam mebli, ale jak wstaję to to sobie stanę w drzwiach kuchni i się napawam widokiem tych czystych, pachnących farba scian:cool: takie codzienne wpatrywanie się w puste, białe sciany:(...... mozna sie rozchorować swoją drogą w realu ładnie sie to prezentuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.08.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 takie codzienne wpatrywanie się w puste, białe sciany...... mozna sie rozchorować swoją drogą w realu ładnie sie to prezentuje:yes: na szczęście u mnie widoki szybko się zmieniają, a ja już oczami wyobraźni widzę mebelki:cool: I tym sposobem wiadomo, że odwiedzili nas dzisiaj wojgoce, czyli Wojtek z Małżonką Szkoda, że nie ma gdzie usiąść, bo są fajni i posiedziałoby sie przy kawce:yes: No i jestem w szoku, bo Wojtek rzadko coś chwali:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.08.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 pestko -tak coś czułam, ze artystką jesteś Madzia, doszperałam się dzisiaj w mojej poczcie i mam adres z płytkami Bardelli, tylko widzę, ze nie sprzedają bazowych, tylko dekory.Ale myślę, ze jak zapytasz i podasz ze strony bardelli.it numer katalogowy płytek, to nie będzie problemu. http://online.homefashion.pl/plytki/123-fornasettiana-20x20.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 15.08.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Pesteczko - mnie się bardzo podoba ostatnia twoja propozycja - sześcian z kulą - jest nie sztampowa i budzi zaciekawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts