Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarska rewolucja Magdy J.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Kasiu:D W sumie mało osób tu zagląda, więc będzie mi bardzo miło :yes::D Musze nieskromnie przyznać, że jak na razie wszystko bardzo mi się podoba, jest takie jak chciałam, więc jestem happy:cool: Jaki będzie efekt końcowy? Zobaczymy:D

Edit: jutro trochę uprzątnę i zrobię zdjęcia przed meblami

Edytowane przez Magda 34

Świetny jest ten moment, gdy rano budzisz się w swim starym mieszkaniu i nagle przypominasz sobie, ze masz świeżo wyremontowana np.kuchnię i zaraz przyrzadzisz w niej pyszne śniadanie... Życzę Ci Madziu wielu takich radosnych porankow :)

Dzięki Moorelko :-)

Masz rację. Jeszcze nie mam mebli, ale jak wstaję to to sobie stanę w drzwiach kuchni i się napawam widokiem tych czystych, pachnących farba scian:cool:

Znaczy się, że klient jest tym zachwycony i masz mu zrobić coś na podobieństwo tego? Jeśli tak, to słabe to to jest. :sick:Szkoda, że nie można zobaczyć twojej propozycji dla porównania:(

Ja zaglądam tu od początku, tylko jakoś tak śmiałości nie mialam ;). A pewnie tu takich w ukryciu dużo kuka.

rere, przyznam się bez bicia, że ja też jestem nieśmiała i do tego raczej małomówna:yes:

Dzięki Moorelko :-)

Masz rację. Jeszcze nie mam mebli, ale jak wstaję to to sobie stanę w drzwiach kuchni i się napawam widokiem tych czystych, pachnących farba scian:cool:

takie codzienne wpatrywanie się w puste, białe sciany:(...... mozna sie rozchorować:cool:

swoją drogą w realu ładnie sie to prezentuje:yes::D

takie codzienne wpatrywanie się w puste, białe sciany:(...... mozna sie rozchorować:cool:

swoją drogą w realu ładnie sie to prezentuje:yes::D

na szczęście u mnie widoki szybko się zmieniają, a ja już oczami wyobraźni widzę mebelki:cool:

I tym sposobem wiadomo, że odwiedzili nas dzisiaj wojgoce, czyli Wojtek z Małżonką:D Szkoda, że nie ma gdzie usiąść, bo są fajni i posiedziałoby sie przy kawce:yes: No i jestem w szoku, bo Wojtek rzadko coś chwali:lol2:

pestko -tak coś czułam, ze artystką jesteś :)

Madzia, doszperałam się dzisiaj w mojej poczcie i mam adres z płytkami Bardelli, tylko widzę, ze nie sprzedają bazowych, tylko dekory.Ale myślę, ze jak zapytasz i podasz ze strony bardelli.it numer katalogowy płytek, to nie będzie problemu.

http://online.homefashion.pl/plytki/123-fornasettiana-20x20.html