Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarska rewolucja Magdy J.

Recommended Posts

Pestko, od razu mi się spodobała ta kula w sześcianie. :yes:Super!!! Skoda, że koszta wymuszają zmianę pomysłu :(:mad: Jesteś prawdziwą artystką:yes:

Natalka, bardzo, bardzo dziękuję.:hug: W ogóle nie miałam tej stronki w zasobach, a tam super rzeczy są:yes::D

Idę trochę ogarnąć kuchnię i wrócę ze zdjęciami;):bye:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Usunęłam moje jęki i skargi. Już mi przeszło zdenerwowanie. Dzięki dziewczyny.

Nie mam siebie za jakąś ekstra artystkę, ale zdarza mi się dobre projekty wypuścić. Reszta to starannie poprowadzona praca rzemieślnicza.

Mój faworyt, to logo glob-sześcian, albo glob-kula wstawiony czarny sześcian, ale cóż... „ech, żyźń” jak mówią sąsiedzi zza Buga. Klient nasz pan, bo płaci, co nie znaczy, że mam „buźki” produkować.

Nie macie pojęcia, jakie niektórzy mają wyobrażenie o estetyce. Nóż w kieszeni... Na dodatek nie ma mowy, żeby im cokolwiek innego niż sami chcą zaproponować.

Tu mnie dobiło, bo robiłam dla dziewczyny wcześniej logo, wizytówkę i projekt stronki www. Poszło po mojemu jak posmarowane masełkiem.

Pokażę żeby nie było, że nie wiadomo czemu tak się wkurzyłam.

Napiszcie co sądzicie

Magda, oczywiście tę prywatę usunę za troszkę :yes:HeronMedia_visit-card.jpgwww_HERON-projekt.jpg

Edytowane przez pestka56

Pestko, od razu mi się spodobała ta kula w sześcianie. :yes:Super!!! Skoda, że koszta wymuszają zmianę pomysłu

Ogarniaj, też chętnie popatrzę na postępy :wiggle:

A te koszty, to takie gadanie. NO, bo ile może kosztować wycięcie z czarnego szkła, albo kamienia czegoś takiego w wielkości 12x12x12cm ?????

A na kulkę z grawerem kontynentów była akceptacja. To jest droższe do wykonania i jeszcze złocenie elektrolityczne, czy jakieś tam. Czysta głupota, ot co:mad:

pesteczko a ja nic nie widzę, ani sześcianu wcześniejszego, ani terazniejszej pracy, nic a nic.

Te wcześniejsze usunęłam, bo ja się tu Magdzie panoszę. A postu 563 też nie widzisz ?

Uprzątnęłam, ogarnęłam, dopracowałam i oto są, zgodnie z obietnicą ;) :D

1. Widok z drzwi wejściowych

http://foto2.m.onet.pl/_m/097970053d8fca4eb4ec15d34b4a4f26,21,19,0.jpg

2. Widok na okno i ścianę ze stolikiem

http://foto1.m.onet.pl/_m/c5b2b2cd35b9bb9c4e82847eb6d6e359,21,19,0.jpg

3. To samo, tylko lekko się przesunęłam:D

http://foto1.m.onet.pl/_m/593c025898edf0e086c6c1ca738de6e9,21,19,0.jpg

4. Widok na ścianę z tapetą

http://foto2.m.onet.pl/_m/b09148ddbf0b36b3ce4001890c768c0e,21,19,0.jpg

Muszę jeszcze pomalować rurę od c.o.:yes:

Edit: Wieczorem zrobię jeszcze zdjęcie z oświetleniem. Zupełnie inaczej wyglądają kolory

Edytowane przez Magda 34

robiłam dla dziewczyny wcześniej logo, wizytówkę i projekt stronki www. Poszło po mojemu jak posmarowane masełkiem.

Pokażę żeby nie było, że nie wiadomo czemu tak się wkurzyłam.

[ATTACH=CONFIG]131249[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]131250[/ATTACH] Napiszcie co sądzicie

Magda, oczywiście tę prywatę usunę za troszkę :yes:

Świetne to jest. :)Planuję w niedługim czasie zrobić sobie stronę www, to się do Ciebie zgłoszę i ustalimy warunki współpracy:yes:

Pozwalam Wam się panoszyć u mnie do woli:lol2:

Ładnie w kuchni u Ciebie - ciepło i łagodnie :wiggle:

Cieszę się, że to czarno-żółte Ci się podoba. Ja wyjątkowo lubię ten projekt, choć zrealizowała się tylko wizytówka. WWW poszło się wietrzyć niestety.

Lubię, bo wyszło całkowicie po mojemu, od pierwszego podejścia i bez uwag. Marzenie:p projektanta.

Podeślę Ci mailem kilka moich pomysłów. Popatrzysz i jeśli nadal Ci zdania nie zmienisz, to z miłą chęcią zapraszam :rolleyes:

Magda, a co będzie na oknie. Jakaś żaluzja, roleta, shuters ?

Cieplutko w tej kuchni wieczorową porą. Po co Ci inne pokoje w mieszkaniu, goście i tak zwalą się wszyscy do kuchni:wiggle:

Edytowane przez pestka56

kakusku, mam dokładnie tak samo z wizytami w innych wątkach. ;)Nie zawsze się odezwę:no:

Pestko, na oknie planuję żaluzję w kolorze białym, ale jeszcze nie wiem na jaką szerokość lamelka się zdecydować:rolleyes:

Ja też nie zawsze coś skrobnę.

Magda, jeszcze pytanie o materiał tych lamelek. Podobają mi się takie ciut grubsze. Metalowe właśnie przez swoją cienkość nie:no:

Mnie też bardziej podobają się szersze lamelki:yes:

teraz tak, jak wstawi meble to juz nie bedzie tak różowo z tymi goścmi w kuchni:no::rolleyes::lol2:

To fakt. Trzeba się nacieszyć przestrzenią, bo później to tylko 3 osoby mogą wejść:lol2:

E tam, bajanie. Jak dobrze kolanem upchnąć, to kto wie ile wejdzie. Pamiętacie 15 osób czy ileś w małym Fiacie. Nie ma rzeczy niemożliwych:wiggle:

Wojgoc, Tobie problem przestrzeni nie grozi szczęściarzu. Skrobnij coś na jakim etapie jesteś

:bye: