Alija 05.09.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Madziu dziekuje za przyjecie, kawka tez sie poczestowalam.... A gdzie parapecik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.09.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 No i gdzie ten parapet się pytam? Licznik mówi, że zostało 6 dni do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 06.09.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Tylko 6 dni???Juz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.09.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Nie mogę się zmobilizować, żeby skończyć z tym parapetem i zrobić zdjęcia:bash: Ni stąd, ni zowąd załatwiliśmy duży samochód i jutro chcemy wywieźć starą lodówkę do mojej babci. Muszę ją jutro (tę lodówkę, znaczy się) trochę doprowadzić do porządku. Musimy też wynieść z kuchni nowy sprzęt, żeby chłopaki od kuchni mieli miejsce do montażu. Najgorsze jest to, że nie mamy gdzie tego wszystkiego poustawiać, bo na korytarzu stoją już nasze stare sprzęty. Nie..., no jakiś koszmar z tą ciasnotą. Chyba się zaraz zastrzelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.09.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Nie mogę się zmobilizować, żeby skończyć z tym parapetem i zrobić zdjęcia:bash: Ni stąd, ni zowąd załatwiliśmy duży samochód i jutro chcemy wywieźć starą lodówkę do mojej babci. Muszę ją jutro (tę lodówkę, znaczy się) trochę doprowadzić do porządku. Musimy też wynieść z kuchni nowy sprzęt, żeby chłopaki od kuchni mieli miejsce do montażu. Najgorsze jest to, że nie mamy gdzie tego wszystkiego poustawiać, bo na korytarzu stoją już nasze stare sprzęty. Nie..., no jakiś koszmar z tą ciasnotą. Chyba się zaraz zastrzelę zawieź do mnie na przechowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.09.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) Wojtku, dziękuję Ci bardzo, ale to nic nie da, bo zaraz będę musiała ten sprzęt z powrotem przywieźć. No coś trzeba będzie wymyślić A tak w ogóle to, żeby jeszcze było mało, to piętro wyżej sąsiadka się wczoraj wyniosła i idzie u niej remont pełna parą. Dzisiaj obudził mnie młot udarowy. Chłopaki wynieśli od niej futryny, drzwi, kafle, wanna stoi na korytarzu. Normalnie sajgon:bash: Edit: Chyba zostaje mi tylko włączyć timer i odliczać dni do montażu kuchni:popcorn: Edytowane 6 Września 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.09.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 A tak w ogóle to, żeby jeszcze było mało, to piętro wyżej sąsiadka się wczoraj wyniosła i idzie u niej remont pełna parą. Dzisiaj obudził mnie młot udarowy. Chłopaki wynieśli od niej futryny, drzwi, kafle, wanna stoi na korytarzu. Normalnie sajgon:bash: a taka spokojna klatka mieszkaniowa miala być..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.09.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 A może do sąsiadów niżej/wyżej? Kup ciacho (bo upiec nie masz gdzie ), uśmiechnij się szeroko i poproś o kawałek korytarza na kilka dni . Trzymaj się! Już za momencik, już za chwileczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.09.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 a taka spokojna klatka mieszkaniowa miala być..... No nie wiem, co Ich napadło z tymi remontami;) A może do sąsiadów niżej/wyżej? Kup ciacho (bo upiec nie masz gdzie ), uśmiechnij się szeroko i poproś o kawałek korytarza na kilka dni . Trzymaj się! Już za momencik, już za chwileczkę... Ewo, już mi sąsiadka z czwartego piętra mrożonki przechowuje, a sąsiad z pierwszego samochód dostawczy użyczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 06.09.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 a moze do piwnicy albo garazu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.09.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Wpadłam zobaczyć jak się rozwija Twoja rewolucja i czy nikt przy okazji głowy nie stracił... no i widzę, że mam wpaść za tydzień na gotowe:cool:... buziaki zostawiam:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.09.2012 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 a moze do piwnicy albo garazu.... Jest pomysł, żeby na stryszek wnieść I chyba tak zrobimy. Wpadłam zobaczyć jak się rozwija Twoja rewolucja i czy nikt przy okazji głowy nie stracił... no i widzę, że mam wpaść za tydzień na gotowe:cool:... buziaki zostawiam:hug:. No nikt głowy nie stracił, ale już prawie strzelanina była:cool: Buziaki Rasiulko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.09.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) zawieź do mnie na przechowanie:) Moze Wojtek miał chęć na tę lodówk No nikt głowy nie stracił, ale już prawie strzelanina była:cool: Buziaki Rasiulko:hug: Ja słyszałam w radio w wiadomościach, że gdzieś Twoim bloku ponoć jakaś awantura na wałki malarskie była... ale może to zbieg okoliczności... Edytowane 7 Września 2012 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.09.2012 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 (edytowane) Nieeee, to nie u mnie. To chyba piętro wyżej;) Udało się wynieść lodówkę. Już stoi u mojej babci:) Sprzęt, który stał w mieszkaniu i na klatce schodowej też zniknął Strasznie się narobiliśmy, nóg nie czuję, ale jest już dostatecznie dużo miejsca dla Rajmunda i ekipy:) No i teraz sobie czekamy:popcorn: i odpoczywamy Edytowane 8 Września 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.09.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Dzielna z Was brygada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.09.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 agdzie fotka parapetu??? o mnie Rajmund calkiem zapomniał - wyslalem Mu kolejnego maila na poczatku tygodnia i wciąż cisza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.09.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Wojtek, jak łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.09.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 agdzie fotka parapetu??? o mnie Rajmund calkiem zapomniał - wyslalem Mu kolejnego maila na poczatku tygodnia i wciąż cisza..... Poruszę tę sprawę jak będę się z Nim widziała:) Wojtek, jak łazienka No właśnie. Jak łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.09.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 robi sie:rolleyes: czekam na jakieś fotki z realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.09.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Madziu, super . Czyżby zostały 4 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts