Magda 34 09.09.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Ani na klęczkach, ani na łokciach, proszę Państwa. Ten zielony okaz jest chroniony przez inteligenty system monitoringu podwórka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.09.2012 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 i cofną zaproszenie na czwartkową kawę z ciastem wlasnego wypieku:rolleyes::rolleyes: Uwaga, oszukuje:lol2: Miało być kupne ciasto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.09.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 no widzę, że jest parapet - jest impreza Magda, super wygląda!! zdradzisz, gdzie jest ta kameralna mieszalnia Pary? do kuchni jeszcze nie mam farby, to może... chociaż w sumie na ścianę nad kuchenką to zamówiłam już płytki, o ja bez koszyczka (znacie ten kawał? brzydki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.09.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 na Braniborskiej, obok Askota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.09.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Ciasta mi wychodzą, więc zapraszam serdecznie:cool: i kto tu oszukuje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.09.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Parapecik jak spod igły Żabka urocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.09.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 no widzę, że jest parapet - jest impreza Magda, super wygląda!! zdradzisz, gdzie jest ta kameralna mieszalnia Pary? do kuchni jeszcze nie mam farby, to może... chociaż w sumie na ścianę nad kuchenką to zamówiłam już płytki, o ja bez koszyczka (znacie ten kawał? brzydki ) Moniko, tak, jak napisał Wojtek. Jak jedziesz z miasta Braniborską w kierunku Bunkra, przed Lidlem w lewo. i kto tu oszukuje???? Ja na pewno nie;) Do czwartku nie zdążę zapoznać się z piekarnikiem, więc tylko ciasto kupne wchodzi w grę Przyjeżdżaj i nie narzekaj:cool: Jak ktoś jeszcze ma czas i ochotę to zapraszam gorąco. Parapecik jak spod igły Żabka urocza Parpecik się udał. I żabka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 10.09.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 parapet - no jak namalowany:jawdrop: precyzja wykonania niespotykana w swiecie rzeczywistym a takie propozycje Ja na pewno nie;) Do czwartku nie zdążę zapoznać się z piekarnikiem, więc tylko ciasto kupne wchodzi w grę Przyjeżdżaj i nie narzekaj:cool: Jak ktoś jeszcze ma czas i ochotę to zapraszam gorąco. NIEBEZPIECZNE:D trzysta osób w takiej kuchni - może być tłoczno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.09.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 trzysta osób w takiej kuchni - może być tłoczno:D najlepsze chwile imprez to te w zatloczonej kuchni:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 10.09.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 szkoda, ze dosc spora odleglosc nas dzieli, tak bym z pewnoscia sie wprosila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 10.09.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Jak ktoś jeszcze ma czas i ochotę to zapraszam gorąco. Oj, nie zapraszaj, bo nie mam daleko do Wrocławia Parapecik - bardzo ładny i równiutko osadzony - gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.09.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 mnie też się podoba A tę rurę do grzejnika da się jakoś zakamuflować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.09.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 (edytowane) Za zaproszenie biorę pełną odpowiedzialność. Jeśli będzie dużo chętnych podzielimy się na tury mnie też się podoba A tę rurę do grzejnika da się jakoś zakamuflować? No niestety nie da się. Większa część będzie za szafkami, ale ten kawałeczek przy grzejniku musi wystawać No i mam jeszcze smutną wiadomość: montaż został przełożony na czwartek/piątek Odliczam więc dalej, tylko, żeby to tak się nie skończyło;) http://www.sadurski.com/sadurski/d2.jpg Edytowane 10 Września 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 10.09.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 No i mam jeszcze smutną wiadomość: montaż został przełożony na czwartek/piątek ale na który czwartek/piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 10.09.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 No i mam jeszcze smutną wiadomość: montaż został przełożony na czwartek/piątek czyli impreza w weekend:wiggle: to znacząco podniesie frekwencję strach się bać a rura - no żeby się martwic takim milimetrem rurki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia_wroc 12.09.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Słońce, z czy Ty już ułożyłaś menu na parapetówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.09.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Czyżby kuchnia się montowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.09.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 wyczyściłam skrzynkę możesz pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.09.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Czwartek czyli mam rozumieć JUTRO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.09.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Poległam w walce z migreną. Dwa dni mnie męczyła Nawet montaż mebli był mi obojętny Wszystko mi było obojętne Dzisiaj A. dzwonił do Rajmunda. Obiecał, że w piątek już na 100% będą meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts