Rocia 25.09.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Jak dziewiczo... czyściutko... Co planujesz z półeczkami (na razie otwartymi) przy tapecie? Górne wyglądają dobrze otwarte, a dół? Pytam, bo u mnie też będzie podobna zabudowa i podkradnę ciekawe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia_wroc 25.09.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 witaj domi87.rezygnacja z tej wysokiej zabudowy to było dobre posunięcie:yes: amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 25.09.2012 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 zmieniłaś na "wnętrzarskie":D znaczy BĘDZIE SALON Będzie salon, ale w tym roku już nie dam rady. Raz- że jesteśmy już zmęczeni kuchnią, dwa- skończyła się kasa, trzy - musimy dojść z mężem do konsensusu, bo mamy dwie odmienne koncepcje tego mini salonu:D To już wiem dlaczego nie mogłam Cię znaleźć ;) Madziu pieknie!!!! tak...nieskazitelnie Ala, dziekuję Kochana, ja o Tobie cały czas pamiętam. jak tylko oczyszczę biurko ze szpargałów to siadam i rysuję Ci te kafelki. Bo teraz korzystam z komputera trzymając go na kolanach, a tak długo się nie da:no: Nawet troszkę forum ostatnio zaniedbałam:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 25.09.2012 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Jak dziewiczo... czyściutko... Co planujesz z półeczkami (na razie otwartymi) przy tapecie? Górne wyglądają dobrze otwarte, a dół? Pytam, bo u mnie też będzie podobna zabudowa i podkradnę ciekawe rozwiązanie Rociu, w tym miejscu wyszła szafka o głębokości 10 cm. Wpadł nam do głowy pomysł, żeby do pleców szafki podoklejać uchwyty i zrobić taka szafkę na klucze. Zawsze sie ich pełno wala po szufladach, a tak będą sobie wisiały schowane w szafce:D amen! Aleś Ty rozmowna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.09.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Będzie salon, ale w tym roku już nie dam rady. Raz- że jesteśmy już zmęczeni kuchnią, dwa- skończyła się kasa, trzy - musimy dojść z mężem do konsensusu, bo mamy dwie odmienne koncepcje tego mini salonu:D. czyli zaczal się etap "urabiania":P - bo jak praktyka pokazuje predzej czy później zrealizujesz swoją koncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.09.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Śliczna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.09.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Super kuchnia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 25.09.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Kuchnia wyszła przepiękna!! Taka czyściutka! Blacik jest super, gratuluję pięknego pomieszczenia, no i czekam na projekty salonu. A dlaczego sprzęt jeszcze nie podłączony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 25.09.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Madziu ja wiem, ze pamietasz, dlatego nie zaprzataj sobie narazie tym glowy. Wiem ile czasu pochlania remont. Mamy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 25.09.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Madalena wyszło pięknie, czysto, biało, nieskazitelnie, blat i zlew mogłabys cyknąć z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JimmyW 25.09.2012 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 No całkiem ładnie wyszło, al ejeszcze lepszy bylby efekt gdybys w jednym poscie dala zdejcia starej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 26.09.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Bardzo ładnie i w porównaniu ze zdjęciem starej kuchni, które dokładnie pamiętam (przez to że za jednym razem czytałam cały wątek) to aż się wierzyć nie chce! W nowej schowane już są te same (wszystkie) rzeczy co były w starej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.09.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Super wyszło! Czysto i elegancko!!!! Metamorfoza zaliczona na 5:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 26.09.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 No całkiem ładnie wyszło, al ejeszcze lepszy bylby efekt gdybys w jednym poscie dala zdejcia starej kuchni przyjdzie i na to czas - tylko musimy poczekać na koniec prac kuchennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia_wroc 26.09.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Aleś Ty rozmowna:lol2: Ważne, że się przez fona nagadać możemy A tak wogóle to super pomysł, żeby zrobić kolaż zdjęciowy - stara kuchnia vs.nowa kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 26.09.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Gdybym teraz robiła kuchnię, wybrałabym dokładnie takie same fronty tapeta też moja ulubiona, więc jak mogłoby mi się nie podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.09.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Zbiorowo wszystkim bardzo dziękuję za pochwały. Postaram się zrobić taki kolaż before-after dla porównania. Od dwóch dni sprzątamy, dlatego prawie w ogóle nie siadam do kompa. No ale powoli znikają z pokoi kolejne worki, a zawartość ląduje w szafkach. Znowu uzbierało się mnóstwo rzeczy do wyniesienia. Wczoraj została zamontowana płyta gazowa i w końcu A. podłączył lodówkę z zamrażarkę. Można nareszcie zrobić jakieś zakupy i coś ugotować. W przyszłym tygodniu mają się pojawić wszystkie brakujące elementy i szkło pomiędzy szafkami. Chyba zmówię żaluzję. Musi być zamontowana tylko w świetle szyby. Chcę jednolitą białą o szerokości lamelki 2,5 cm. A może taką na 5 cm???...Nie będzie za wielgachna? Chyba jednak bardziej pasuje do dużych i przestronnych pomieszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.09.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Madalena wyszło pięknie, czysto, biało, nieskazitelnie, blat i zlew mogłabys cyknąć z bliska Malkul, jak troszkę ogarnę blaty, to zrobię zdjęcia z bliska:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 28.09.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Magda noo piknie, uwielbiam kiedy cała kuchnia jest biała, tzn meble i blaty, zajebiście wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.09.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Witaj Reni Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts