Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarska rewolucja Magdy J.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zmieniłaś na "wnętrzarskie":D

znaczy BĘDZIE SALON :lol2:

Będzie salon, ale w tym roku już nie dam rady. Raz- że jesteśmy już zmęczeni kuchnią, dwa- skończyła się kasa, trzy - musimy dojść z mężem do konsensusu, bo mamy dwie odmienne koncepcje tego mini salonu:D

To już wiem dlaczego nie mogłam Cię znaleźć :)

:D;)

Madziu pieknie!!!! :jawdrop: tak...nieskazitelnie ;)

Ala, dziekuję:hug:

Kochana, ja o Tobie cały czas pamiętam. jak tylko oczyszczę biurko ze szpargałów to siadam i rysuję Ci te kafelki. Bo teraz korzystam z komputera trzymając go na kolanach, a tak długo się nie da:no: Nawet troszkę forum ostatnio zaniedbałam:D.

Jak dziewiczo... czyściutko... :)

Co planujesz z półeczkami (na razie otwartymi) przy tapecie? Górne wyglądają dobrze otwarte, a dół? Pytam, bo u mnie też będzie podobna zabudowa i podkradnę ciekawe rozwiązanie :)

Rociu, w tym miejscu wyszła szafka o głębokości 10 cm. Wpadł nam do głowy pomysł, żeby do pleców szafki podoklejać uchwyty i zrobić taka szafkę na klucze. Zawsze sie ich pełno wala po szufladach, a tak będą sobie wisiały schowane w szafce:D

amen! :-P

Aleś Ty rozmowna:lol2:

Będzie salon, ale w tym roku już nie dam rady. Raz- że jesteśmy już zmęczeni kuchnią, dwa- skończyła się kasa, trzy - musimy dojść z mężem do konsensusu, bo mamy dwie odmienne koncepcje tego mini salonu:D.

czyli zaczal się etap "urabiania":P - bo jak praktyka pokazuje predzej czy później zrealizujesz swoją koncepcję :yes:

Zbiorowo wszystkim bardzo dziękuję za pochwały.:hug: Postaram się zrobić taki kolaż before-after dla porównania. :yes:

Od dwóch dni sprzątamy, dlatego prawie w ogóle nie siadam do kompa. No ale powoli znikają z pokoi kolejne worki, a zawartość ląduje w szafkach. Znowu uzbierało się mnóstwo rzeczy do wyniesienia.:sick:

Wczoraj została zamontowana płyta gazowa i w końcu A. podłączył lodówkę z zamrażarkę. Można nareszcie zrobić jakieś zakupy i coś ugotować.:stirthepot:

W przyszłym tygodniu mają się pojawić wszystkie brakujące elementy i szkło pomiędzy szafkami.

Chyba zmówię żaluzję. :rolleyes: Musi być zamontowana tylko w świetle szyby. Chcę jednolitą białą o szerokości lamelki 2,5 cm. A może taką na 5 cm???...Nie będzie za wielgachna? Chyba jednak bardziej pasuje do dużych i przestronnych pomieszczeń.