pestka56 28.09.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Z okazji zakończonej kuchni posłałam do Ciebie maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 28.09.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 efekt (prawie) końcowy jest rewelacyjny! blat cudny, a wszystko idealnie zgrane. robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.09.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Madziu, jak to się stało, że ja Twojej kuchni nie widziałam? Może okulary powinnam zmienić? Cudnie jest Uwielbiam takie klawiszowe szafki wiszące! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.09.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 czuszko, dzięki Aniu, zostaje Ci to wybaczone, bo Ty zaganiana kobieta jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 29.09.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Kuchnia wyszła świetnie!Szkoda, że blat z przyczyn praktycznych musi trochę wystawać, bo gdyby był zlicowany z szafkami dolnymi wyszłyby fajne kubiki. Wrzuć jeszcze fotki ze sprzętami.No i zabieraj się za salon. Teraz masz chyba "dwa światy" w kuchni i salonie. Kiedyś pisałaś o pozostałych rzeczach - taborety pamiętam jakie chcesz i będą idealnie się komponować. A jaki stolik? No i nie wiem, czy ten kinkiet Tolomeo będzie tam pasować. Gdzie chcesz go umieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.09.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Aniu - nie widziałaś, bo MAdzia była w innym wątku, projektowym i od niedawna jest w Galeriach. Dobrze zrobiła, bo tu łatwiej znaleźć No i brawa dla kuchni, super wyszło. Widać porządną robotę, cieszę się podwójnie - bo R, też mi będzie robił, a dla Ciebie uściski za namiar:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 29.09.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Dobry wieczór wszystkim Nareszcie będziesz mogła lodówkę zapełniać i obiadek ugotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 30.09.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Witam się, bardzo ładna kuchnia! super zrobione z górnym układem szafek! wyszło tak klasycznie i elegancko z jednocześnie z pazurem poprzez dodaną tapetę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 02.10.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja tez sie przywitam.Kuchnia jest rewelacyjna a tapeta - W O W!!!! Kocham ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.10.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Kuchnia wyszła świetnie! Szkoda, że blat z przyczyn praktycznych musi trochę wystawać, bo gdyby był zlicowany z szafkami dolnymi wyszłyby fajne kubiki. Wrzuć jeszcze fotki ze sprzętami. No i zabieraj się za salon. Teraz masz chyba "dwa światy" w kuchni i salonie. Kiedyś pisałaś o pozostałych rzeczach - taborety pamiętam jakie chcesz i będą idealnie się komponować. A jaki stolik? No i nie wiem, czy ten kinkiet Tolomeo będzie tam pasować. Gdzie chcesz go umieścić? Spireo, no własnie te względy praktyczne zdecydowały o głębokości blatu:cool: Może kiedyś w następnym lokum??? Co do lampy to ja innej tu nie widzę, tylko to malutkie Tolomeo mi pasuje. Zamówiłam je w wersji aluminium, no i ma wisieć nad stolikiem. A stolik? Juz zdecydowałam: będzie biały i do tego czarne, albo transparentne taborety:yes: Zrobię jeszcze zdjęcia jak już wszystko będzie zamontowane. Teraz wkładam, wyciągam, przekładam, ale zmierzamy już do końca. Aniu - nie widziałaś, bo MAdzia była w innym wątku, projektowym i od niedawna jest w Galeriach. Dobrze zrobiła, bo tu łatwiej znaleźć No i brawa dla kuchni, super wyszło. Widać porządną robotę, cieszę się podwójnie - bo R, też mi będzie robił, a dla Ciebie uściski za namiar:hug: Nie ma za co Natalio. mam nadzieję, że tez będziesz zadowolona:yes: Dobry wieczór wszystkim Nareszcie będziesz mogła lodówkę zapełniać i obiadek ugotować Pierwszym posiłkiem było leczo:D Witam się, bardzo ładna kuchnia! super zrobione z górnym układem szafek! wyszło tak klasycznie i elegancko z jednocześnie z pazurem poprzez dodaną tapetę! Ja tez sie przywitam. Kuchnia jest rewelacyjna a tapeta - W O W!!!! Kocham ja Witajcie Dziewczyny:D Dziękuję bardzo. Zostańcie jeszcze chwilkę, bo będą zdjęcia całości:yes: A jak starczy Wam cierpliwości to może na mini-salon też zostaniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 02.10.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Zostańcie jeszcze chwilkę, bo będą zdjęcia całości:yes: A jak starczy Wam cierpliwości to może na mini-salon też zostaniecie? O! Ja juz cicho zalowlam, ze zalapalam sie na tylko na koncowke rewoluji, ale widze, ze jeszcze salon sie zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 02.10.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 to czekamy:stereo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 02.10.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 .... z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.10.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Madzia ruda się zrobiła i nie poznałam Też czekam na focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.10.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Aaaaaaaaaa! Czemu mnie tu nikt wcześniej nie przysłał, co? Madzia świetnie Wam ta kuchnia wyszła - przejrzałam cały wątek w poszukiwaniu fotek i jestem zachwycona - kuchnia niewielka a taka ładna. Dołączam zatem do grona "podglądaczy" i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 02.10.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Nie poznałam Cię Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia_wroc 02.10.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Czy mnie ominęły zdjęcia efektu końcowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.10.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 ALE RUDA !!! to tak, żeby podkreślić białość kuchni a przy okazji - z jakiej to bajki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.10.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Zostańcie jeszcze chwilkę, bo będą zdjęcia całości:yes: A jak starczy Wam cierpliwości to może na mini-salon też zostaniecie? Ja chętnie. Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.10.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 a przy okazji - z jakiej to bajki? To jest Marida Waleczna, nowa bajka Disney'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts