Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarska rewolucja Magdy J.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to czekamy:stereo:

.... z niecierpliwoscia :popcorn:

Ja chętnie. Bardzo.

Fajnie:D Bardzo się cieszę.

Aaaaaaaaaa! Czemu mnie tu nikt wcześniej nie przysłał, co?

Madzia świetnie Wam ta kuchnia wyszła - przejrzałam cały wątek w poszukiwaniu fotek i jestem zachwycona - kuchnia niewielka a taka ładna.

Dołączam zatem do grona "podglądaczy" i czekam na więcej.

Cześć nemi.

Zapraszam Cię serdecznie do moich malutkich pomieszczeń. :D

:jawdrop: Nie poznałam Cię :D Rewelacja :yes:

mamiku, Rociu, ileż można być żyrafą. One podobno bardzo strachliwe są:D

To jest Marida Waleczna, nowa bajka Disney'a

Tak jest. To Merida :yes:

Cześć Ruda :)

Spodziewałabym się raczej, że osiwiejesz po rewolucji, ale rudy zdecydowanie bardziej mi leży :yes:

Wygląda na to, że się dopiero rozkręcam;):rolleyes:

Edytowane przez Magda 34

Merida :)

Taka burza włosów będzie atrakcyjnym akcentem w nieskazitelnej kuchni ;)

Ale muszę Wam zdradzić, że kiedyś ... jakieś 100 lat temu to było :D to ja miałam taki kolor włosów.

Przez tę dłużyznę to trochę bojowo jestem nastawiona;)

O salonie jeszcze napiszę jak tylko zakończę tę kuchnię. Żeby nie było bałaganu;)

Na razie zamówiłam żaluzję na okno. Będzie w środę. Wiecie, że nie znalazłam białych lamelek:o Tzn, w sklepie wyglądają na białe, ale jak przykładałam do ramy okiennej to wpadają w lekką szarość. Byłam w kilku punktach i wszędzie mają ten sam towar. :sick: Zaczęłam nawet się zastanawiać nad drewnianymi, ale ta kaseta montowana do ramy za bardzo odstaje. No nic... zobaczymy. Może nie będzie źle:rolleyes: A jak będzie to zamówię drewnianą.

Poza tym szyba pomiędzy szafkami jest już gotowa do przyklejenia i będzie przyklejona we wtorek. Maja też być dokończone wszystkie brakujące rzeczy....Czy ja się przypadkiem nie powtarzam:-))))?

Edytowane przez Magda 34

wczoraj zrobiłem nieoczekiwaną wizytację Magdy przemian:D:D:D i :

kuchnia w realu wygląda zdecydowanie ładniej niż na fotkach:yes:, choć brakuje jeszcze efektu końcowego:(:(:(

wnetrzarska rewolucja dotarła do przedpokoju:yes:

w kwestii realizacji salonowych przemian wyczuwa się słabość oportunisty o imieniu Andrzej:yes:

można obstawiać, ze salon najpóźniej na wiosnę 2013 zmieni się nie do poznania:yes:

wczoraj zrobiłem nieoczekiwaną wizytację Magdy przemian:D:D:D i :

kuchnia w realu wygląda zdecydowanie ładniej niż na fotkach:yes:, choć brakuje jeszcze efektu końcowego:(:(:(

wnetrzarska rewolucja dotarła do przedpokoju:yes:

w kwestii realizacji salonowych przemian wyczuwa się słabość oportunisty o imieniu Andrzej:yes:

można obstawiać, ze salon najpóźniej na wiosnę 2013 zmieni się nie do poznania:yes:

nieoczekiwaną, to pewnie ciasta nie było, nawet kupnego:(

a przedpokój - znaczy przemalowany?

O mój dzienniczek został uzupełniony:lol2:

nieoczekiwaną, to pewnie ciasta nie było, nawet kupnego:(

a przedpokój - znaczy przemalowany?

No niestety, nie było. misia i Wojtek zastali mnie praktycznie na drabinie:D Ale nic straconego, bo dzisiaj opanowałam obsługę piekarnika także wszystko przed nami:yes:

Byłam, widziałam, podobało się :-)

Chociaż efekt koncowy będzie na pewno jeszcze piękniejszy - na razie kilku rzeczy jeszcze brakuje... no i podejrzewam, że kuchnia będzie niefotogeniczna, dlatego kto chce zobaczyć prawdziwy efekt, powinien wprosić się do Madzi na kubeł z KFC :p

misia, niefotogeniczna, czyli masz na myśli, że nie będzie jej można zrobić ładnych zdjęć?

no nie było:(, ale też nie oczekiwałem ciasta - przyniosłem czekoladki:D

a przedpokój jest w trakcie przemalowywania:yes:

Wojtuś, bardzo dziękuję za słodkości. :DMam nadzieję, że wpadniesz jeszcze na to ciasteczko i kawkę:yes:

A z salonem to sam widziałeś jak jest z A.

Ale jeszcze w tym roku zapytam zarządcę o to okno;)

Edytowane przez Magda 34