Moorela 02.10.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Cześć Ruda Spodziewałabym się raczej, że osiwiejesz po rewolucji, ale rudy zdecydowanie bardziej mi leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.10.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 To jest Marida Waleczna, nowa bajka Disney'a Merida Taka burza włosów będzie atrakcyjnym akcentem w nieskazitelnej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.10.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 (edytowane) to czekamy:stereo: .... z niecierpliwoscia Ja chętnie. Bardzo. Fajnie:D Bardzo się cieszę. Aaaaaaaaaa! Czemu mnie tu nikt wcześniej nie przysłał, co? Madzia świetnie Wam ta kuchnia wyszła - przejrzałam cały wątek w poszukiwaniu fotek i jestem zachwycona - kuchnia niewielka a taka ładna. Dołączam zatem do grona "podglądaczy" i czekam na więcej. Cześć nemi. Zapraszam Cię serdecznie do moich malutkich pomieszczeń. Nie poznałam Cię Rewelacja mamiku, Rociu, ileż można być żyrafą. One podobno bardzo strachliwe są To jest Marida Waleczna, nowa bajka Disney'a Tak jest. To Merida Cześć Ruda Spodziewałabym się raczej, że osiwiejesz po rewolucji, ale rudy zdecydowanie bardziej mi leży Wygląda na to, że się dopiero rozkręcam;) Edytowane 2 Października 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.10.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Merida Taka burza włosów będzie atrakcyjnym akcentem w nieskazitelnej kuchni Ale muszę Wam zdradzić, że kiedyś ... jakieś 100 lat temu to było to ja miałam taki kolor włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 02.10.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Przy lokach to się chyba zakręca a nie rozkręca Chociaż ja prostuję, to może faktycznie rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 02.10.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja też prostuję, więc się rozkręcam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.10.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Madziu, No nie poznałam Cię . Uwielbiam rude włosy i te zielone oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.10.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Witam się i pytam- czy zamontowali ci wszystko? No i poka poka całość kuchenną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 03.10.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 No, ja też czekam na całość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 05.10.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 To jest Marida Waleczna, nowa bajka Disney'a Magda po zrobieni kuchni przeszłaś metamorfozę ze strachliwej żyrafy w Maridę Waleczną co to będzie po zrobieniu salonu:o:o rude włosy, też miałam, no może nie takie płomienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.10.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) Przez tę dłużyznę to trochę bojowo jestem nastawiona;) O salonie jeszcze napiszę jak tylko zakończę tę kuchnię. Żeby nie było bałaganu;) Na razie zamówiłam żaluzję na okno. Będzie w środę. Wiecie, że nie znalazłam białych lamelek:o Tzn, w sklepie wyglądają na białe, ale jak przykładałam do ramy okiennej to wpadają w lekką szarość. Byłam w kilku punktach i wszędzie mają ten sam towar. Zaczęłam nawet się zastanawiać nad drewnianymi, ale ta kaseta montowana do ramy za bardzo odstaje. No nic... zobaczymy. Może nie będzie źle:rolleyes: A jak będzie to zamówię drewnianą. Poza tym szyba pomiędzy szafkami jest już gotowa do przyklejenia i będzie przyklejona we wtorek. Maja też być dokończone wszystkie brakujące rzeczy....Czy ja się przypadkiem nie powtarzam:-))))? Edytowane 5 Października 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.10.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Magda, jak się zmienia nazwę dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.10.2012 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Napisałam do Elfir i poprosiłam o zmianę nazwy i przeniesienie do galerii. Samemu nie można tego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.10.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 O jak fajnie - czyli jednak będzie ciąg dalszy przemian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.10.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 O jak fajnie - czyli jednak będzie ciąg dalszy przemian . Ewciu, będę z całych sił do tego zmierzać:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.10.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 wczoraj zrobiłem nieoczekiwaną wizytację Magdy przemian:D:D:D i : kuchnia w realu wygląda zdecydowanie ładniej niż na fotkach:yes:, choć brakuje jeszcze efektu końcowego:(:( wnetrzarska rewolucja dotarła do przedpokoju:yes: w kwestii realizacji salonowych przemian wyczuwa się słabość oportunisty o imieniu Andrzej:yes: można obstawiać, ze salon najpóźniej na wiosnę 2013 zmieni się nie do poznania:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 09.10.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 wczoraj zrobiłem nieoczekiwaną wizytację Magdy przemian:D:D:D i : kuchnia w realu wygląda zdecydowanie ładniej niż na fotkach:yes:, choć brakuje jeszcze efektu końcowego:(:( wnetrzarska rewolucja dotarła do przedpokoju:yes: w kwestii realizacji salonowych przemian wyczuwa się słabość oportunisty o imieniu Andrzej:yes: można obstawiać, ze salon najpóźniej na wiosnę 2013 zmieni się nie do poznania:yes: nieoczekiwaną, to pewnie ciasta nie było, nawet kupnego:( a przedpokój - znaczy przemalowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia_wroc 09.10.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Byłam, widziałam, podobało się Chociaż efekt koncowy będzie na pewno jeszcze piękniejszy - na razie kilku rzeczy jeszcze brakuje... no i podejrzewam, że kuchnia będzie niefotogeniczna, dlatego kto chce zobaczyć prawdziwy efekt, powinien wprosić się do Madzi na kubeł z KFC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 09.10.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 nieoczekiwaną, to pewnie ciasta nie było, nawet kupnego:( a przedpokój - znaczy przemalowany? no nie było:(, ale też nie oczekiwałem ciasta - przyniosłem czekoladki:D a przedpokój jest w trakcie przemalowywania:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.10.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 (edytowane) O mój dzienniczek został uzupełniony:lol2: nieoczekiwaną, to pewnie ciasta nie było, nawet kupnego:( a przedpokój - znaczy przemalowany? No niestety, nie było. misia i Wojtek zastali mnie praktycznie na drabinie:D Ale nic straconego, bo dzisiaj opanowałam obsługę piekarnika także wszystko przed nami:yes: Byłam, widziałam, podobało się Chociaż efekt koncowy będzie na pewno jeszcze piękniejszy - na razie kilku rzeczy jeszcze brakuje... no i podejrzewam, że kuchnia będzie niefotogeniczna, dlatego kto chce zobaczyć prawdziwy efekt, powinien wprosić się do Madzi na kubeł z KFC misia, niefotogeniczna, czyli masz na myśli, że nie będzie jej można zrobić ładnych zdjęć? no nie było:(, ale też nie oczekiwałem ciasta - przyniosłem czekoladki:D a przedpokój jest w trakcie przemalowywania:yes: Wojtuś, bardzo dziękuję za słodkości. :DMam nadzieję, że wpadniesz jeszcze na to ciasteczko i kawkę A z salonem to sam widziałeś jak jest z A. Ale jeszcze w tym roku zapytam zarządcę o to okno;) Edytowane 9 Października 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts