nemi 14.10.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Ja się podpisuję pod tym, co napisała narendil. W całości. O radyjku czytałam na początku w wątku, później jakoś mi umknęło czy się zdecydowaliście czy nie. Ale wygląda świetnie, a skoro jesteś zadowolona też z jakości to tym lepiej. Ciekawa jestem dalszych rewolucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.10.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Kuchnia piękna, a radio bomba. Też chcę takie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 14.10.2012 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 (edytowane) a gdzie kupowałaś radio wygląda fantastycznie Basiu, chciałam posłuchać jak to radio gra i znalazłam sklep stacjonarny we Wrocławiu, gdzie mają wystawiony cały asortyment elektroniczny różnych firm. Można było dotknąć, poprzyciskać, posłuchać. Te radia są też w sklepach internetowych. Madziu, wyszło super!! Zdradź mi jak się takie radio montuje? Dużą "dziurę" trzeba w ścianie zrobić? channelko, puszka jest standardowa, taka, jak do zwykłych gniazdek i włączników:) Radio sprzedawane jest w zestawie z jednym głośnikiem, także na ten głośnik też musi być standardowa puszka. Można go kupić z głośnikiem dodatkowym, wtedy będzie stereo, ale cena dodatkowego głośnika to jakieś 150 zł. Madziu, niezmiennie zachwycam się Twoją kuchnią Lampkę lubię, taborety też. Wszystko do siebie pasuje Ciekawy patent na radyjko. Akurat do małych pomieszczeń Kuchnia piękna, a radio bomba. Też chcę takie! Dziękuję, Aniu, rere, i nemi. Do małych wnętrz idealne, nie zajmuje miejsca;) Edit: Dziewczyny, jeśli rozważacie takie radio to tylko jeszcze dodam, że można w nim zaprogramować tylko dwie stacje. Jeśli ktoś lubi słuchać więcej stacji to za każdym razem trzeba będzie na nowo programować radio. Może też się zdarzyć, że radio nie wyłapie waszych ulubionych programów. Mnie akurat to nie przeszkadza, mogę słuchać cały czas jednej stacji, chodziło mi raczej o to, żeby coś sobie brzęczało jak jestem w kuchni. Edytowane 14 Października 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 15.10.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Świetne to radyjko wyszperałaś Takie zakamuflowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 15.10.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Nigdy nie widzialam takiego radyjka. Rewela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 15.10.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Świetne to radio.szkoda że wczesniej na nie na trafiłasm , teraz to już "po ptokach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia_wroc 17.10.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Radio - rewelacja, lampka śliczna (ale nie na dwa miesiące czekania na nią , stołek... hmm... będę się bała na nim usiąść wygląda trochę plastikowo Daj fotkę kuchni gdzie widać o radio i szybę i drzewa... Generalnie kuchnia jako całość mi sie podoba i podziwiam Twoją cierpliwość w oczekiwaniu na jej kolejne elementy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.10.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 wojgoc, na łęczyckiej mój szwagier jest protetykiem z nim masz randki? ja z facetami na randki nie chodzę - nie wiedzialem, ze maja tam protetyka:eek:, chyba, ze jest tam jakis inny stomatog.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.10.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Magda,przyczłapałam i ja w końcu - masz piękną, czystą, świetlistą, bardzo nowoczesną kuchnię!Brawo za biały blat!!!! (sama się nie odważę, ale u kogoś mi się bardzo podoba - tylko to sprzątanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.10.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 świetlista??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.10.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 (edytowane) Czy Ty się wszystkich czepiasz, czy mnie tylko????Bo mam jakieś takie nieodparte wrażenie:confused: Edit: jest w sieci dobry słownik języka polskiego PWN, polecam, jeśli masz wątpliwości dot. użytego słownictwa. Edytowane 17 Października 2012 przez Sharlotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.10.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Magdo chciałam podpytac o ten pasek ledowy co pytałam na watku kuchennym ..udało Ci sie może sprawdzić co to ?? Strasznie podoba mi sie ta barwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.10.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 ja się czepiam:eek:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.10.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 No takie odniosłam wrażenie:) - że cóż to za słów ja używam:) - w każdym razie, świetlista = pełna światła, odbijająca światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.10.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Sharlotka, spokojnie Wojgoc ma życzliwość w sercu, ale czasem nas troszkę podkręca. lubi, żeby było zabawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.10.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Sharlotka, spokojnie Wojgoc ma życzliwość w sercu, ale czasem nas troszkę podkręca. lubi, żeby było zabawnie Potwierdzam Madziu dotarłam i jak więc zachwyt zostawię nad lampką i uroczym radyjkiem . Jak przytulnie się u Ciebie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 17.10.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 17.10.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Czy Ty się wszystkich czepiasz, czy mnie tylko???? Nie tylko Magda, a jak się użytkuje kuchnię? Zadowolona jesteś pod kątem funkcjonalnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.10.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 ha! Magda, weszłam tu po dość długiej przerwie i efekt (ostatnie fotki) jest powalający ślicznie wyszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.10.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 (edytowane) Pochłonęły mnie trochę obowiązki domowe. Tak mi się nie chce sprzątać ale cóż, trzeba poprać, poprasować i coś ugotować. W międzyczasie dokańczamy drobne ubytki po montażu mebli (bo wiecie, że montaż już się skończył???). Mam też ambitne zlecenie, malutkie, ale bardzo ciekawe dla mnie. Także chwilowy brak czasu mnie ogarnął. Świetne to radio.szkoda że wczesniej na nie na trafiłasm , teraz to już "po ptokach" To fakt, o radiu trzeba pomyśleć na etapie elektryki:) Radio - rewelacja, lampka śliczna (ale nie na dwa miesiące czekania na nią , stołek... hmm... będę się bała na nim usiąść wygląda trochę plastikowo Daj fotkę kuchni gdzie widać o radio i szybę i drzewa... Generalnie kuchnia jako całość mi sie podoba i podziwiam Twoją cierpliwość w oczekiwaniu na jej kolejne elementy misia, znasz mnie; nie lubię półśrodków, dlatego cierpliwość jest wskazana:D Kolejne zdjęcia obiecuję zrobić, jak troszkę udomowię tę kuchnię. Magda, przyczłapałam i ja w końcu - masz piękną, czystą, świetlistą, bardzo nowoczesną kuchnię! Brawo za biały blat!!!! (sama się nie odważę, ale u kogoś mi się bardzo podoba - tylko to sprzątanie). Witaj Szarlotko. :)Bardzo mi miło, że wpadłaś. Zostań jak najdłużej i nie przejmuj się Wojtkiem. On lubi podkręcać atmosferę. A wszystko dlatego, że jest Skorpionem:lol2: Co do blatu, to ja miałam wcześniej biały i nie widziałam wad, dlatego teraz też zdecydowałam, że będzie biały:yes: Magdo chciałam podpytac o ten pasek ledowy co pytałam na watku kuchennym ..udało Ci sie może sprawdzić co to ?? Strasznie podoba mi sie ta barwa ivy17, pytałam się o ten pasek ledowy i wyobraź sobie, że to jest barwa zimna:eek: Nie znam producenta tych ledów, ale punkciki świetlne były na takim pomarańczowym pasku. Nie tylko Magda, a jak się użytkuje kuchnię? Zadowolona jesteś pod kątem funkcjonalnym? Moorelko, jak dla mnie rewelacja i gdybym miała jeszcze raz podjąć decyzję jaka kuchnia, to byłaby biała kuchnia. ha! Magda, weszłam tu po dość długiej przerwie i efekt (ostatnie fotki) jest powalający ślicznie wyszło ! Moniko, ślicznie dziękuję Dzisiaj zrobiłam ciasteczka z ciasta francuskiego z serem i rodzynkami. Proszę się częstować. http://foto0.m.onet.pl/_m/7a2226fea2ad407f2e27eb2ec93c4960,21,19,0.jpg Edytowane 18 Października 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts