Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarska rewolucja Magdy J.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Magda ja chciałam jeszcze o radio zapytać,Ty masz tam podział na 3 ,w środku radio ,po prawej głośnik,a co po lewej ?włączanie światła w kuchni?

Chcę sobie takie coś może w kibelku zamontować,no i własnie szukam gdzie i jak podłączyć ,koło blatu mam 2 puszki-gniazdko i włącznik,więc może jak załączam tam światełko to może się od razu radio załaczać.

Aha i jeszcze jedno,bo widziałam ,że znasz lampki pet fine,jak one się mają wizualnie do massive nero?wiem ,że się różnią rozmiarami,pet fine są mniejsze ,a któ®e wg. Ciebie ładniejsze?

Edytowane przez Barbara74

Ło matko, ale tu zastój:o

Rzadko coś teraz piszę na forum, bo mam problem z powiadomieniami o nowych postach. Od dwóch tygodni moja skrzynka mailowa milczy :bash: Zgłaszałam już problem, no ale zauważyłam, ze nie tylko ja tak mam.;)

Basiu, tak. Jest dokładnie tak, jak piszesz. Radio w środku, po prawej mam głośnik, a po lewej włącznik jednoklawiszowy zapalający światło pod szafkami. :)

Natomiast jeśli chodzi o lamki to moim zdaniem jedne i drugie są dobrej jakości i ładnie wygladają. Te nero są masywniejsze i cięższe. Te pet fine leciutkie, w sumie sama tubka.

Rozumiem, że pytasz, które dać do wc:rolleyes: Ja bym kupiła chyba te pet fine. To raczej małe pomieszczenie, nie będą się tak wyróżniać:)

Edytowane przez Magda 34

• 2 weeks później...

Madziu! Aniele Ty mój! Nawet sobie nie wyobrażasz jak mnie uszczęśliwiłaś! Ta tapeta którą masz w kuchni jest moim ogromnym marzeniem odkąd ją pół roku temu zauważyłam na zagranicznej stronie i nie miałam pojęcia jak zdobyć. Kiedy ją u Ciebie na zdjęciach zobaczyłam to aż mi serce stanęło ze szczęścia. jak dziecku otwierającemu prezenty mikołajkowe w nadziei że pod warstwami papieru znajdzie najukochańszy prezent przeglądałam kolejne strony w poszukiwaniu linku do sklepu i mając nadzieje że nie sprowadzałaś jej ze stanów za tyś zł za rolkę. Pomogłaś mi spełnić marzenie

Dziękuje bardzo :*

Ostatnie podsumowanie kosztów.

Od jakiegoś już czasu zbieram się, żeby coś napisać, ale ostatnio dopadło mnie wstrętne choróbsko i nic mi się nie chciało.:sick: Nadal odczuwam spadek formy, ale w końcu się zmobilizowałam i podliczyłam całkowity koszt „kuchennej rewolucji”. Sprawa wygląda następująco:

Sprzęt AGD 6492,98

Meble, blaty, oświetlenie, szyba, parapet, lampka taborety, stół, parapet, itp. 16408,20

Dodałam poprzednie wyliczenia i całość wyniosła 28,079,68

Dodam tylko, że mój zakładany budżet szlag trafił, ale trudno. Ostatecznie nie zbankrutowałam. ;)

Kuchnia jest dla mnie bardzo funkcjonalna. Nie żałuję decyzji o kupnie małej lodówki, dzięki której mam dużo blatu. Nie żałuję także białych lakierowanych frontów, bo są łatwe w utrzymaniu. Powtórzyłabym w tym projekcie również biały blat. Jednym słowem jestem bardzo zadowolona. :yes::D

Wkrótce zrobię własne zdjęcia kuchni, bo te wstawione w wątku o kuchniach były robione dla firmy, która wykonała mi meble kuchenne. Zostałam poproszona o usunięcie zbędnych rzeczy dlatego na tych zdjęciach kuchnia jest taka opustoszała.:cool:

Pomalutku zabieram się za projekt salonu.

Witajcie Dziewczyny:hug:

AnikoPL bardzo się ciesze, że pomogłam. :wiggle:

Magda

Jak zwykle docieram wszędzie z opóźnieniem :rolleyes: Gratuluję efektu końcowego :) Kuchnia wygląda świetnie!!

Dzięki. No dobrze, że chociaż z opóźnieniem dotarłaś:D

Witam się u Ciebie :bye:

Przyszłam zwabiona tapetą ,a przy okazji trafiłam na piękną kuchnię :yes:.Metamorfoza niesamowita :cool:,gratuluję :)

Będę zaglądać :yes:

Tobie również dziękuję Olu i bardzo się cieszę, że wpadłaś. :wiggle: Ty tez masz śliczna kuchnię i w ogóle cały domek, także też będę Cię odwiedzać:yes:

• 2 weeks później...

Magda, ja zupełnie nie na temat.

Czy mogę Cię poprosić o wstawienie z mojego postu u Malkul powiększonej fotki ? od razu DZIĘKUJĘ :hug:

Widzę, że i Ty wykorzystałaś piękną fotkę Anne Geddes.

Byłam parę lat szefem studia w pocztówkowej firmie i jeździłam po różnych targach po świecie. Spotkałam ją w Birmingham. Ona była wtedy na topie i powstały jej najlepsze zdjęcia.

Kasiu, nie ma sprawy:D Mnie też bardzo podobają się zdjęcia Anne Geddes i wklejam je wszystkim świeżo upieczonym Mamuśkom:yes:

BTW, to wklejanie zdjęć z netu jest bardzo proste. Wybieram sobie fotkę, klikam na nią prawym przyciskiem myszy, robię kopiuj, a następnie otwieram forumowe okienko, gdzie wpisuję tekst i robię wklej. :yes: