Moorela 24.10.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Tylko Wojtek cos uciekł, mam nadzieję, że nie z kwikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Siedzi na czacie - widzę go. Pewnie inna panienkę emabluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 25.10.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 pilkarski wieczór był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 03.11.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 (edytowane) Magda ja chciałam jeszcze o radio zapytać,Ty masz tam podział na 3 ,w środku radio ,po prawej głośnik,a co po lewej ?włączanie światła w kuchni?Chcę sobie takie coś może w kibelku zamontować,no i własnie szukam gdzie i jak podłączyć ,koło blatu mam 2 puszki-gniazdko i włącznik,więc może jak załączam tam światełko to może się od razu radio załaczać. Aha i jeszcze jedno,bo widziałam ,że znasz lampki pet fine,jak one się mają wizualnie do massive nero?wiem ,że się różnią rozmiarami,pet fine są mniejsze ,a któ®e wg. Ciebie ładniejsze? Edytowane 3 Listopada 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 04.11.2012 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) Ło matko, ale tu zastój:o Rzadko coś teraz piszę na forum, bo mam problem z powiadomieniami o nowych postach. Od dwóch tygodni moja skrzynka mailowa milczy Zgłaszałam już problem, no ale zauważyłam, ze nie tylko ja tak mam. Basiu, tak. Jest dokładnie tak, jak piszesz. Radio w środku, po prawej mam głośnik, a po lewej włącznik jednoklawiszowy zapalający światło pod szafkami. Natomiast jeśli chodzi o lamki to moim zdaniem jedne i drugie są dobrej jakości i ładnie wygladają. Te nero są masywniejsze i cięższe. Te pet fine leciutkie, w sumie sama tubka. Rozumiem, że pytasz, które dać do wc:rolleyes: Ja bym kupiła chyba te pet fine. To raczej małe pomieszczenie, nie będą się tak wyróżniać Edytowane 4 Listopada 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.11.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 dzięki Magdo,zastój jest po wiadomości o pożarze u Neli,aż mi się odechciało pisać co u mnie na budowie,jak obok takie nieszczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 16.11.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Madziu! Aniele Ty mój! Nawet sobie nie wyobrażasz jak mnie uszczęśliwiłaś! Ta tapeta którą masz w kuchni jest moim ogromnym marzeniem odkąd ją pół roku temu zauważyłam na zagranicznej stronie i nie miałam pojęcia jak zdobyć. Kiedy ją u Ciebie na zdjęciach zobaczyłam to aż mi serce stanęło ze szczęścia. jak dziecku otwierającemu prezenty mikołajkowe w nadziei że pod warstwami papieru znajdzie najukochańszy prezent przeglądałam kolejne strony w poszukiwaniu linku do sklepu i mając nadzieje że nie sprowadzałaś jej ze stanów za tyś zł za rolkę. Pomogłaś mi spełnić marzenie Dziękuje bardzo :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 16.11.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Magda Jak zwykle docieram wszędzie z opóźnieniem Gratuluję efektu końcowego Kuchnia wygląda świetnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.11.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam się u Ciebie Przyszłam zwabiona tapetą ,a przy okazji trafiłam na piękną kuchnię .Metamorfoza niesamowita ,gratuluję Będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 17.11.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ostatnie podsumowanie kosztów. Od jakiegoś już czasu zbieram się, żeby coś napisać, ale ostatnio dopadło mnie wstrętne choróbsko i nic mi się nie chciało. Nadal odczuwam spadek formy, ale w końcu się zmobilizowałam i podliczyłam całkowity koszt „kuchennej rewolucji”. Sprawa wygląda następująco: Sprzęt AGD 6492,98 Meble, blaty, oświetlenie, szyba, parapet, lampka taborety, stół, parapet, itp. 16408,20 Dodałam poprzednie wyliczenia i całość wyniosła 28,079,68 Dodam tylko, że mój zakładany budżet szlag trafił, ale trudno. Ostatecznie nie zbankrutowałam. Kuchnia jest dla mnie bardzo funkcjonalna. Nie żałuję decyzji o kupnie małej lodówki, dzięki której mam dużo blatu. Nie żałuję także białych lakierowanych frontów, bo są łatwe w utrzymaniu. Powtórzyłabym w tym projekcie również biały blat. Jednym słowem jestem bardzo zadowolona. Wkrótce zrobię własne zdjęcia kuchni, bo te wstawione w wątku o kuchniach były robione dla firmy, która wykonała mi meble kuchenne. Zostałam poproszona o usunięcie zbędnych rzeczy dlatego na tych zdjęciach kuchnia jest taka opustoszała. Pomalutku zabieram się za projekt salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 17.11.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witajcie Dziewczyny:hug: AnikoPL bardzo się ciesze, że pomogłam. Magda Jak zwykle docieram wszędzie z opóźnieniem Gratuluję efektu końcowego Kuchnia wygląda świetnie!! Dzięki. No dobrze, że chociaż z opóźnieniem dotarłaś Witam się u Ciebie Przyszłam zwabiona tapetą ,a przy okazji trafiłam na piękną kuchnię .Metamorfoza niesamowita ,gratuluję Będę zaglądać Tobie również dziękuję Olu i bardzo się cieszę, że wpadłaś. Ty tez masz śliczna kuchnię i w ogóle cały domek, także też będę Cię odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.11.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Dzięki. No dobrze, że chociaż z opóźnieniem dotarłaś : Teraz będę już częściej wpadać :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 17.11.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 No ja myśle, bo rodzi się koncepcja salonu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 17.11.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 No właśnie wiem Już się nie mogę doczekać Dodałam Cię do ulubionych - tym razem będę na bieżąco śledziła Twoje poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.11.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 W takim razie postaram się nie zawieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 19.11.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Czekam z niecierpliwością na projekt salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.11.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Magda, ja zupełnie nie na temat. Czy mogę Cię poprosić o wstawienie z mojego postu u Malkul powiększonej fotki ? od razu DZIĘKUJĘ Widzę, że i Ty wykorzystałaś piękną fotkę Anne Geddes. Byłam parę lat szefem studia w pocztówkowej firmie i jeździłam po różnych targach po świecie. Spotkałam ją w Birmingham. Ona była wtedy na topie i powstały jej najlepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.11.2012 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Kasiu, nie ma sprawy:D Mnie też bardzo podobają się zdjęcia Anne Geddes i wklejam je wszystkim świeżo upieczonym Mamuśkom:yes: BTW, to wklejanie zdjęć z netu jest bardzo proste. Wybieram sobie fotkę, klikam na nią prawym przyciskiem myszy, robię kopiuj, a następnie otwieram forumowe okienko, gdzie wpisuję tekst i robię wklej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.11.2012 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Dzięki Magda. Z netu to wiem, ale ja mam kilka Anne u siebie na komputerze i z maczka tak nie mogę, a nie mam galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 06.12.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 ho ho ho http://1.1.1.2/bmi/www.emotka.pl/emotikony/zima/110.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts