Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarska rewolucja Magdy J.

Recommended Posts

Mnóstwo ciepła i radości,

Niechże w Waszym domku zagości,

Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,

I picia wybornego.

Niech pieniądz Wam szeleści,

A miłość niech was w życiu pieści.

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156354&stc=1

Wesołych Świąt życzy Rere

wraz z rodziną

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chciałam wszystkim bardzo podziękować za życzenia :hug::hug:

U mnie nie najlepiej ze zdrowiem dlatego rzadko ostatnio bywam na forum. Mam jednak nadzieje, że zła aura się w końcu skończy:rolleyes:

Dziękuję Wam Dziewczyny:hug:No rozłożyła mnie temperatura i ból gardła, taki, że nie mogłam oddychać. Powtórka z października. Ale już dzisiaj lepiej, bo wczoraj wzięłam juz antybiotyk. ;)

Ale moje dolegliwości nie kończą tylko na tym. Coś nawala mi kręgosłup. Naprawdę daje mi w kość od kilku miesięcy do tego stopnia, że psychicznie podupadłam, ale z kolei zmobilizowałam się do działania w tym kierunku. Zrobiłam rezonans cześci lędźwiowej-jutro mam wynik do odebrania, a po nowym roku jeszcze chcę jeszcze zrobić rtg całego kręgosłupa. Na 7 stycznia jestem zarejestrowana do neurologa. Ustawiła sie też grzecznie w kolejce na rehabilitację. Terminy jakieś z kosmosu. :sick:Może kwiecień-maj?

Madziu nie brzmi to dobrze ale mam nadzieję, że dostaniesz tylko zalecenie aby wzmocnić mięśnie przy kręgosłupie i pomoże, oby nic poważnego:hug:

Ja miałam ponad 20 lat temu wypadek samochodowy i do dziś daje mi się we znaki powstały wówczas mikrouraz w części szyjnej...

http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us

Madziu dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku.

Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie.

Dziękuję za kolejny wspólny rok :hug:

Szczęśliwego Nowego Roku!

Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka

Nie miałam żadnego mechanicznego urazu, dlatego zastanawiam się co się dzieje:rolleyes: Ostatnio tylko o tym myślę i doszłam do tego, że sygnały były już dwa lata wstecz. Przypomniało mi się, że miałam bóle w okolicy serca. Raz sama pojechałam na pogotowie, ale stwierdzili neuralgię międzyżebrową, dali środki przeciwbólowe i zapomniałam o sprawie. Rok temu dostałam takiego ataku w nocy we śnie. No byłam pewna, że to zawał. Zdrętwiała mi lewa ręka, dostałam ciśnienia. Mąż przyjechał z pracy(bo akurat miał nockę) i wezwał pogotowie. przyjechali i wiecie co stwierdzili? Neuralgie międzyzebrową. Dostała zastrzyk przeciwbolowy. Ta lekarka z pogotowia powiedziała mi wtedy, że powinnam zadbać o kręgosłup. Zapisac sie na basen, schudnać. A ja to olalam, bo mi przeszło.:(

Dzięki Spireo za namiar :hug:

Jak tylko zostanę zdiagnozowana to biorę sie za siebie.Nowy Rok to jest dobra okazja, żeby coś zrobić w tym kierunku.:yes: Takie moje noworoczne postanowienie, :-)

A Was Dziewczyny ostrzegam: nie siedźcie ciurkiem przy kompie, ruszajcie się, bo z kręgosłupem nie ma żartów:no: