Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarska rewolucja Magdy J.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anetko, ja też coś muszę sobie znaleźć. Koniecznie!!!

Muszę się przyznać, że w pierwszej chwili zrzucałam winę na stary materac i naciskałam meza na kupno nowego. Ale mi uświadomił, że materac, owszem, ważny, ale znowu próbuję iść po najmniejszej linii oporu. A problem nie zniknie:no:

Może założymy na forum wątek postanowień noworocznych:rolleyes:;) Pod koniec roku zrobimy bilans.

Madziu materac to p[odstawa tak naprawdę, ja kiedyś miałam w jednym mieszkaniu niemilosiernie miękki wstawałam połamana - dosłownie.... ja polecam tempura - drogi strasznie ale rewelacja bo się idealnie dopasowuje do ciała, ja odkąd mam dobry materac to już tak nie cierpię często.a wątek....czemu nie ;)ja generalnie zgnusniałam przez ostatnie 5 lat - odkąd jestem mamą i od 2013 roku chcę być ponownie kobietą;)

Madziu-muszę potwierdzić słowa Anetki w sprawie materacy, ja co prawda nie mam Tempura, tylko inny, dosyć twardy, kupiony jako rehabilitacyjny w D.( tez jestem po wypadku samochodowym) i dużo lepiej się czuję;)

tak więc życzę Tobie w nowym 2013 roku nowego materaca, dużo zdrówka, i wszystkiego co sobie wymarzysz!!!!

Madziu,

12 miesięcy zdrowia,

53 tygodni szczęścia,

8.760 godzin miłości,

526.600 minut pogody ducha

i 31.536.000 sekund wspaniałej zabawy!

Dziękuję za kolejny wspólny rok na FM

I życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2013 Roku.

Oby był lepszy niż poprzedni!

http://img72.imageshack.us/img72/6250/newyear2013.jpg

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

http://2.bp.blogspot.com/-baECGGWXqmU/UBUIwMOoE1I/AAAAAAAACTs/w5O3JIByWBs/s400/Happy+New+Year+Wallpaper+2013.jpg