pestka56 01.02.2013 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) Madziu Pesteczko oglądałam forniry kamienne na tej stronie co przesłałaś i byłam zachwycona O którym łupku marzysz? EDIT: Nikt się do mnie od nich nie odezwał w sprawie wymiarów porfiru Chcę koniecznie czarny, ale nie przymierzałam, go jeszcze u siebie. Kiedyś narysowałam mój kominek w białej wersji, ale przestał mi się podobać. Kształt też do niczego. Teraz jest częściowo ceglany i jest fatalnie. Łupek czarny Black River, albo jeśli nie będzie dobrze to szary chyba Silver coś tam. On taki betoniasty w kolorze jest. Mogę zadzwonić do nich jeśli chcesz i odpytać – napisz na priv dokładnie o co ? Magda, to kominkowe nieszczęście usunęłam. Edytowane 3 Lutego 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.02.2013 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Ciekawa jestem jaką masz teraz koncepcję na kształt kominka Ja chciałam obłożyć jedną ścianę klatki schodowej Silver Grey ale obawiam się, że górny przedpokój będzie bardzo ciemny Znasz może cenę tego łupka? Bardzo Ci dziękuję za chęć wykonania telefonu w mojej sprawie Dzwoniłam do nich ale nikt nie odebrał. W poniedziałek jeszcze raz zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.02.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Ciekawa jestem jaką masz teraz koncepcję na kształt kominka Ja chciałam obłożyć jedną ścianę klatki schodowej Silver Grey ale obawiam się, że górny przedpokój będzie bardzo ciemny Znasz może cenę tego łupka? Bardzo Ci dziękuję za chęć wykonania telefonu w mojej sprawie Dzwoniłam do nich ale nikt nie odebrał. W poniedziałek jeszcze raz zadzwonię Kominek ma być prosty jak słup do samego dachu. Z trzech stron chciałabym go obłożyć fornirem łupkowym czarnym najchętniej. Po prawej i lewej od paleniska chcę mieć wnęki na dosuszanie polan. Też wyłożone tym samym łupkiem. Nie wiem jeszcze jaką ramę dać i czy w ogóle dać wokół samego paleniska. To zależy czy zarobię na pewne drzwiczki. I jeszcze nie zdecydowałam, czy opuszczę palenisko do samej podłogi, czy zostawię tam ze 30-40 cm na schowanie szuflady na popiół. Od strony kuchni na części pleców komina będą kafle ze starego pieca mojej babci. W kuchni tuż nad podłogą są drzwiczki do wyczystki kominowej. Chcę je przy tej okazji zamaskować żeliwnymi drzwiczkami z tego samego babcinego pieca. Silver grey jest dość jasno szary, powiedziałabym 40–50 % czerni. Ma też takie lekkie pobłyski srebrzyste. Nie jest ciemny. Myślę, że jeśli dasz do tego atrakcyjne światło to nawet ciemny korytarz zyska. W poniedziałek jadę do W-wy. Obiecałam Anitce89 sprawdzić płytki do kuchni w firmie na drugiej stronie Wisły i mam parę swoich spraw. Będę więc troszkę jeździła, ale może udałoby mi się zajrzeć do StonArtu także, bo to dość blisko mojej mamy. Napisz o co pytać. Silver Grey kwarcytowy w płytkach mają na stronie pokazany w trzech rodzajach: naturalnie łupany, szczotkowany i antykowany. Cen niestety nie znam, bo mnie interesował fornir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 03.02.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Trzymam mocno kciuki aby udało Ci się szybko zrealizować plan dotyczący przebudowy kominka. Jestem pewna, że z Twoimi zdolnościami wyjdzie cudowanie Mam nadzieję, że się pochwalisz Pesteczko jesteś kochana ale nie chcę Cię faktygować specjalnie Tym bardziej, że podobno porfiru nie ma na miejscu aby obejrzeć Generalnie chodzi o to, że w STONART kamień kupuje się na tony i jest to mix rozmiarów. Otrzymałam ogólną informację, iż są to kamienie o szerokości min. 20 cm (grubość różna od 2-6cm). Sprzedawca mnie poinformował, że on sam nie wie co otrzyma. To trochę takie kupowanie kota w worku Chyba jednak zdecyduję się na tą droższą ale pewniejszą opcję czyli kamień segregowany wielkościowo. Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.03.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Magda zniknęłaś mi ze swoim dziennikiem ale mam Cię masz czas na ciacho w domarze bo ja już 2 razy byłam bez Ciebie ale tęskniłam jakby:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 10.03.2013 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Kasiu, odpisałam na priv. Mam nadzieję, że dostałaś wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 21.03.2013 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witaj Madziu! Przeczytałam Twóją wnętrzarską rewolucję! Kuchnia baaardzo mi się podoba! i Fronty i przedewszystkim symetria!!! Też planuję meble na wysoki połysk, białe, albo waniliowe? Myślę, że będzie mi łatwiej utrzymać je w cywilizowanym stanie... Mam 4 synów + męża... wszyscy bałaganią na maxa... Czekam na Twoje postępy sypialniane My mamy materac firmy HILDING'a. Jest sprężynowy z kieszeniami na każdą sprężynę i jest 2 stronny, średniej twardości. Ma wersję letnią i zimową, przekładamy go co pół roku. Mamy go już 7 lat i jest w całkiem dobrym stanie, a nie tylko tam śpimy Więc jak by co to polecam. Kosztował wtedy 660zł Trzymm kciuki za remont!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2013 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja tylko na chwilkę i nie budowlano. Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 28.03.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 http://images45.fotosik.pl/1772/e11cd3b5bc55c64bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.03.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Magda, zniknęłaś. Mam nadzieję, że wszystko dobrze. A na poprawę nastroju życzenia, które mnie rozbawiły: Starki padali, ze w tym dniu slonce skoko z wielgigo szczynscio. Jo wom zycza gryfnych geszenkow od Hazoka, kupa maszkietow i by colki swiot Was pszajal! A w lony poniedzialek by wszyjskie gryfne frelki lozily ganz mokre! Takie życzonka dostałam i popycham dalej, bo fajne (choć nie do końca rozumiem). Rychłej wiosny Wszystkim zaglądającym tutaj, a jaja wstawiam black&white, oczywiście zgodnie z tryndami na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 30.03.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt życzą Szociki z Szociątkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.03.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Cześć Dziewczyny, witaj Megiska Troszkę mnie nie było, ale sporo czasu spędziłam na rehabilitacji i z komputera naprawdę rzadko korzystałam. Przyznaję się,że czasami do niektórych dzienników zaglądałam, ale i tak mam ogromne braki:oops: Jutro postaram się napisać parę słów co u mnie, a dzisiaj wpadłam, żeby zostawić dla Was moje życzenia świąteczne. Zatem dla tych, którzy nie mają swoich dzienników, a zaglądają : http://foto3.m.onet.pl/_m/f51cccac32d708296efcb0b78453fe83,21,19,0.jpg Ściskam Was mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.03.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wesołych Świąt http://2.bp.blogspot.com/_E9JRcn4NhiQ/S7JC8x0SqsI/AAAAAAAAAB8/SA7593hIZiI/s1600/Weso%C5%82ego+Alleluja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.03.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Świetnie, że jesteś. Mam nadzieję, że te święta to dla Ciebie pozytywny przełom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.03.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Słońca, szczęścia, pomyślności,w pierwsze święto dużo gości,w drugie święto dużo wody-to dla zdrowia i urody!Mnóstwo jajek kolorowych,świąt wesołych oraz zdrowych! Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzy nemi http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 30.03.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://images49.fotosik.pl/1852/01bca1ae9a49d1ad.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.03.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Madziu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.03.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,radosnych i spokojnych świąt Wielkiej Nocy,smacznego jajka, mokrego dyngusa,a także odpoczynku w rodzinnym groniehttp://cindycoutts.com/wp-content/uploads/2011/03/Happy-Easter-Card1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts