Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarska rewolucja Magdy J.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewuś, też patrzyłam na tego Tarketta w necie, ale na żywo nie miałam gdzie go zobaczyć i pomacać.:( Podobał mi się Khars na zdjęciach w necie, ale w realu mnie rozczarował więc jak zobaczyłam tą deskę to przepadłam. Jest bardzo ładna. :yes:

Cieszy mnie, że Wam się podoba. Dziękuję :wiggle: Brałyśmy pod uwagę opcję z tapetą (nawet mam wizkę), ale jednak jak zobaczyłam te dwie wersje to cegła wołała do nas "bierz mnie" :D

A gdzie Inwestorka będzie trzymała ubrania? W mieszkaniu znajduje się garderoba?

Shuttersy rzeczywiscie boskie... Tylko sporo sprzątania :) Co to za lampa na stoliku?

Agulla, spokojnie. Mamy jeszcze jeden pokój:yes: Ten pokój miał być gościnny, ale ostatecznie będzie tam garderoba, suszarnia i rowerownia ;)

Pokażę Wam później jeszcze cały plan mieszkania.

Czasem warto poświęcić czas i posiadać coś sympatycznie niespotkanego, jak shuttersy. To jedna z tych rzeczy, które mogłabym sprzątać bez marudzenia :wiggle:

Oj, co prawda to prawda. Shuttersów nie będzie tylko w tym pokoju- garderobie.

Ewuś, też patrzyłam na tego Tarketta w necie, ale na żywo nie miałam gdzie go zobaczyć i pomacać.:( Podobał mi się Khars na zdjęciach w necie, ale w realu mnie rozczarował więc jak zobaczyłam tą deskę to przepadłam. Jest bardzo ładna. :yes:

Cieszy mnie, że Wam się podoba. Dziękuję :wiggle: Brałyśmy pod uwagę opcję z tapetą (nawet mam wizkę), ale jednak jak zobaczyłam te dwie wersje to cegła wołała do nas "bierz mnie" :D

Na żywo wygląda jak na zdjęciu :yes: Może jest ciut chłodniejsza. Mnie zachwyciła :yes: Spełniała wszystkie nasze oczekiwania z wyjątkiem wykończenia (chcieliśmy olej), ale jest pokryta lakierem matowym, więc nie ma efektu połysku.

Mogę zrobić zdjęcia moich desek jeśli chcesz - daj znać to rozpakuję paczkę na budowie :)

Sypialnia będzie boooooska!!!:cool:

:hug:Dzięki rasiu

Na żywo wygląda jak na zdjęciu :yes: Może jest ciut chłodniejsza. Mnie zachwyciła :yes: Spełniała wszystkie nasze oczekiwania z wyjątkiem wykończenia (chcieliśmy olej), ale jest pokryta lakierem matowym, więc nie ma efektu połysku.

Mogę zrobić zdjęcia moich desek jeśli chcesz - daj znać to rozpakuję paczkę na budowie :)

Ewo, teraz już za późno,:( także specjalnie, jeśli nie musisz, to nie rozpakowuj paczki. :no:Z ciekawości na pewno zobaczę, żeby wiedzieć na przyszłość jak wygląda ten Tarkett, ale to może być już ułożone u Ciebie na posadzce. Nawet będzie lepszy efekt. :)

Wojtku, piękne te podłogi :yes:

Ale gdzie można je zobaczyć na żywo? Nie było czasu czekać na próbki. Przy tym projekcie podejmuje się decyzje szybko. :D Dziewczyna w lutym chce się wprowadzić.

a kto Ci w takim terminie zaoferował położenie deski z finishparkiet.

Deska została już kupiona w grudniu, a ułożyć ma Goliszek.

Miałam za mało czasu, żeby zrobić projekt, spis materiałów, wyceny i jeździć po Wrocławiu w poszukiwaniu materiałów. Nie rozdwoję się:no:

Witam,

Właśnie odkryłam forum muratora i wciągnął mnie wlaśnie wątek Magdy.Trzymam kciuki za c.d. realizacji apartamentu. Ja też zdecydowałam się na shuttersy, i kibicuje w realizacji w realu tego pomysłu. Wiele osób odradza biokominek, ja u siebie stawiam na ta formę, choć o długości 90 cm, więc i kibicuję również temu rozwiązaniu. Ja natomiast w welu wizualizacjach widzialam te stoliki kawowe w salonie, u Ciebie też są. Może, jesli podopowiesz, gdzie można takie nabyć, to skonczą się moje pielgrzymki w ich poszukiwaniu w necie.Pozdrawiam Marta

Byłam dzisiaj w mieszkaniu. Dojechałam z sercem na ramieniu, bo było bardzo ślisko. Powiem Wam, że ściany są już wyburzone i zaczęły powstawać nowe.Ustaliliśmy wstępnie elektrykę. Zrobione są już kolejne zakupy.

Hej Madziu!

Sypialnia zapowiada się bardzo fajnie. Skromna, nie przeładowana. Klapki mnie ubawiły :D

Madziu będę miała do Ciebie romans ;) Na privka skrobnę, tylko napisz mi kiedy będziesz miała wolniejszy czas. Nie chcę Ci głowy zawracać moimi pierdołami :rolleyes:

Renatko,dziękuję i czekam na maila;)

Magdo a czy łóżko to jakiś konkretny model ? szukam czegoś tapicerowanego zeby sie nie obijac i ta twoja propozycja wygląda super. Shuttersy sa super , myslalam o takich do sypialni ale cena za moje okna to ok 10 tys wiec niestety musi byc cos innego ;-(

ivy, łóżko to konkretny model. To Vesta firmy Furninova.

http://www.mti-furninova.pl/vesta_bed.html

Robiłam na razie dwie wyceny shuttersów. Jedna powaliła, natomiast druga jest już w miarę normalna. Mam jeszcze jeden namiar i będę pytać. :)

Śliczna sypialnia ;)

Szczególnie okna

Poza tym minimalizm jaki lubię ;)

Moja sypialnia tez w szarosciach i bezach i myśle nad kolorem, ale jakoś nic mi nie pasuje...

Tutaj żółty wyglada super

Właściciel /ka klapek pod łóżkiem ? ;)

Dzięki Yaa :D

Witam,

Właśnie odkryłam forum muratora i wciągnął mnie wlaśnie wątek Magdy.Trzymam kciuki za c.d. realizacji apartamentu. Ja też zdecydowałam się na shuttersy, i kibicuje w realizacji w realu tego pomysłu. Wiele osób odradza biokominek, ja u siebie stawiam na ta formę, choć o długości 90 cm, więc i kibicuję również temu rozwiązaniu. Ja natomiast w welu wizualizacjach widzialam te stoliki kawowe w salonie, u Ciebie też są. Może, jesli podopowiesz, gdzie można takie nabyć, to skonczą się moje pielgrzymki w ich poszukiwaniu w necie.Pozdrawiam Marta

Witaj Marta,

biokominek to otwarta sprawa, jeśli będzie to raczej przenośny:rolleyes: Ponieważ salon cały czas się robi, to nieznacznie się zmienił. Pokażę na pewno ;)

Stoliki kawowe są świetne, to Fat Fat http://www.3fstudio.com.pl/meble/stoliki/fat_fat/

Edytowane przez Magda 34

ivy, łóżko to konkretny model. To Vesta firmy Furninova.

http://www.mti-furninova.pl/vesta_bed.html

Robiłam na razie dwie wyceny shuttersów. Jedna powaliła, natomiast druga jest już w miarę normalna. Mam jeszcze jeden namiar i będę pytać. :)

dziękuję idę zobaczyc to łóżeczko :p

Moje wyceny, obie bardzo podobne mnie załamały bo sobie wymyślilam do sypialni albo salonu ( mam takie same okna balkonowe)

Dostałam wycenę na wymiar 180 x 235 - na kwote 4650 za jedna x 2 okna plus montaż/transport jakies 1500 zł .

Niestety musze zrezygnować mimo wielkiej miłości do nich :sick: