julianna16 19.01.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Co to za lampa na stoliku? Mayday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.01.2014 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ewuś, też patrzyłam na tego Tarketta w necie, ale na żywo nie miałam gdzie go zobaczyć i pomacać. Podobał mi się Khars na zdjęciach w necie, ale w realu mnie rozczarował więc jak zobaczyłam tą deskę to przepadłam. Jest bardzo ładna. Cieszy mnie, że Wam się podoba. Dziękuję Brałyśmy pod uwagę opcję z tapetą (nawet mam wizkę), ale jednak jak zobaczyłam te dwie wersje to cegła wołała do nas "bierz mnie" A gdzie Inwestorka będzie trzymała ubrania? W mieszkaniu znajduje się garderoba? Shuttersy rzeczywiscie boskie... Tylko sporo sprzątania Co to za lampa na stoliku? Agulla, spokojnie. Mamy jeszcze jeden pokój:yes: Ten pokój miał być gościnny, ale ostatecznie będzie tam garderoba, suszarnia i rowerownia Pokażę Wam później jeszcze cały plan mieszkania. Czasem warto poświęcić czas i posiadać coś sympatycznie niespotkanego, jak shuttersy. To jedna z tych rzeczy, które mogłabym sprzątać bez marudzenia Oj, co prawda to prawda. Shuttersów nie będzie tylko w tym pokoju- garderobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.01.2014 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Mayday Znowu mnie ubiegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.01.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Sypialnia będzie boooooska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 19.01.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ewuś, też patrzyłam na tego Tarketta w necie, ale na żywo nie miałam gdzie go zobaczyć i pomacać. Podobał mi się Khars na zdjęciach w necie, ale w realu mnie rozczarował więc jak zobaczyłam tą deskę to przepadłam. Jest bardzo ładna. Cieszy mnie, że Wam się podoba. Dziękuję Brałyśmy pod uwagę opcję z tapetą (nawet mam wizkę), ale jednak jak zobaczyłam te dwie wersje to cegła wołała do nas "bierz mnie" Na żywo wygląda jak na zdjęciu Może jest ciut chłodniejsza. Mnie zachwyciła Spełniała wszystkie nasze oczekiwania z wyjątkiem wykończenia (chcieliśmy olej), ale jest pokryta lakierem matowym, więc nie ma efektu połysku. Mogę zrobić zdjęcia moich desek jeśli chcesz - daj znać to rozpakuję paczkę na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 19.01.2014 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ale fajna sypialnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.01.2014 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Sypialnia będzie boooooska!!! :hug:Dzięki rasiu Na żywo wygląda jak na zdjęciu Może jest ciut chłodniejsza. Mnie zachwyciła Spełniała wszystkie nasze oczekiwania z wyjątkiem wykończenia (chcieliśmy olej), ale jest pokryta lakierem matowym, więc nie ma efektu połysku. Mogę zrobić zdjęcia moich desek jeśli chcesz - daj znać to rozpakuję paczkę na budowie Ewo, teraz już za późno, także specjalnie, jeśli nie musisz, to nie rozpakowuj paczki. :no:Z ciekawości na pewno zobaczę, żeby wiedzieć na przyszłość jak wygląda ten Tarkett, ale to może być już ułożone u Ciebie na posadzce. Nawet będzie lepszy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.01.2014 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Ale fajna sypialnia. Zgadzam się i dzięki. Dobrze, że dałam tę kropelkę żółtego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.01.2014 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Magda,jeśli nie ma podłogówki to nie rozumiem dlaczego proponujesz deskę warstwową zamiast litego drewna.popatrz na parkiety hajnówka, dąbex, parkiety jabłoński - http://www.parkietyjablonski.pl/oferta/deski-jesionowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.01.2014 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wojtku, piękne te podłogi Ale gdzie można je zobaczyć na żywo? Nie było czasu czekać na próbki. Przy tym projekcie podejmuje się decyzje szybko. Dziewczyna w lutym chce się wprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 19.01.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) a kto Ci w takim terminie zaoferował położenie deski z finishparkiet? Ktoś już badał wilgotność wylewki czy jest odpowiedznia do kładzenia desek czy parkietu?nie wiem gdzie można zobaczyć - zadzwoń do Glazurex na Karmelkowej. Edytowane 19 Stycznia 2014 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.01.2014 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 a kto Ci w takim terminie zaoferował położenie deski z finishparkiet. Deska została już kupiona w grudniu, a ułożyć ma Goliszek. Miałam za mało czasu, żeby zrobić projekt, spis materiałów, wyceny i jeździć po Wrocławiu w poszukiwaniu materiałów. Nie rozdwoję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.01.2014 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Hej Madziu! Sypialnia zapowiada się bardzo fajnie. Skromna, nie przeładowana. Klapki mnie ubawiły Madziu będę miała do Ciebie romans Na privka skrobnę, tylko napisz mi kiedy będziesz miała wolniejszy czas. Nie chcę Ci głowy zawracać moimi pierdołami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.01.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Magdo a czy łóżko to jakiś konkretny model ? szukam czegoś tapicerowanego zeby sie nie obijac i ta twoja propozycja wygląda super. Shuttersy sa super , myslalam o takich do sypialni ale cena za moje okna to ok 10 tys wiec niestety musi byc cos innego ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 21.01.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Śliczna sypialnia Szczególnie okna Poza tym minimalizm jaki lubię Moja sypialnia tez w szarosciach i bezach i myśle nad kolorem, ale jakoś nic mi nie pasuje... Tutaj żółty wyglada super Właściciel /ka klapek pod łóżkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mara_28 21.01.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Witam,Właśnie odkryłam forum muratora i wciągnął mnie wlaśnie wątek Magdy.Trzymam kciuki za c.d. realizacji apartamentu. Ja też zdecydowałam się na shuttersy, i kibicuje w realizacji w realu tego pomysłu. Wiele osób odradza biokominek, ja u siebie stawiam na ta formę, choć o długości 90 cm, więc i kibicuję również temu rozwiązaniu. Ja natomiast w welu wizualizacjach widzialam te stoliki kawowe w salonie, u Ciebie też są. Może, jesli podopowiesz, gdzie można takie nabyć, to skonczą się moje pielgrzymki w ich poszukiwaniu w necie.Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 21.01.2014 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Byłam dzisiaj w mieszkaniu. Dojechałam z sercem na ramieniu, bo było bardzo ślisko. Powiem Wam, że ściany są już wyburzone i zaczęły powstawać nowe.Ustaliliśmy wstępnie elektrykę. Zrobione są już kolejne zakupy. Hej Madziu! Sypialnia zapowiada się bardzo fajnie. Skromna, nie przeładowana. Klapki mnie ubawiły Madziu będę miała do Ciebie romans Na privka skrobnę, tylko napisz mi kiedy będziesz miała wolniejszy czas. Nie chcę Ci głowy zawracać moimi pierdołami Renatko,dziękuję i czekam na maila;) Magdo a czy łóżko to jakiś konkretny model ? szukam czegoś tapicerowanego zeby sie nie obijac i ta twoja propozycja wygląda super. Shuttersy sa super , myslalam o takich do sypialni ale cena za moje okna to ok 10 tys wiec niestety musi byc cos innego ;-( ivy, łóżko to konkretny model. To Vesta firmy Furninova. http://www.mti-furninova.pl/vesta_bed.html Robiłam na razie dwie wyceny shuttersów. Jedna powaliła, natomiast druga jest już w miarę normalna. Mam jeszcze jeden namiar i będę pytać. Śliczna sypialnia Szczególnie okna Poza tym minimalizm jaki lubię Moja sypialnia tez w szarosciach i bezach i myśle nad kolorem, ale jakoś nic mi nie pasuje... Tutaj żółty wyglada super Właściciel /ka klapek pod łóżkiem ? Dzięki Yaa Witam, Właśnie odkryłam forum muratora i wciągnął mnie wlaśnie wątek Magdy.Trzymam kciuki za c.d. realizacji apartamentu. Ja też zdecydowałam się na shuttersy, i kibicuje w realizacji w realu tego pomysłu. Wiele osób odradza biokominek, ja u siebie stawiam na ta formę, choć o długości 90 cm, więc i kibicuję również temu rozwiązaniu. Ja natomiast w welu wizualizacjach widzialam te stoliki kawowe w salonie, u Ciebie też są. Może, jesli podopowiesz, gdzie można takie nabyć, to skonczą się moje pielgrzymki w ich poszukiwaniu w necie.Pozdrawiam Marta Witaj Marta, biokominek to otwarta sprawa, jeśli będzie to raczej przenośny:rolleyes: Ponieważ salon cały czas się robi, to nieznacznie się zmienił. Pokażę na pewno Stoliki kawowe są świetne, to Fat Fat http://www.3fstudio.com.pl/meble/stoliki/fat_fat/ Edytowane 21 Stycznia 2014 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2014 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Shuttersy - napisz co Ci się udało wynaleźć na priv please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.01.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ivy, łóżko to konkretny model. To Vesta firmy Furninova. http://www.mti-furninova.pl/vesta_bed.html Robiłam na razie dwie wyceny shuttersów. Jedna powaliła, natomiast druga jest już w miarę normalna. Mam jeszcze jeden namiar i będę pytać. dziękuję idę zobaczyc to łóżeczko Moje wyceny, obie bardzo podobne mnie załamały bo sobie wymyślilam do sypialni albo salonu ( mam takie same okna balkonowe) Dostałam wycenę na wymiar 180 x 235 - na kwote 4650 za jedna x 2 okna plus montaż/transport jakies 1500 zł . Niestety musze zrezygnować mimo wielkiej miłości do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.01.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Magda, krzesełka do stołu-wyspy już wybrałaś? http://www.sklep.meble.pl/p285743,krzeslo-elio-ii-limonkowe-skora-ekologiczna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts