Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrzarska rewolucja Magdy J.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję Aniu:D

Nie odpuściłam tego plakatu :no: i przekopałam neta, żeby znaleźć jego tańszą wersję. Udało się i mamy go w garderobie. Wisi sobie nad komodą. :D

Tym samym pomieszczenie skończone.:yes:

http://foto2.m.onet.pl/_m/25b69bbebb9dfd9e7023167b84eb8bf2,21,19,0.jpg

http://foto2.m.onet.pl/_m/c0dd66c9f5079edc5a39ade58353290a,21,19,0.jpg

http://foto0.m.onet.pl/_m/1aaf6a806b229a8a530476b9fccf2cec,21,19,0.jpg

http://foto1.m.onet.pl/_m/dd189bcec6b521094a854c73286457fd,21,19,0.jpg

Yaa, lampy to Flos, model Parentesi.

Wojtuś, czy ja wyczuwam ironię w twoim wirtualnym głosie???:D Wszystko, co jest na wizkach jest znalezione, wycenione, część nawet macana. ;)

Teraz, jak już wszystkie rysunki są u wykonawców to trochę zwolniłam:yes:

Edytowane przez Magda 34

Cześć Magda, wpadam z rewizytą :)

Podoba mi się Twoje zaangażowanie w projekt, nad którym obecnie pracujesz. To bardzo pożądana przez klientów cecha :)

Życzę Ci samych udanych realizacji oraz świadomych i wymagających inwestorów, bo wierzę, że to pozwoli rozwinąć Ci skrzydła i udoskonalić kunszt.

Będę zaglądać, ściskam,

Lulla :)

O jak fajnie, że wpadacie.:D:yes:

Widzę, że dorobiłam się kolejnego tytułu. Dziękuję wszystkim głosującym, choć przyznam, że z tym pomaganiem u mnie to ostatnio kiepsko. :(

Ja wczoraj miałam jakieś przesilenie i zasypiałam na stojąco. Ale chyba przeholowałam już z siedzeniem po nocach i teraz się to na mnie odbija permanentnym zmęczeniem w ciągu dnia. :sleep: Najgorsze, że spróbowałam zasnąć o zerowej, a ostatecznie chyba usnęłam ok. 3.00:mad:

Brawo!

Zaimponowałaś mi determinacją :yes:

Jesteś skarbem dla Inwestorów :D

Fajnie zapowiadają się całość :wiggle:

Ewuś, wierz mi, że szanuję pieniądze Inwestorów. Jeśli mówi, że za drogo to szukam czegoś innego. Ale musi być równie fajne;) No, akurat oryginalny plakat, to była przesada, ale nie spodziewałam się tak wysokiej ceny.:no: Nie mniej jednak doprowadził mnie do kopii.

Madzia a co to za szafy?Fajnie wygladaja z tymi otworami tylko chyba bedzie sie bardziej kurzyc w srodku:confused:

Podobaja mi sie Twoje wizualizacje i z niecierpliwoscia czekam na fotki z reala:yes:

Kakusku, te szafy będą na zamówienie.A fotki mam nadzieję, że będą:yes:

Chętnie i u siebie zrobiłabym taką garderobę. Plakat świetny!

Renatko, zgapiaj. :D

Cześć Magda, wpadam z rewizytą :)

Podoba mi się Twoje zaangażowanie w projekt, nad którym obecnie pracujesz. To bardzo pożądana przez klientów cecha :)

Życzę Ci samych udanych realizacji oraz świadomych i wymagających inwestorów, bo wierzę, że to pozwoli rozwinąć Ci skrzydła i udoskonalić kunszt.

Będę zaglądać, ściskam,

Lulla :)

Cześć Lulla,

bardzo mi miło, że wpadłaś. :yes: Bardzo dziękuję, staram się i również sobie życzę takich Inwestorów. Do Ciebie też będę zaglądać, bo szykuje Ci się zarąbisty dom. :D

Magda, a o LUSTRZE zapomniałaś :wiggle: Garderoba bez lustra :no: Musi być – najlepiej tremo wielkie od podłogi do czubka głowy.

Wszystko inne świetne :yes:

Pestko, lustro miało być, ale ostatecznie zrezygnowałyśmy, bo przy wejściu do garderoby, w przedpokoju będzie lustro na całą ścianę. Uznałysmy, że to wystarczy.