rere79 03.03.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Madziu, świetna realizacja Napisz mi proszę co to za umywalka i jakie ma wymiary. Ps. Cieszę, że z kręgosłupem ciut lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.03.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Madziu ciesze sie, ze juz troszke lepiej. Znam bol kregoslupa, wiec tym bardziej Ci wspolczuje:hug: Lazienka cudna, te plytki sa sliczne, maja taka ciepla szarosc A cegla to moja ostatnio jakas obsesja. Gdzie widze cegle to czuje, ze koniecznie musze ja gdzies u siebie wyeksponowac. Alu, dziękuję. A cegła to wszystko wina Julianny Magda, super wychodzi Mnie też się podoba, a najbardziej cieszy mnie, że Inwestorka zadowolona. Jak widać na zdjęciu, brała już przysznic:) Madziu, świetna realizacja Napisz mi proszę co to za umywalka i jakie ma wymiary. Ps. Cieszę, że z kręgosłupem ciut lepiej. Renatko, jeszcze trochę tam brakuje do prawdziwej realizacji, ale już niedługo. Umywalka to Catalano Premium 70 cm na 37 cm z tego, co pamiętam. Pod umywalką będzie jeszcze szafka. Odezwę się do Ciebie wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 04.03.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Magda, ale fajnie, że już coś widać Ciekawa jestem jak wygląda szał salonowy:) Powiedz mi proszę co to za cegła i czy jest ona w całości (jaką ma grubość=ile odchodzi od ściany)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.03.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Odezwę się do Ciebie wkrótce Madziu, najpierw Twój kręgosłup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 04.03.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Domi, szału salonowego nie ma jeszcze. Zostały tam tylko wyrównane i zagipsowane ściany. Teraz to składowisko różnych dziwnych rzeczy http://foto2.m.onet.pl/_m/a67776c77513abf8276aa325f762a15a,21,19,0.jpg Cegła to ta http://www.vandersandengroup.pl/bricks/pl/cegla-plytki/creme Pierwotnie miały być na tej ścianie płytki- cegiełki, też vandersandena, ale ostatecznie decyzja padła na cegłę ponieważ na ścianie, na której miały być płytki, były głębokie pęknięcia. Deweloper to poprawił, ale na wszelki wypadek ułożono cegłę. Dostałam też pytania odnośnie opraw sufitowych w łazience. Sprawdziłam już i ostatecznie są te posiadające klasę szczelności IP 65 http://www.mojelampy.com/sklep-produkt/4193-bpm_lighting_oprawa_wpuszczana_3026_ip65.php Dzisiaj dostałam próbkę drewna na wyspo-stół. Zaraz pojechałam przymierzyć do podłogi. Zobaczcie na zdjęciach :idealnie się spasowała z podłogą. Prawie w ogóle się nie różnią. Tutaj próbka http://foto1.m.onet.pl/_m/76c8d4cd9c3f8a775bd75ab9abceee79,21,19,0.jpg A tutaj na tle podłogi http://foto0.m.onet.pl/_m/0b20a7c42caabefe6640ed8a98cc2404,21,19,3.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/49dcea2c1df3ea5ad04262186c1ef635,21,19,3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.03.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Czesc Magda Jak to miło, ze po latach wpadłam na Twoj wątek Zabieram się z oglądanie i czytanie.Pozdrawiam ! PS.Łączę się w bolu w związku z problemami kręgosłupowymi, ja juz po operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 05.03.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Podłoga i wyspostół zgrane perfecto. Będzie idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.03.2014 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Nie mogę się doczekać tego wyspostołu - czuję, że będzie piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.03.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Nie mogę się doczekać tego wyspostołu - czuję, że będzie piękny Blat idealnie dobrany do podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 05.03.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 super łazienka, lubię takie minimalistyczne wnętrza. No i jak wybrałaś tylko te trzy kolory (zresztą moje ulubione) to chyba reszta też będzie minimalistyczna. Czekam na wykończenie salonu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Nie mogę się doczekać tego wyspostołu - czuję, że będzie piękny też mam takie uczucie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.03.2014 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Magda, Ty to masz wyczucie. Pięknie będzie.A czym zabezpieczone będą podłoga i stołowyspa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 11.03.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Madziu, bo mnie tu ciekawość nadal zżera:) szczególnie jak pokazałaś próbki, to tym bardziej nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.03.2014 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Nie piszę nic, bo w zasadzie nic się nie dzieje, w każdym razie niewiele. Z tego, co mi wiadomo, niektóre ściany są pomalowane. Niestety okazało się, ze jedna ścianka, tam gdzie ma być słupek jest lekko krzywa i wnęka na szafki robi się za wąska na szerokość o 1,3 cm. Trzeba coś tam drapać. Do tego także krzywa jest podłoga:o Chyba zaczyna robić się nerwowo, bo wszystko się opóźnia. Ja monitoruję blat na wyspę i tutaj wszystko idzie zgodnie z harmonogramem. Niestety, nie mam żadnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.03.2014 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 (edytowane) Czesc Magda Jak to miło, ze po latach wpadłam na Twoj wątek Zabieram się z oglądanie i czytanie.Pozdrawiam ! PS.Łączę się w bolu w związku z problemami kręgosłupowymi, ja juz po operacji. minko, :wiggle:gdzie Ty się podziewałaś? Przepadałaś bez wieści, no ale wpadaj do mnie. Bardzo się cieszę. Wybudowałaś się Problemy z kręgosłupem? Operacja?!!! To już musiało być coś poważnego:o Co Ci się stało? Matko, ja nie chcę!!! Próbuję się jakoś bronić przed najgorszym. Podłoga i wyspostół zgrane perfecto. Będzie idealnie. Blat idealnie dobrany do podłogi. też mam takie uczucie:) Faktycznie, próbka idealna. Cieszy mnie to, bo nie musimy sobie przesyłać i odsyłać tych próbek w nieskończoność super łazienka, lubię takie minimalistyczne wnętrza. No i jak wybrałaś tylko te trzy kolory (zresztą moje ulubione) to chyba reszta też będzie minimalistyczna. Czekam na wykończenie salonu:bye: Cześć proximko. Starałam się, żeby było w miarę minimalistycznie, tzn. miało być przytulnie, wygodnie, ale z ograniczona kolorystyką, Magda, Ty to masz wyczucie. Pięknie będzie. A czym zabezpieczone będą podłoga i stołowyspa ? Podłoga zabezpieczona jest lakierem. Chyba z pięć warstw, natomiast wyspa też ma lakier, ale już tylko dwie warstwy, przez to bardziej wyraźne i wyczuwalne pod palcami jest szczotkowanie drewna. Madziu, bo mnie tu ciekawość nadal zżera:) szczególnie jak pokazałaś próbki, to tym bardziej nie mogę się doczekać Domi, pewnie trochę Cie rozczarowałam, ale nadrobimy to Edytowane 11 Marca 2014 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 11.03.2014 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Domi, pewnie trochę Cie rozczarowałam, ale nadrobimy to Pewnie, że tak, a co! Czekam dalej Co do nierówności ścian itp... coś wiem na ten temat:P z autopsji niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 12.03.2014 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Madziu, jeśli można, to ta szara płytka łazienkowa w promocji to ile potrafi kosztować - przeszukałam sklepy - wszędzie niedostępna + pytaj o cenę... Piękne wnętrze się szykuje. A na kręgosłup uważaj, to nie przelewki niestety. Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.03.2014 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Cześć mi:) Ten gres łazienkowy kupowany był we wrocławskim Cermagu. Promocja obejmowała tylko ten szary kolor, który kosztował 159 zł /m2. wszystkie pozostałe kolory były już w cenie 226 za m2. Z moim kręgosłupem jest znacznie lepiej. Od zeszłego tygodnia jeżdżę na pilates i moje samopoczucie znacznie sie poprawiło. Ćwiczenia są bardzo fajne, ale zobaczyłam w jakiej jestem słabej formie, jakie mam słabe mięśnie. Na drugi dzień po pierwszych ćwiczeniach tylko palce u rak i nóg mnie nie bolały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 15.03.2014 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Poszukaj zajęć pod tytułem "zdrowy kręgosłup" - ostatnio bardzo modne się zrobiły, bo masa ludzi ma problemy z kręgosłupem. Dobrze zbudowane mięśnie to podstawa, pilates też powinien być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 15.03.2014 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Magda,pomyśl nad pobytem tu - http://www.krojanty.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts